majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Alternatywny tekst jest na wagę złota, błagamy! Z nim można zrobić ogłoszenia - aktywowane przez inne konto niż moje, na inne województwo, z innym tytułem i zdjęciami, na co mam nadzieję, zrobionymi przez Atę. Co zyskujemy? Większe szanse na znalezienie Miśkowi domu! Quote
ewatonieja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/196925-Warszawa-Krak%C3%B3w-Warszawa-2.12-transport-%C5%82%C4%85czony! tu jest transport do krakowa -podział kosztów, bo jedzie szczeniak, potem trzeba by szukać awaryjnego dt w krakowie i transportu do nowego sacza, nikt w takich warunkach nie da rady z łodzi dojechac do nowego sacza w 1 dzień to masakra Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A propos, czy Misio ma swoją obrożę i smyczkę (a konto wyjazdu)? Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 majqa napisał(a):A propos, czy Misio ma swoją obrożę i smyczkę (a konto wyjazdu)? Obroże ma ,a co do smyczy to dopytam ;) Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ten łączony transport to byłoby dobre wyjście, bo rzeczywiście trasę Łódź-Nowy Sącz jednym ciągiem obskoczyć może być problem przy tej pogodzie... Pytać Krakusów, czy ktoś by awaryjnie go przetrzymał? Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ataK napisał(a):Ten łączony transport to byłoby dobre wyjście, bo rzeczywiście trasę Łódź-Nowy Sącz jednym ciągiem obskoczyć może być problem przy tej pogodzie... Pytać Krakusów, czy ktoś by awaryjnie go przetrzymał? Tak , jeśli możesz. Quote
wtatara Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 jestem z Krakowa. Piesek przyjeżdża jutro- tak? Kurczę gdyby to był piątek po południu to mogłabym go zabrać do niedzieli do wieczora. Ja mam dwie sunie, w domu w piatek do 16 nie bedzie nikogo. Nie zostawie piesków , które się nie znają na tyle godzin. Jestem do dyspozycji od piątku po południu do niedzieli wieczór Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wtatara, dzięki za odzew :) Poszukam jeszcze kogoś z Krakowa :) Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 wtatara napisał(a):(...) Piesek przyjeżdża jutro- tak? (...) Tego akurat nie wiem. Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Na wątku transportowym podanym przez Ewatonieja, podana jest data - 2.XII Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jeszcze znalazłam coś takiego - http://www.dogomania.pl/threads/197238-Pilnie-!!!-Pozna%C5%84-krak%C3%B3w Z Poznania może będą jechali przez Łódź... Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ten transport jutrzejszy to z Warszawy, a czy jest jak przetransportować psiaka do Warszawy? Teraz tak doczytałam... Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Aha, OK, przepraszam, nie zerknęłam. Cholercia to zdecydowanie czas pali. Czy jest szansa dograć to wszystko? Znów przydałaby się zmiana w tytule, że potrzebny jest nocleg (1-2 nocki, z czego pierwsza z 1 na 2.12) w Krakowie. Quote
ewatonieja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 nie wiem czy to wypali wątpię za mało czasu :( z Warszawy pewnie będą jechali przez Radom do Krakowa Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 majqa napisał(a):Aha, OK, przepraszam, nie zerknęłam. Cholercia to zdecydowanie czas pali. Czy jest szansa dograć to wszystko? Znów przydałaby się zmiana w tytule, że potrzebny jest nocleg (1-2 nocki, z czego pierwsza z 1 na 2.12) w Krakowie. I jeszcze kto dowiózłby go do Wawy...:-( Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ewatonieja napisał(a):nie wiem czy to wypali wątpię za mało czasu :( z Warszawy pewnie będą jechali przez Radom do Krakowa Też mi się tak wydaje :-( Co nagle to po diable..:-( Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Za bardzo na wariackich papierach, dopiąć to wydaje mi się nierealne. Quote
jezzbel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://szerlok.pl/nakarm_psa/ klikamy i karmimy psy, propagować dalej!!! Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='jezzbel']http://szerlok.pl/nakarm_psa/ klikamy i karmimy psy, propagować dalej!!! No i co z tym transportem ?? Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wpis Ajlii z tego wątku Warszawa-Kraków - "Mała zmiana trasy. Jedziemy na trasie Warszawa-Łódź-Kraków- Warszawa. Termin przesunięty na 6.12." :) Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ato, czy należy to rozumieć tak, że na 100% w tym transporcie byłoby miejsce dla Misia? Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 OK, bo ważne jest ustalenie/ pewność, czy pierwsza noc, którą musiałby spędzić w Kraku jest 6/7.12. Wtedy szukanie tam noclegu/ - ów i transportu dalej. Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dam znać natychmiast, jak będę wiedziała coś na 100% i od razu spróbuję pytać w Krakowie :) Quote
Recommended Posts