elik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Zoli36']Zrobiłam, ale wyświetliło mi: Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 1000 znaków łącznie z tagami BB code.:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Bo widocznie za dużo chciałaś :eviltong: Spróbuj po jednym banerku wklejać. Maksymalnie można dwa i to jeszcze muszą mieć odpowiednie gabaryty. Quote
majqa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nie, nie porzuciłyśmy... ja mam gonitwę wokół mojej nowej, z zagwoździowaną łapką bidy, a że i resztę muszę obskoczyć... krótko mówiąc z lekka wymiękam. Quote
elik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 majqa napisał(a):Nie, nie porzuciłyśmy... ja mam gonitwę wokół mojej nowej, z zagwoździowaną łapką bidy, a że i resztę muszę obskoczyć... krótko mówiąc z lekka wymiękam. Co to za nowy nabytek ? Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja też chce zobaczyć i Misiek też chętnie a zobaczył ;-) co tam u Miśka ? Quote
elik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 majqa napisał(a):Zaraz Ci pokażę... :-( No to masz pięknie :shake: Ale zwierzyńca to Ci pomimo wszystko zazdroszczę :) Zwłaszcza kociambrów :loveu: A jednocześnie współczuję z powodu stanu Polci :-( Quote
majqa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Iljova napisał(a):(...) co tam u Miśka ? Ja to czekając na nowe wieści mam nieustająco cykora, że przeczytam, że coś odstawił. ;-) Nooo, oby nie... elik napisał(a):(...) Ale zwierzyńca to Ci pomimo wszystko zazdroszczę :) Zwłaszcza kociambrów :loveu: (...) Żyję nimi... są tym, dla czego/ kogo warto żyć. :-) Quote
mira145 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) Misio gdyby umiał mówić to powiedziałby,żebyście się o niego nie martwiły i jest mu tu bardzo dobrze mimo,że to kolejny w jego życiu przystanek.Jednak wierzy w człowieka nadal bo kocha bezgranicznie:loveu:Jest posłuszny i uwielbia być w kuchni:lol:Konfliktu z Bakusiem zero a koty mu nie w głowie. Kasiora za Misia wpłyneła w kwocie 350zł za miesiąc od 4.03 do 3.04. fakt.wyśle pocztą. Edited March 7, 2012 by mira145 Quote
majqa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Łooo jejku, serce się raduje. Mądry Chłopak - wie, że kuchnia jest miejscem kluczowym! :-) Niech kwitnie przyjaźń z Bakusiem.. :-) Misiek, nie zmieniaj już tego słusznego frontu. Quote
emilia2280 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 mira145 napisał(a):Misio gdyby umiał mówić to powiedziałby,żebyście się o niego nie martwiły i jest mu tu bardzo dobrze mimo,że to kolejny w jego życiu przystanek.Jednak wierzy w człowieka nadal bo kocha bezgranicznie:loveu:Jest posłuszny i uwielbia być w kuchni:lol:Konfliktu z Bakusiem zero a koty mu nie w głowie. Kasiora za Misia wpłyneła w kwocie 350zł za miesiąc od 4.03 do 3.04. fakt.wyśle pocztą. nooo to sié chlopaki pogodzily chyba na wspólnym spacerze po lesie - poszli na stroné sié "ugadywac" :p A od soboty Misio bédzie mial harem (Lolé i Sabé plus kilka babc, ale one sié chyba nie liczá do haremu z racji wieku ;pp) tylko dla siebie. Bakus jedzie do domu a Misio bédzie panem domu :) Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) O kurcze to teraz może dlatego dogadał się z Bakusiem ? Stwierdzili że na te trochę to nie warto robić zadymy, niech jest spokój ;-) Edited March 8, 2012 by Iljova Quote
Marycha35 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 :):):) Jak dobrze, że Misio jednak nie jest łobuzem:) Bakusiowi życzymy wszystkiego co najlepsze na nowej drodze:) Rozczula mnie nasz Misio, posłuszny, ładny, kocha koty, dzieci, IDEAŁ z rudym noskiem. Domki, ogarnijcie się do jasnej cholery! Quote
majqa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A ja Cię Emi proszę, doceń babciny wigor! ;-) Jeszcze babcie niejedno Micholowi mogą pokazać. Quote
Marycha35 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 He, he, he, nauczą smoka staaareńkich, psich powiedzonek, na ten przykład: pogoda pod człekiem, sapiensowa krew, itp.;) Quote
Zoli36 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Najważniejsze, że Misio o jeden stopień wyżej w byciu szczęśliwym... Teraz już tylko do góry:multi::Cool!: Quote
majqa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Zoli36 napisał(a):Najważniejsze, że Misio o jeden stopień wyżej w byciu szczęśliwym... (...) Ładnie powiedziane... :-) Quote
mira145 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 U Misia nic nowego.Lubi przebywać więcej na powietrzu niż w domu.Dzis wygrzewał się na słoneczku i kiedy spaniele pospały się w domu,on usną z babcią Norką na trawie:lol:Suchą karmę je ale z ręki:evil_lol: i trzeba go pilnować bo inaczej jego chrupki zjada Lolka!Szelki zakładam mu tylko jak idziemy na spacer a tak to biega z obróżką do której przypięta jest adresatka. Quote
majqa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jeju, oferma, jeszcze pozwala sobie chrupki skradać. ;-) Quote
mira145 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 majqa napisał(a):Jeju, oferma, jeszcze pozwala sobie chrupki skradać. ;-) Lola to dama:lol:!A Miś jest dobrze wychowany:p.Zresztą bardzo się lubią ale Bakuś pilnuje rude spanielice przed konkurencją:lol:. Quote
elik Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 mira145 napisał(a):Lola to dama:lol:!A Miś jest dobrze wychowany:p.Zresztą bardzo się lubią ale Bakuś pilnuje rude spanielice przed konkurencją:lol:. Biedny Bakuś jeszcze nie wiem, że Misiu wkrótce sam zostanie z babińcem ;) Quote
majqa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No chyba Misio zmartwiony nie będzie, hihihihi... Quote
elik Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 majqa napisał(a):No chyba Misio zmartwiony nie będzie, hihihihi... Też myślę, że nie ;) Quote
Recommended Posts