ewatonieja Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Tez przyłączam się do tych życzeń jak najszybszego znalezienia jak najlepszego domku :) Quote
majqa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ostatnio poprzychodziło mi parę powiadomień na mail o skończonych ogłoszeniach dla Misia zatem... Siadam na pupsku w weekend, obmyślam mu na niełzawą ;-) modłę tekst i fru... dzień, po dniu wrzutka ogłoszeń z danymi Eli na świętokrzyskie, czyli... według planu. :-) Quote
elik Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dzisiaj dostałam ostateczną odpowiedź w sprawie Misia. Siostra przygarnęła 2 maleńkie kociaczki i niestety nie przewiduje w najbliższej przyszłości adopcji psiaka :( Bardzo żałuję. Miałam nadzieję, że tułaczka Misia wkrótce się skończy. Widocznie to jeszcze nie ten domek. Quote
majqa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 elik napisał(a):(...)Widocznie to jeszcze nie ten domek. Gdzieś jest ten właściwy Eluniu. Ważne, że wiemy, na czym stoimy. Dziękuję, że przypilnowałaś sprawy. :-) Quote
mira145 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A Misowi przybyła nowa koleżanka mix-max spanielka Mika,która też szuka domku.Miś uwielbia bawić się z Miką:lol:.Lolcia,znów zazdrosna.Trzeba wierzyć,że na Misia czeka domek w którym będzie szczęśliwy.Ja też pytam gdzie się da. Quote
majqa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 mira145 napisał(a):(...) Trzeba wierzyć,że na Misia czeka domek w którym będzie szczęśliwy.Ja też pytam gdzie się da. Bardzo, bardzo gorąco dziękuję za taką pomoc. :-) Quote
Agucha Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Pewnie, że domek jest i coraz bliżej Miśkowi do odnalezienia odpowiedniej ścieżki ;) Co do finansów... wiedziałam, że tak będzie...tu może nie tyle chodzi o pieniądze, ale o honor... i dobro psa. Pomagierów wywiało, ataK na 1000% czyta wątki, ale się nie loguje żeby "śladów nie zostawiać"... Idąc za dzisiejszą młodzieżą -ŻAL.PL "droga" atoK... Poradzimy sobie bez Twojej łaski. Mnie się już pokłady cierpliwości i wyrozumiałości do twoich niespójnych tłumaczeń - skończyły... Pewnie znowu wparujesz na wątek i zaczniesz przepraszać, "bo coś tam..." srutu tu tu, pitu pitu ... ale nadal bez konkretów! Makaron to jest na topie we Włoszech a nie u nas! Ps. Zostały Ci niecałe 4 dni... tak gwoli przypomnienia. POZDRAWIAM SŁONECZNIE :loveu: Quote
majqa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 (edited) [quote name='Agucha'](...) Pewnie znowu wparujesz na wątek i zaczniesz przepraszać, "bo coś tam..." srutu tu tu, pitu pitu ... ale nadal bez konkretów! (...) Ależ tu nie ma za co przepraszać i nie bo coś tam :evil_lol: tylko kolejne miejsce w necie, które ataK zasiedla i na którym zapowiada przygotowania do bazarku. Ponieważ dogo wykropkowuje link podaję ze spacją, po usunięciu spacji macie adres: www. zpsem. com a tam wystarczy już kliknąć w dział potrzebujemy Cię!!! - Pomóż mi znaleźć dom - Małopolskie - i wątek ataK o tytule - Nowy Sącz - psiaki do adopcji. Edited March 28, 2012 by majqa literówka Quote
Agucha Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='majqa']Ależ tu nie ma za co przepraszać i nie bo coś tam :evil_lol: tylko kolejne miejsce w necie, które ataK zasiedla i na którym zapowiada przygotowania do bazarku. Ponieważ dogo wykropkowuje link podaję ze spacją, po usunięciu spacji macie adres: www. zpsem. com a tam wystarczy już kliknąć w dział potrzebujemy Cię!!! - Pomóż mi znaleźć dom - Małopolskie - i wątek ataK o tytule - Nowy Sącz - psiaki do adopcji. No tak... ;/ ... My zresztą też jesteśmy w trakcie rejestracji Stowarzyszenia w Sączu Quote
Iljova Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Miśku jak tam u Ciebie ? Nie ciekawie się dzieje co Misiaczku, z tak wielu stron od tak wielu ludzi doznałeś tyle złego :-( Dobrze że masz teraz wokół siebie ludzi którym tak bardzo na Tobie zależy, którzy robią co tylko mogą abyś miał ten swój wspaniały dom i wiem że to w końcu się stanie :) Quote
majqa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Widziałyście Dziewczyny, jaką kijową pogodę zapowiadają przez najbliższych parę dni? Aż się wierzyć nie chce. :shake: Quote
Iljova Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No co Ty patrzysz na ich przewidywania pogody ? Ja nigdy nie słucham co mówią patrzę za okno i widzę jak jest :-) Quote
majqa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No to ja sobie juterkiem spokojniutko wyjrzę. ;-) Quote
mira145 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Iljova napisał(a):Miśku jak tam u Ciebie ? Nie ciekawie się dzieje co Misiaczku, z tak wielu stron od tak wielu ludzi doznałeś tyle złego :-( Dobrze że masz teraz wokół siebie ludzi którym tak bardzo na Tobie zależy, którzy robią co tylko mogą abyś miał ten swój wspaniały dom i wiem że to w końcu się stanie :) Misio,ma się dobrze:lol:Dziś ustąpił swoje legowisko czarnej mix-max spanielce MICE -to ci facet!Mika też szuka domu:-(Bardzo się lubią:p Quote
majqa Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 No proszę... zmiana miejsca pobytu zdziałała cuda? Tam atakował, tu nauczył się ustępować i nie wszczynać awantur... weź no Mira napisz nam wreszcie prawdę, co Ty mu podajesz/ czym go faszerujesz/ co mu robisz, że mu się chce lub musi zachowywać się inaczej ;)... A tak już całkiem serio... Naprawdę Miro jestem zdumiona i... chciałabym się dowiedzieć, bo już troszkę psiak jest u Ciebie, jak Ty go widzisz w znaczeniu... Masz go namacalnie, obserwujesz... do jakiego domu powinien trafić? Czy może być dołączony do innych zwierzaków, a jeśli... jakich? W równym stopniu do suń jak i do psów? A może do każdego psiaka, który mu się nieco podporządkuje? A może odwrotnie... do psiaka, który pokaże Misiowi, że nie da sobie w kaszę dmuchać? I jeśli idziemy tropem domu już z psami, czy niedoświadczony, przeciętny Kowalski poradzi sobie ze zgraniem Misia ze swoim pupilem/ pupilką, czy też winien mieć jakieś pojęcie o tym, by nie strzelić byka, który zaowocuje zwrotem z adopcji? Wiem, wiem... zasypałam Cię nieco pytaniami, podzieliłam ten włos na czworo więc nie musisz nam odpisywać od ręki ale gorąco Cię o taką opinię proszę, bo to bardzo ważne, gdyby, o co się modlę, zadzwonił TEN tel., jak z ludźmi rozmawiać. Quote
Iljova Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ależ dżentelmen z Miśka :-) Super :-) Widzę na wszystkich wątkach obecnie problemy z domkami , jakiś zastój.... niestety :( Quote
mira145 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!Zasypalaś mnie Majqa wieloma pytaniami:evil_lol:Jak ktoś chce Misia niech dzwoni do mnie:lol:Ale odpowiem nocką bo psiaków przybywa i nie mam czasu.A jak będziesz w Kielcach to przyjedz zobaczyć jaki z niego kochany Miś :loveu: Quote
majqa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 mira145 napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!Zasypalaś mnie Majqa wieloma pytaniami:evil_lol:Jak ktoś chce Misia niech dzwoni do mnie:lol:Ale odpowiem nocką bo psiaków przybywa i nie mam czasu.A jak będziesz w Kielcach to przyjedz zobaczyć jaki z niego kochany Miś :loveu: Nommm... trochę się tych pytań uzbierało. Powolutku... jak będziesz mogła, plizzz... Jesteśmy ciekawi odpowiedzi. :-) Na pewno zrobimy tak, że jak zadzwoni ktoś istotnie do rzeczy, kto będzie chciał dopytać o wszelkie szczegóły, na pewno przekierujemy go na Ciebie. :-) Inna sprawa, że znając odpowiedzi na te pytania będziemy też wiedzieć, pod jakim kątem sprawdzać potencjalny, chętny dom. A co do reszty... Oj, pożałujesz, bo jak mi się zbierze kierunek na Kielce to nie omieszkam... i już się czuję zaproszona, hihihihi... :-) Quote
ewatonieja Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 deklaracja wpłacona, kciuki nadal zacisniete, chcialabym puscic Quote
Marycha35 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 ewatonieja napisał(a):deklaracja wpłacona, kciuki nadal zacisniete, chcialabym puscic Dzięki Natko za ciągłą pomoc dla naszego PRZYJACIELA:) Przepraszam za ciszę, dopadły mnie bakcyle, tfu! Dziewczynki śnieżyło u Was też dziś???? Błagam! Jak Misio znajduje zimę wiosną;)? Quote
Marycha35 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Dziewczynki niestety AtaK wybrała drogę zbanowania, szkoda, że nie oddała tego, co nie Jej, czyli to, co zbierała na Misia. Taki dowcip nam wycięła śmieszny na 1 kwietnia, jakoś mało śmieszny. Quote
majqa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki niestety AtaK wybrała drogę zbanowania, szkoda, że nie oddała tego, co nie Jej, czyli to, co zbierała na Misia. (...) Bądźmy w tym momencie sprawiedliwi w ocenie, bo nie tylko o Misia biega... Nie ma co sięgać daleko... Na Milkę też kasa była zbierana. Uświadczyła coś z niej? A inne psy? Na co poszły zebrane na nie pieniądze? Drzemią w skarpecie na potencjalne, przyszłe, w myśl istotnego postu, pod dyktando jego edycji? ataK napisał(a):(...) Pieniądze z bazarków, podczas których zbieram na moich wczasowiczów, w razie odejścia któregoś, przechodzą na te, które pozostają u mnie. Aktualni beneficjenci to - Ramzes, Kropka i Basta. Śmiać się? Płakać? Sromota całą gębą... Quote
Marycha35 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 W pierwszym poście uaktualniłam, sromota faktycznie na całego. Napiszę na wątku zbanowanej AtaK, że gdyby obrończynie jej uczciwości chciały jednak uregulować zaległości możemy podać numer konta. Quote
Recommended Posts