Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zoli36']Zrobiłam, ale wyświetliło mi: Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 1000 znaków łącznie z tagami BB code.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Bo widocznie za dużo chciałaś :eviltong:
Spróbuj po jednym banerku wklejać. Maksymalnie można dwa i to jeszcze muszą mieć odpowiednie gabaryty.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie porzuciłyśmy... ja mam gonitwę wokół mojej nowej, z zagwoździowaną łapką bidy, a że i resztę muszę obskoczyć... krótko mówiąc z lekka wymiękam.

Posted

majqa napisał(a):
Nie, nie porzuciłyśmy... ja mam gonitwę wokół mojej nowej, z zagwoździowaną łapką bidy, a że i resztę muszę obskoczyć... krótko mówiąc z lekka wymiękam.

Co to za nowy nabytek ?

Posted

majqa napisał(a):
Zaraz Ci pokażę... :-(

No to masz pięknie :shake:
Ale zwierzyńca to Ci pomimo wszystko zazdroszczę :) Zwłaszcza kociambrów :loveu:
A jednocześnie współczuję z powodu stanu Polci :-(

Posted

Iljova napisał(a):
(...) co tam u Miśka ?

Ja to czekając na nowe wieści mam nieustająco cykora, że przeczytam, że coś odstawił. ;-) Nooo, oby nie...

elik napisał(a):
(...) Ale zwierzyńca to Ci pomimo wszystko zazdroszczę :) Zwłaszcza kociambrów :loveu: (...)

Żyję nimi... są tym, dla czego/ kogo warto żyć. :-)

Posted (edited)

Misio gdyby umiał mówić to powiedziałby,żebyście się o niego nie martwiły i jest mu tu bardzo dobrze mimo,że to kolejny w jego życiu przystanek.Jednak wierzy w człowieka nadal bo kocha bezgranicznie:loveu:Jest posłuszny i uwielbia być w kuchni:lol:Konfliktu z Bakusiem zero a koty mu nie w głowie.
Kasiora za Misia wpłyneła w kwocie 350zł za miesiąc od 4.03 do 3.04. fakt.wyśle pocztą.

Edited by mira145
Posted

Łooo jejku, serce się raduje. Mądry Chłopak - wie, że kuchnia jest miejscem kluczowym! :-)
Niech kwitnie przyjaźń z Bakusiem.. :-) Misiek, nie zmieniaj już tego słusznego frontu.

Posted

mira145 napisał(a):
Misio gdyby umiał mówić to powiedziałby,żebyście się o niego nie martwiły i jest mu tu bardzo dobrze mimo,że to kolejny w jego życiu przystanek.Jednak wierzy w człowieka nadal bo kocha bezgranicznie:loveu:Jest posłuszny i uwielbia być w kuchni:lol:Konfliktu z Bakusiem zero a koty mu nie w głowie.
Kasiora za Misia wpłyneła w kwocie 350zł za miesiąc od 4.03 do 3.04. fakt.wyśle pocztą.

nooo to sié chlopaki pogodzily chyba na wspólnym spacerze po lesie - poszli na stroné sié "ugadywac" :p

A od soboty Misio bédzie mial harem (Lolé i Sabé plus kilka babc, ale one sié chyba nie liczá do haremu z racji wieku ;pp) tylko dla siebie. Bakus jedzie do domu a Misio bédzie panem domu :)

Posted (edited)

O kurcze to teraz może dlatego dogadał się z Bakusiem ? Stwierdzili że na te trochę to nie warto robić zadymy, niech jest spokój ;-)

Edited by Iljova
Posted

:):):) Jak dobrze, że Misio jednak nie jest łobuzem:) Bakusiowi życzymy wszystkiego co najlepsze na nowej drodze:)
Rozczula mnie nasz Misio, posłuszny, ładny, kocha koty, dzieci, IDEAŁ z rudym noskiem. Domki, ogarnijcie się do jasnej cholery!

Posted

U Misia nic nowego.Lubi przebywać więcej na powietrzu niż w domu.Dzis wygrzewał się na słoneczku i kiedy spaniele pospały się w domu,on usną z babcią Norką na trawie:lol:Suchą karmę je ale z ręki:evil_lol: i trzeba go pilnować bo inaczej jego chrupki zjada Lolka!Szelki zakładam mu tylko jak idziemy na spacer a tak to biega z obróżką do której przypięta jest adresatka.

Posted

majqa napisał(a):
Jeju, oferma, jeszcze pozwala sobie chrupki skradać. ;-)

Lola to dama:lol:!A Miś jest dobrze wychowany:p.Zresztą bardzo się lubią ale Bakuś pilnuje rude spanielice przed konkurencją:lol:.

Posted

mira145 napisał(a):
Lola to dama:lol:!A Miś jest dobrze wychowany:p.Zresztą bardzo się lubią ale Bakuś pilnuje rude spanielice przed konkurencją:lol:.

Biedny Bakuś jeszcze nie wiem, że Misiu wkrótce sam zostanie z babińcem ;)