Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alternatywny tekst jest na wagę złota, błagamy! Z nim można zrobić ogłoszenia - aktywowane przez inne konto niż moje, na inne województwo, z innym tytułem i zdjęciami, na co mam nadzieję, zrobionymi przez Atę. Co zyskujemy? Większe szanse na znalezienie Miśkowi domu!

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ten łączony transport to byłoby dobre wyjście, bo rzeczywiście trasę Łódź-Nowy Sącz jednym ciągiem obskoczyć może być problem przy tej pogodzie... Pytać Krakusów, czy ktoś by awaryjnie go przetrzymał?

Posted

ataK napisał(a):
Ten łączony transport to byłoby dobre wyjście, bo rzeczywiście trasę Łódź-Nowy Sącz jednym ciągiem obskoczyć może być problem przy tej pogodzie... Pytać Krakusów, czy ktoś by awaryjnie go przetrzymał?

Tak , jeśli możesz.

Posted

jestem z Krakowa. Piesek przyjeżdża jutro- tak?
Kurczę gdyby to był piątek po południu to mogłabym go zabrać do niedzieli do wieczora.
Ja mam dwie sunie, w domu w piatek do 16 nie bedzie nikogo. Nie zostawie piesków , które się nie znają na tyle godzin.
Jestem do dyspozycji od piątku po południu do niedzieli wieczór

Posted

Aha, OK, przepraszam, nie zerknęłam. Cholercia to zdecydowanie czas pali. Czy jest szansa dograć to wszystko? Znów przydałaby się zmiana w tytule, że potrzebny jest nocleg (1-2 nocki, z czego pierwsza z 1 na 2.12) w Krakowie.

Posted

majqa napisał(a):
Aha, OK, przepraszam, nie zerknęłam. Cholercia to zdecydowanie czas pali. Czy jest szansa dograć to wszystko? Znów przydałaby się zmiana w tytule, że potrzebny jest nocleg (1-2 nocki, z czego pierwsza z 1 na 2.12) w Krakowie.

I jeszcze kto dowiózłby go do Wawy...:-(

Posted

Wpis Ajlii z tego wątku Warszawa-Kraków - "Mała zmiana trasy. Jedziemy na trasie Warszawa-Łódź-Kraków- Warszawa.
Termin przesunięty na 6.12." :)

Posted

OK, bo ważne jest ustalenie/ pewność, czy pierwsza noc, którą musiałby spędzić w Kraku jest 6/7.12. Wtedy szukanie tam noclegu/ - ów i transportu dalej.