Szarotka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja moge dopiero wplacic po 1 grudnia, bo wysylam raz na miesiac. Quote
malibo57 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ewatonieja napisał(a):ja z psami jezdziłam pociagiem do Szczcina nawet i mam wprawę :) do Wa-wy raz także gdyby trzeba było moge pomóc, tylko nie sfinansuje bom bez dochodu stałego Będziemy pamiętać;-) Psiaki tez wola pociągiem - nie rzyy..., znaczy, nie zwracają i mniej się stresują. Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To ile nam brakuje, ide popatrzyc na pierwsza strone. Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Trzeba dalej rozsylac, bo inaczej z psa bedzie marlmolada :(:( Quote
ewatonieja Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 nie chcemy marmolady, chyba, że z tych pseudowłaścicieli Quote
jezzbel Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Hej, ja deklaruje oplatę stałą na psa w wysokości między 40 a 50 zł - w sensie minimum 40 a max 50. Muszę taki przedział podać bo czasem mam lepszy a czasem gorszy miesiąc finansowy. 30 zł jednorazowej na ten miesiąc poszło na konto Borówko. Quote
malibo57 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Boróweczko kochana, ja jestem 57, a nie 87, jak stoi w 1-szym poście. Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Marycha35 napisał(a):Boróweczko ja też nr dostałam, zaraz robię przelew, niestety zero wieści od tej mojej znajomej znajomej, fundacja o ile wiem to też od niej:) Uważam, że byłoby cudnie wyegzekwować od tych podlców pieniądze i ukarać ich za takie podejście do Misia. A tak przy okazji to już wiem Aleksandro czemuś Boróweczka;) działamy w sprawie gałganka dalej, co z tym transportem??? Ja mam auto, ale właśnie zaczęłam pracę więc od ponie do piątku od 8 do 19 jestem ugotowana, jak coś to weekand zostaje:) Gdyby tylko domek był to walimy jak w dym z psiurem:) No widzisz , znasz już sekret nicku "Borówka" :evil_lol: Sms wczoraj odebrałam ,ale gości miałam i odpisać niezbyt mogłam :roll: Zaraz wyślę Ci PW z adresem. malibo57 napisał(a):Przelew poszedł - 100,- jednorazowej i 10,- stałej za grudzień ( po Goldenek). Oki , dziękujemy :loveu: Szarotka napisał(a):Ja moge dopiero wplacic po 1 grudnia, bo wysylam raz na miesiac. Dzięki :) jezzbel napisał(a):Hej, ja deklaruje oplatę stałą na psa w wysokości między 40 a 50 zł - w sensie minimum 40 a max 50. Muszę taki przedział podać bo czasem mam lepszy a czasem gorszy miesiąc finansowy. 30 zł jednorazowej na ten miesiąc poszło na konto Borówko. Bardzo dziękujemy :loveu: malibo57 napisał(a):Boróweczko kochana, ja jestem 57, a nie 87, jak stoi w 1-szym poście. Oj ,przepraszam ,że nick przekręciłam :oops: Już zmieniam ;) Quote
monika083 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 kto jeszcze pomoze ratowas slicznego Szorstka??? Quote
ataK Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jako że finansowo pomagać nie mogę, to częściej po prostu molestuję znajomych ;) Stąd pytanie - czy wiadomo, jaki psiak do dzieci i innych psów? Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ataK napisał(a):Jako że finansowo pomagać nie mogę, to częściej po prostu molestuję znajomych ;) Stąd pytanie - czy wiadomo, jaki psiak do dzieci i innych psów? I do tego i do tego jest supeł przyjacielski :) Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 monika083 napisał(a):kto jeszcze pomoze ratowas slicznego Szorstka??? ataK napisał(a):Jako że finansowo pomagać nie mogę, to częściej po prostu molestuję znajomych ;) Stąd pytanie - czy wiadomo, jaki psiak do dzieci i innych psów? Molestujcie i rozsylajcie watek, bo ja wyjezdzam w piatek i musze sie spakowac, dom posprzatac i jedzenie dla moich zwierzakow nagotowac. Quote
Marycha35 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Boróweczko STO LAT STO LAT, spóźnione, ale szczere:), trafiłam? A adres dostałam, zaraz kasę leję;) Trzeba go ratować, czasu boleśnie mało!!!! Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kto zyw niech watek rozsyla .......... Quote
Julia84 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ja nie dostałam numeru konta... deklarowałam jednorazowo 10 zł. Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Julia84 napisał(a):Ja nie dostałam numeru konta... deklarowałam jednorazowo 10 zł. Konto juz jest. Tez musze wyslac do paru osob. Quote
Angcocker Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Niestety... technika mnie pokonała. Nie będzie bazarku, bo nie ma zdjęć. Jak pisałam Borówce wczoraj w mailu, myślałam, że to kwestia kabla łączącego aparat z kompem. Niestety nie... Walczyłam z tym dzisiaj trzy godziny. Nie mam wielkiego wyboru, muszę dać za wygraną (nie mogę dłużej siedzieć przy kompie). Jutro i pojutrze (oby nie dłużej) mnie nie ma. Powodzenia... przepraszam... Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To bardzo szkoda, tym bardziej, ze pies ma malo czasu........... Quote
Marycha35 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 ja jeszcze kasę od kumpeli wysępiłam, jutro ma mi dać na uczelni, może się uda, do cholery, wrr!!! Tyle ogłoszeń i kupsko! Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Angcocker napisał(a):Niestety... technika mnie pokonała. Nie będzie bazarku, bo nie ma zdjęć. Jak pisałam Borówce wczoraj w mailu, myślałam, że to kwestia kabla łączącego aparat z kompem. Niestety nie... Walczyłam z tym dzisiaj trzy godziny. Nie mam wielkiego wyboru, muszę dać za wygraną (nie mogę dłużej siedzieć przy kompie). Jutro i pojutrze (oby nie dłużej) mnie nie ma. Powodzenia... przepraszam... Oj , szkoda bardzo :( Quote
Marycha35 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 o jest i Borówczaczek nocna porą:) No trudno, jak technika staje okoniem to kupsko! Quote
Recommended Posts