Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Boróweczko my to chyba sanne zrobimy sobie, co za tym oknem się dzieje????????????????? Na górze sie coś rozdarło, aaaaaaaaaaa!!!!Retkinia tonie w puchu:) Moja Filka się cieszy, tyle dobrego, uwielbia śnieg:)

No , nie ma co , zasypało nas :roll::eviltong:

marysia55 napisał(a):
Ajli jeździ za 0,50 gr/km. bez względu na odległość. Może ten transport byłby tańszy. Piszę tylko dlatego, że nie bardzo wiem jaki został juz załatwiony.

Ok , dzięki Marysiu za radę :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W moim odczuciu jak najbardziej! Psiak w dalszym ciągu szuka domu. Moja jedyna sugestia (oczywiście zakładam, że mogę się mylić) - zmienić tytuł (według Twojego uznania Bjuto), ten mógł się już utrwalić wzrokowo.

Posted

TERESA BORCZ skierowala mnie do Ciebie DIF, bardzo pilnie potrzebna jest osoba ktora sprawdzi dom dla szczeniaczka w Czeladzi. W czwartek mała by pojechała ale musimy miec pewnośc ze to ok dom, bo zawieziona będzie tylko do Kilec i tam ją ludzie odbiorą. Pomożesz? Nie mogę wysłać Ci pw, masz zablokowaną skrzynkę.

Posted

majqa napisał(a):
Borówko, warto założyć, jeśli mogę coś doradzić, konto internetowe (w banku, w którym masz konto). Na ogół we wszystkich bankach jest ta opcja.

Tak tak , Majquś ;)
Ale muszę iść do banku i ją aktywować.

Posted

Mam nadzieję, że Boróweczka, jak wejdzie i o ile lepiej będzie się czuła, napisze nam coś więcej.
Chciałabym wiedzieć, na czym stoimy.
Gdzie Misiek ma pojechać? Kiedy? Kto go zawiezie? Zmierzam do tego, by nie działać na ostatnią chwilę.
Hotelik (eliza_sk) nie będzie trzymał miejsca wiecznie, DT podobnie (Ata, Nowy Sącz). Co z fundacją Karuna i wspomnianą opcją Warszawy? Ta furtka padła/ nie padła?

Posted

majqa napisał(a):
Mam nadzieję, że Boróweczka, jak wejdzie i o ile lepiej będzie się czuła, napisze nam coś więcej.
Chciałabym wiedzieć, na czym stoimy.
Gdzie Misiek ma pojechać? Kiedy? Kto go zawiezie? Zmierzam do tego, by nie działać na ostatnią chwilę.
Hotelik (eliza_sk) nie będzie trzymał miejsca wiecznie, DT podobnie (Ata, Nowy Sącz). Co z fundacją Karuna i wspomnianą opcją Warszawy? Ta furtka padła/ nie padła?

Jestem już ;)
Jechać będzie do Aty ,która niestety teraz nie odbiera telefonu ,więc się z nią nie dogadam ,może wieczorem odbierze.
Fundacja z Wawy nie odpisała na maila...
Kto go będzie miał wieźć i kiedy to dowiem się po rozmowie z Atą.

Posted

majqa napisał(a):

Zdrowiej nam, zdrowiej, kuruj się i nie wyściubiaj noska z domku Borówko! :shake:

Przy tej pogodzie to ani mi się myśli tyłka z domu ruszać :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Atą :)
DT oczywiście nadal aktualny ,jedyna przeszkoda-transport :roll::-(
Atka ma jeszcze powiedzieć o tym swojej bratowej ,która jest w ZK i może ona coś apropos transportu wykombinuje.

Posted

Misiek ma tyle ogłoszeń ,a odzewu zero !!! :placz:
Nawet chociaż jednego telefonu/maila od pytacza...
Bardzo proszę o propagowanie go na NK , FB i innych portalach , to zwiększy jego szansę na dom !
Proszę również kogoś kto umie (ja się do tego kompletnie nie nadaję) nowego ,ładnego tekstu do ogłoszeń , będzie mu wtedy można odnowić ogłoszenia.