Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supero wieści, ode mnie ludziska kochane znajome i z psycholo jeszcze 30zł posłały na Boróweczki konto. To chyba już jest ładna sumka. Pewnie transport pochłonie część, ale by zostało jeszcze, a na ten węgiel to może się też jakoś uzbiera;) Boróweczko trzeba zadzwonić do Pani Anety i dokładnie powiedziec jaka jest sytuacja i że każda złotówka się przyda!

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
supero wieści, ode mnie ludziska kochane znajome i z psycholo jeszcze 30zł posłały na Boróweczki konto. To chyba już jest ładna sumka. Pewnie transport pochłonie część, ale by zostało jeszcze, a na ten węgiel to może się też jakoś uzbiera;) Boróweczko trzeba zadzwonić do Pani Anety i dokładnie powiedziec jaka jest sytuacja i że każda złotówka się przyda!

Ok , dzięki :loveu:
Do p.Anetki zadzwonię zaraz ;)

Posted

Wysłałam i dostałam taką informację -
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

• Borówka16 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

:( :( :(

Posted

[quote name='ataK']Wysłałam i dostałam taką informację -
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

• Borówka16 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

:( :( :(

[quote name='majqa']Ooops, Borówko, czyść skrzynkę!
Już czyszczę ;)

[quote name='majqa']Qrczę, jeszcze 3 dni. Borówko, jakie postanowienia? Co z transportem? Martwię się...
Pani Aneta ewentualnie da radę go do Łodzi podrzucić.

Posted

A dalszy kierunek? Dokąd? Odezwała się fundacja? Co z Atą? Spróbuj się dodzwonić do tego pana od transportu (Sylwia, Temida, Isadora na bank będą miały do niego namiar).

Posted

majqa napisał(a):
A dalszy kierunek? Dokąd? Odezwała się fundacja? Co z Atą? Spróbuj się dodzwonić do tego pana od transportu (Sylwia, Temida, Isadora na bank będą miały do niego namiar).

Fundacja się nie odezwała...
Ok , to zaraz skontaktuje się z dziewczynami.
Bo na PW Romka podała mi namiary na faceta co też po przystępnej cenie podobno psy wozi i wiózł im niedawno sunię jakoś.

Posted

majqa napisał(a):
Może to ten sam pan? Tak czy owak warto dopytać o koszty i tu i tu.

Mam już tel. do p.Szczepana (tego od Iksika) , zaraz będę dzwonić ,ale może chociaż do 10 poczekam ,żeby faceta nie obudzić.

Posted

A w ogóle, to na tym wątku widzę parę osób z Łodzi. Przez wiele lat mieszkali tam moi bracia :) A jeśli ktoś z Was bywa z ZKwP, to na bank zna moja bratową :)

Posted

taka piękna zima może Pani Ciocia by sobie tam dłużej posiedziała;) dobre wieści, mamy czasu trochę, a ta cholerna zima to tylko tyłeczki psie podziębia, zwłaszcza te bidne....ech

Posted

majqa napisał(a):
Super wiadomość :-) choć ja się w pełni ucieszę, jak psiak będzie już bezpieczny w DT lub hoteliku. Wtedy naprawdę odetchnę.

Oj uwierz , ja też...

Marycha35 napisał(a):
taka piękna zima może Pani Ciocia by sobie tam dłużej posiedziała;) dobre wieści, mamy czasu trochę, a ta cholerna zima to tylko tyłeczki psie podziębia, zwłaszcza te bidne....ech

No właśnie , tak ładnie , mogłaby ciocia całą zimę tam siedzieć ;)

Posted

Boróweczko my to chyba sanne zrobimy sobie, co za tym oknem się dzieje????????????????? Na górze sie coś rozdarło, aaaaaaaaaaa!!!!Retkinia tonie w puchu:) Moja Filka się cieszy, tyle dobrego, uwielbia śnieg:)