Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Bądźmy w tym momencie sprawiedliwi w ocenie, bo nie tylko o Misia biega... Nie ma co sięgać daleko... Na Milkę też kasa była zbierana. Uświadczyła coś z niej? A inne psy? Na co poszły zebrane na nie pieniądze? Drzemią w skarpecie na potencjalne, przyszłe, w myśl istotnego postu, pod dyktando jego edycji?
Śmiać się? Płakać? Sromota całą gębą...

Kasa po Milce uszczęśliwiłaby Paryska... w środę ma kastrację ;/

Dziś prima aprilis... wypadałoby się śmiać, ale mama uczyli, że nad głupotą ludzką trzeba się pochylić lub od niej odwrócić a nie śmiać... bo głupiemu nic więcej nie pomoże ;)

Marycha35 napisał(a):
W pierwszym poście uaktualniłam, sromota faktycznie na całego. Napiszę na wątku zbanowanej AtaK, że gdyby obrończynie jej uczciwości chciały jednak uregulować zaległości możemy podać numer konta.

Obrończynie mają uregulować cudze długi?
A z której to telenoweli zapożyczone? ;)

Witam Was po dłuższym niebycie! :)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
(...) Obrończynie mają uregulować cudze długi?
A z której to telenoweli zapożyczone? ;) (...)

Przepraszam Maryś ale siłą rzeczy parsknęłam śmiechem... ;-)

Posted (edited)

Dziewczynki mamy pierwszą chętną do spłaty długu, który nazywa sie teraz nie-długiem:

annakom napisał(a):
najpierw musiałby być dług, zeby go regulować,
ale jak nie dajecie rady sie nim opiekować to prześlijcie namiar to wpłace parę złotówek

Elu czy mogę podać namiary na konto?????:)

Czy mogę usunąć z pierwszego postu moje rozliczenia finansowe, dokładnie te, które ja prowadziłam. Jak myślicie? To samo jest u Eli:) Byłoby więcej miejsca.

Edited by Marycha35
Posted (edited)

Adasiu witaj:) No niestety sprawy przybrały taki obrót, oj wstyd i niesmak pozostają. Naiwnie jak się okazało wierzyłam, że jednak Małgosia podejmie jakiś dialog, postara sie wyjasnić co się stało, dlaczego tak wyszło z tymi finansami. No, ale milczenie i ban wygodniejsze i tańsze:(
Edit:
Zgłosiłam Atak ponownie na CK i na wątek hotelików, na które trzeba uważać, ech, niesmak jak sto smoków.

Edited by Marycha35
Posted

Tak czulam ze ta "królowa nierzetelnosci" z kasy sié nie rozliczy, bo na pewno juz jej dawno nie ma, wiéc gadanie o skarpecie tymczasów to chyba tez tylko wirtualne.

Eli nie ma do srody-czwartku, zalezy o której wróci :) ale jak chcá wspomóc Misia to dlaczego nie podac im konta :)

Posted

inga.mm napisał(a):
(...) Marycha mnie straszy, że cos złego sie dzieje.

Złego już nic się nie dzieje, a że lekko nie jest, bo trzeba zbierać kasę i zwierać szyki w szukaniu Misiowi docelowego domu, to żadne novum.

Posted

ojojjojjoj - a tu co znowu, widzę, że AtaK mogłaby mieć na drugie Masakra... Zabieram się za nadrabianie, dziś pójdą jeszcze zaległe deklaracje za Miśka. Nie mogę się z niczym wyrobić :/

Posted

Dziękuję Holly, że wciąż z nami jesteś. :-)
Samo to jest b.ważne, jakoś tak lżej na duszy.
W weekend dostałam nieco do wiwatu z czuwaniem przy moim nowym nabytku ale dziś jakoś jest lepiej więc zepnę się z zaległym tekstem Misiowym.

Posted

Majqa,wreszcie odp.po części na dręczące cię pytania.Misiek od poczatku nie sprawial u mnie klopotu.No może z jednym wyjatkiem-trzeba biegać za nim i namawiać na jedzenie-jest Misiem niejadkiem.Z suczkami zyje w zgodzie chociaż uwielbia im dokuczać:evil_lol:Do psów -różnie,raczej ich nie lubi ale akceptuje.Jeżeli wie,że nie da rady bo pies duży i silniejszy wywraca się do góry łapami i udaje bezsilnego.Na kota też ma chętkę ale po krzyknięciu:nie rusz!rezygnuje z gonitwy.U Miśka jest wszystko do opanowania bo jest grzecznym i pojętnym uczniem.
i tylko domku...mu brak do szczęścia...:lookarou:

Posted

Qrde, że tak to nieco prymitywnie wyrażę, słowem normalny pies z tzw., choć nie dosłownie, jajami. Pies do ułożenia i opanowania, trzeba tylko chcieć, co Tobie się udaje i za co gorąco Ci dziękuję Miro. :-)

Posted

Nieziemskie, jantarowe oczy. Piękno, jakich mało. Szorściak

Trudno oprzeć się jego urodzie: szorstkowłosym zakrętaskom, muśniętym ciekawą kolorystyką pędzla nadzwyczaj przychylnej mu natury;
magii spojrzenia bursztynowych oczek, które wyrażają niesamowitą potrzebę zawierzenia ludziom. Około 4 letni, cudny charakterem,
zdrowy, potrafiący funkcjonować w warunkach domowych, przyjazny dzieciom, znajdujący wspólny język z innymi psami... a wciąż sam... słowem... niczyj. Przypadek? Pech? A może po prostu na jego drodze nie stanął jeszcze ten właściwy, podobnie jak on sam, jedyny w swoim rodzaju człowiek? Tak, w wielkim skrócie, wygląda historia Misia. Prosimy, gorąco prosimy, pomóżcie nam napisać jej happy end! Niech to urocze stworzenie poczuje wreszcie, co znaczy być prawdziwie, bezinteresownie kochanym!

Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji Misia są: 0-501545399, elsia7@interia.pl

• 2 weeks later...
Posted

Ja zamarłam, po prostu nie wiem... :-( Trudno mi uwierzyć, by to przywrócono. Mi z subskrypcji zniknął temat Twojego psa, pojawiły się inne, z których się sama usunęłam.

Posted

Dogo pokazuje mi, że masz zapchaną skrzynkę. Prawda to?

Aaaa... zaraz odnajdę wątek Twojego psa, bo mi zniknął z subskrypcji.
Czy jakimś cudem skopiowałaś tekst dla niego?

Jeśli nie, muszę pisać go powtórnie, bo po wstawce na dogo usunęłam go z kompa.
Idzie się zawyć. :-(

Edit:
Podaj mi tu link do Twojego psa. Usiłowałam znaleźć temat przez Twój profil ale niestety ta opcja nie działa.