Marycha35 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 supero wieści, ode mnie ludziska kochane znajome i z psycholo jeszcze 30zł posłały na Boróweczki konto. To chyba już jest ładna sumka. Pewnie transport pochłonie część, ale by zostało jeszcze, a na ten węgiel to może się też jakoś uzbiera;) Boróweczko trzeba zadzwonić do Pani Anety i dokładnie powiedziec jaka jest sytuacja i że każda złotówka się przyda! Quote
Borówka16 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Marycha35 napisał(a):supero wieści, ode mnie ludziska kochane znajome i z psycholo jeszcze 30zł posłały na Boróweczki konto. To chyba już jest ładna sumka. Pewnie transport pochłonie część, ale by zostało jeszcze, a na ten węgiel to może się też jakoś uzbiera;) Boróweczko trzeba zadzwonić do Pani Anety i dokładnie powiedziec jaka jest sytuacja i że każda złotówka się przyda! Ok , dzięki :loveu: Do p.Anetki zadzwonię zaraz ;) Quote
Marycha35 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 działaj Boróweczko, zsępimy ile się da!!!!!!!!!!!!! Sprawa godna przecie;) Quote
agni Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 aż się ciepełko na serduchu robi jak dobre wieści można przeczytać :) :) :) Quote
Romka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wysłałam dziś pieniądze dla psiaczka... Quote
Borówka16 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romka napisał(a):Wysłałam dziś pieniądze dla psiaczka... Ok , Romuś :) Dziękujemy :loveu: Quote
ataK Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wysłałam i dostałam taką informację - Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji Borówka16 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. :( :( :( Quote
majqa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Qrczę, jeszcze 3 dni. Borówko, jakie postanowienia? Co z transportem? Martwię się... Quote
Borówka16 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='ataK']Wysłałam i dostałam taką informację - Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji Borówka16 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. :( :( :( [quote name='majqa']Ooops, Borówko, czyść skrzynkę! Już czyszczę ;) [quote name='majqa']Qrczę, jeszcze 3 dni. Borówko, jakie postanowienia? Co z transportem? Martwię się... Pani Aneta ewentualnie da radę go do Łodzi podrzucić. Quote
majqa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A dalszy kierunek? Dokąd? Odezwała się fundacja? Co z Atą? Spróbuj się dodzwonić do tego pana od transportu (Sylwia, Temida, Isadora na bank będą miały do niego namiar). Quote
Borówka16 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 majqa napisał(a):A dalszy kierunek? Dokąd? Odezwała się fundacja? Co z Atą? Spróbuj się dodzwonić do tego pana od transportu (Sylwia, Temida, Isadora na bank będą miały do niego namiar). Fundacja się nie odezwała... Ok , to zaraz skontaktuje się z dziewczynami. Bo na PW Romka podała mi namiary na faceta co też po przystępnej cenie podobno psy wozi i wiózł im niedawno sunię jakoś. Quote
majqa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Może to ten sam pan? Tak czy owak warto dopytać o koszty i tu i tu. Quote
Borówka16 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 majqa napisał(a):Może to ten sam pan? Tak czy owak warto dopytać o koszty i tu i tu. Mam już tel. do p.Szczepana (tego od Iksika) , zaraz będę dzwonić ,ale może chociaż do 10 poczekam ,żeby faceta nie obudzić. Quote
ataK Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Borówko, wysłałam swój adres i telefon na pw :) Quote
Borówka16 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ataK napisał(a):Borówko, wysłałam swój adres i telefon na pw :) Dostałam już :) Dzięki. Quote
ataK Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A w ogóle, to na tym wątku widzę parę osób z Łodzi. Przez wiele lat mieszkali tam moi bracia :) A jeśli ktoś z Was bywa z ZKwP, to na bank zna moja bratową :) Quote
Borówka16 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Uwaga !! :) Mamy przedłużony czas dla Miśka ! :multi: Dzwoniła p.Aneta i mówiła ,że jej ciocia zdecydowała się zostać jednak do 8-9 grudnia na działce ! ;) Quote
majqa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Super wiadomość :-) choć ja się w pełni ucieszę, jak psiak będzie już bezpieczny w DT lub hoteliku. Wtedy naprawdę odetchnę. Quote
Marycha35 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 taka piękna zima może Pani Ciocia by sobie tam dłużej posiedziała;) dobre wieści, mamy czasu trochę, a ta cholerna zima to tylko tyłeczki psie podziębia, zwłaszcza te bidne....ech Quote
Borówka16 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 majqa napisał(a):Super wiadomość :-) choć ja się w pełni ucieszę, jak psiak będzie już bezpieczny w DT lub hoteliku. Wtedy naprawdę odetchnę. Oj uwierz , ja też... Marycha35 napisał(a):taka piękna zima może Pani Ciocia by sobie tam dłużej posiedziała;) dobre wieści, mamy czasu trochę, a ta cholerna zima to tylko tyłeczki psie podziębia, zwłaszcza te bidne....ech No właśnie , tak ładnie , mogłaby ciocia całą zimę tam siedzieć ;) Quote
Marycha35 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Boróweczko my to chyba sanne zrobimy sobie, co za tym oknem się dzieje????????????????? Na górze sie coś rozdarło, aaaaaaaaaaa!!!!Retkinia tonie w puchu:) Moja Filka się cieszy, tyle dobrego, uwielbia śnieg:) Quote
marysia55 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ajli jeździ za 0,50 gr/km. bez względu na odległość. Może ten transport byłby tańszy. Piszę tylko dlatego, że nie bardzo wiem jaki został juz załatwiony. Quote
malibo57 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ajlii jeździ od 2 grudnia - teraz urlop. Quote
Recommended Posts