Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

LadyS napisał(a):
Zapiszę sobie, bo cioteczka majqa coś mi sprzedała, a wpływ poszedł na Misia, więc przelew ode mnie niedługo powinien dojść :)

Witamy, witamy miłego gościa. :-)
Elik (elunia) też już dostała w związku z tym PW. Przesyłka już spakowana. :-)

Posted

Dziewczynki przepraszam za ciszę, niestety straciłam laptop, nie da się go naprawić, fak!!!!!!!!!!!!!
Odmeldowuję się więc z kafejki netowej. Izulku pozwolisz, że będę fonić do Ciebie i kontrolować losy Misia. Wczoraj wieczorem to ja tak wydzwaniałam;)
Ściskam wszystkich i błagam o domek dla naszego Misia kochanego:) Losie, ogłuchłeś????Działacie Dziewczynki, że aż miło, tylko ten domek....

Posted

Oj, to Ci się porobiło... :-(

Aaaa... no to załapałam, a ja polazłam na zewnątrz i trenowałam z Luckiem.

Właśnie siedzę nad kolejnym bazarkiem dla Misia. :-)

Posted

[quote name='majqa']Witamy, witamy miłego gościa. :-)
Elik (elunia) też już dostała w związku z tym PW. Przesyłka już spakowana. :-)

Własnie wróciłam z banku, ale wpłata jeszcze nie wpłynęła. Za to zameldowała się wpłata w kwocie 30 zł od ewatonieja - deklaracja.

Bardzo serdecznie dziękujemy
:Rose::Rose::Rose:

Posted

Hej, strasznie dawno mnie nie było, mam zaległości, nadrobię na dniach - mówię o finansach. Całuję Misiaka!

... i jeszcze jedno pytanie - jestem laikiem w temacie - o co chodzi z adopcjami do Niemiec? Czemu są złe?

Posted

Nie wszystkie Holly ale wiele z nich ma swoje drugie dno. Jest na ten temat osobny wątek na dogo, są info na fb.

A w przypadku Dolarka jest mi po prostu smutno, że nie dość, że śleputek, który bazować musi na innych zmysłach, to jeszcze dodatkowo pojedzie w stresujące go otoczenie osób mówiących w innym języku, których mowy ciała siłą rzeczy (utrata wzroku) nie wyłapie. Przed nim więc kawał drogi w nieznane, wyrwanie go ze znanego, bezpiecznego miejsca u Miry i przegryzienie się z obco brzmiącymi dźwiękami.