Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 mira145 napisał(a):Dziś do hoteliku zawitala ciocia Nicola z FB by odwiedzić Micholka Kadecika:multi:.Były prezenty,przytulaki,myziaki i łzy radości przy powitaniu i łzy smutku przy pożegnaniu:bigcry:. majqa napisał(a):Dziś Misio miał odwiedzinki pewnej miłej pani ale na pewno Mira coś od siebie napisze, nie chcę jej odbierać przyjemności. :-) No toście się pochwaliły :lol: Fajnie, że Nocola tak szybko się odezwała do Ciebie Izuś. Pozwoliłam sobie przekazać Jej Twój nr tel, bo Ty lepiej znasz szczegóły niż jo :) Quote
majqa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Tak, rozmowa z tą panią była prawdziwą przyjemnością. Rzeczowy, wrażliwy, ciepły człowiek. Bardzo się cieszę, że zdarzyła się sposobność, by poznała Kadeta. :-) Quote
majqa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Zapraszam na bazarek z fantami od Smyku! :-) Gorąco dziękuję Haneczko za pomoc! http://www.dogomania.pl/forum/threads/231460-Do-10-09-2012-g-20-na-Kadeta-Misia-stepper-g%C5%82o%C5%9Bniki-przeboje-Tr%C3%B3jki-zabawki Quote
Agucha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='majqa']Zapraszam na bazarek z fantami od Smyku! :-) Gorąco dziękuję Haneczko za pomoc! http://www.dogomania.pl/forum/threads/231460-Do-10-09-2012-g-20-na-Kadeta-Misia-stepper-głośniki-przeboje-Trójki-zabawki Lecę! :) Quote
majqa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Czas na wyro Kadetku... zatem korbanocka. ;-) Quote
majqa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzień dobry! Zaraz się biorę za kolejny bazarek. :-) Quote
Iljova Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Hei!!! bazarkowa a co ciekawego oferujesz ???:loveu: Quote
majqa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Iljova napisał(a):Hei!!! bazarkowa a co ciekawego oferujesz ???:loveu: Książki różne, a tu głównie podróżnicze oraz poradnikowe związane z szyciem, dziewiarstwem. Quote
Iljova Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Oooo ...... to czekam i jak tylko będzie zajrzę :-) Quote
majqa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Zapraszam na książkowy bazarek dla Kadeta :smile:: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ze-satyra-i-in Książki podróżnicze, satyryczne, związane z szyciem, krojem, dziewiarstwem i inne. Quote
Marycha35 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Jeszcze w Bełcha jestem, jutro wyjazd:) Na bazarki gnam, IZUŚ NA KOLANACH DZIĘKI!!! :loveu::crazyeye::loveu: A o przemiłej Pani opowiadajcie, może Kadeto serduszko skradł?????? Quote
Agucha Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Marycha35'] A o przemiłej Pani opowiadajcie, może Kadeto serduszko skradł?????? Kadet i skradł serce Nicoli i je...złamał... Miłość od pierwszego wejrzenia! ---------------------------------------------------------------------------------- Kadet prosił, żeby przekazać: "Mam już 60 ANIOŁKOWYCH FANÓW na mojej stronie!!! Jak tak dalej pójdzie, będę się musiał kamuflować podczas spacerów hihihihih I ♥ you ALL!!! " Quote
Marycha35 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 :):):):) r e w e l a c j a:):):) Dj Kadetto;) Quote
mira145 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Przepiękne te zdjęcia Micholka!:evil_lol: Quote
mira145 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Iljova'] Zajefajny Michol!!!:) Quote
Iljova Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 dzisiaj dotarło do mnie że w chwili kiedy pojedzie do własnego domku to nie będzie potrzeby promowania go i............... będzie mi tego brakowało Quote
Agucha Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Iljova napisał(a):dzisiaj dotarło do mnie że w chwili kiedy pojedzie do własnego domku to nie będzie potrzeby promowania go i............... będzie mi tego brakowało kurcze, a wiesz że Ty masz rację...? :shake: Quote
majqa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Eeee no... bo wykraczecie, że zabawę przednią będziemy mieć po wszeee czasy! :evil_lol: Quote
Iljova Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Ja mam takie przeczucie, że to już niedługo będzie koniec, bo Kadecik będzie miał dom i kolej przyjdzie na następnego :-) Edited September 2, 2012 by Iljova literówka Quote
Agucha Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Iljova napisał(a):Ja mam takie przeczucie, że to już niedługo będzie koniec, bo Kadecik będzie miał dom i kolej przyjdzie na następnego :-) Nooo, z taką ekipą współpracować... Ja się tam nie zamierzam zmywać :lol: Quote
Iljova Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Później pozostaną odwiedziny o Kadecika :-):loveu: Bardzo się ciesze że zostaniesz :loveu: Quote
elik Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Iljova napisał(a):Ja mam takie przeczucie, że to już niedługo będzie koniec, bo Kadecik będzie miał dom i kolej przyjdzie na następnego :-) Czyżby jakieś tajne wieści ??? Quote
Iljova Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 elik napisał(a):Czyżby jakieś tajne wieści ??? Nie to tylko przeczucie że po tych wszystkich akcjach na FB pojawi się domek :-) Quote
elik Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Iljova napisał(a):Nie to tylko przeczucie że po tych wszystkich akcjach na FB pojawi się domek :-) No rada bym była, cobyś dobrą wróżką była :) Kadecikowi vel Misiulkowi należy się super domek :loveu: Quote
Recommended Posts