Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Od lutego to minęło czasu od diabła i trochę.
Już podaję dane wpłatowe Eli. :-)[/QUOTE]
Dostałam, potwierdzam, dziękuję :) :) :)
Czekam do jutra na rozwój sytuacji i wpłacam kasiorkę.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Misiek jest cierpliwy i nawet podoba mu się w hoteliku:lol:śpi gdzie chce albo w koszu na podwórku albo na łóżku z babcią-kiedy ta uśnie:evil_lol:

Posted (edited)

Oświadczam, że przelałam na Michasiowe konto - 769zł.
519zł z bazarku ogłoszeniowego + 250zł od mojej znajomej - Kingi R.

Pieniążki powinny już być, bo o ile dobrze skojarzyłam - konta są w tym samym banku (mBanku?) :)

Tak więc - Miś jest zabezpieczony na 2 miesiące z nawiązką. Dodając te środki, które jeszcze ma w skarpecie - nie ma źle :)

Przez weekend będę robić ogłoszenia mojemu Parysowi, bo się chłopak zasiedział... już 2 miesiąc ;/
Zrobię też parę Miśkowi, ale tym razem na Śląsk.

EDIT:
Aha, jak doleci kaska - proszę o potwierdzenie pod tym linkiem ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223268-KONIEC-ROZLICZONY-OGŁOSZENIOWY-dla-MISIA-17-29-02-GODZ-22-00?p=18657201#post18657201

Edited by Agucha
Posted

[quote name='majqa']O matko, cudne wieści! Dziękuję serdecznie Aguś! :-) Ogromne i podziękowania dla Kingi R. :-)[/QUOTE]

Zagrażam paluchem Miśkowi, że jak się nie postara i nie wyskacze sobie domku to za te 2-4 miesiące pójdzie na banicję! :mad:
Michaś! Skup się i spręż się chłopaku! :)

Posted (edited)

Agucha ale się uśmiałam myślisz że on się tak da ??? wykurzyć z fajnego miejsca jak nie będzie domku ????
Nie licz na to :evil_lol:

Edited by Iljova
Posted

Dziewczynki to i ja się melduję:) Agucho piękna dziękóweczka za kasiorrrrę:):):) Michaśko nie zginie z taką ekipką, to pewne, ale domek mógłby juz się do cholery ciężkiej zmatrializować!!!!!

Posted

Misiek wita!Dziś pogodowo lepiej-nie pada,a my zaraz idziemy z Miśkiem i Miką na spacer:lol:Pozdrowionka i miłej niedzieli!:bye:o!wyszło słoneczko:lol:

Posted

Dzisiaj podobnie jak wczoraj też nie ma deszczu, trochę więcej słońca i nie wieje tak mocno jak wczoraj :)
Misiaku baw się dobrze :-) a Wam wszystkim życzę wspaniałej niedzieli :-)

Posted

Spacerek dla psiaków udany:lol:Ja nie lubie takiej pogody:shake:A Misiek owszem-wybiegał się ale dziś ludzi wymiotło z nad zalewu-zimnawo,krapowato brrr!

Posted

Gdyby nie Lolka-Lalunia ,Misiek zostałby na hoteliku!Emi Cie Majqa ubiegła-spryciara:evil_lol:!Misiek na zdjęciach wyszedł zmęczony- po spacerze:lol:

Posted

[quote name='Agucha']Oświadczam, że przelałam na Michasiowe konto - 769zł.
519zł z bazarku ogłoszeniowego + 250zł od mojej znajomej - Kingi R.

Pieniążki powinny już być, bo o ile dobrze skojarzyłam - konta są w tym samym banku (mBanku?) :)

Tak więc - Miś jest zabezpieczony na 2 miesiące z nawiązką. Dodając te środki, które jeszcze ma w skarpecie - nie ma źle :)

Przez weekend będę robić ogłoszenia mojemu Parysowi, bo się chłopak zasiedział... już 2 miesiąc ;/
Zrobię też parę Miśkowi, ale tym razem na Śląsk.

EDIT:
Aha, jak doleci kaska - proszę o potwierdzenie pod tym linkiem ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223268-KONIEC-ROZLICZONY-OGŁOSZENIOWY-dla-MISIA-17-29-02-GODZ-22-00?p=18657201#post18657201
Bardzo pięknie dziękuję i melduję, że kasa jest już na koncie Misia i potwierdzenie otrzymania pieniędzy już jest na wątku bazarkowym.