Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
ja z psami jezdziłam pociagiem do Szczcina nawet i mam wprawę :) do Wa-wy raz także gdyby trzeba było moge pomóc, tylko nie sfinansuje bom bez dochodu stałego

Będziemy pamiętać;-)
Psiaki tez wola pociągiem - nie rzyy..., znaczy, nie zwracają i mniej się stresują.

Posted

Hej, ja deklaruje oplatę stałą na psa w wysokości między 40 a 50 zł - w sensie minimum 40 a max 50. Muszę taki przedział podać bo czasem mam lepszy a czasem gorszy miesiąc finansowy.
30 zł jednorazowej na ten miesiąc poszło na konto Borówko.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Boróweczko ja też nr dostałam, zaraz robię przelew, niestety zero wieści od tej mojej znajomej znajomej, fundacja o ile wiem to też od niej:) Uważam, że byłoby cudnie wyegzekwować od tych podlców pieniądze i ukarać ich za takie podejście do Misia. A tak przy okazji to już wiem Aleksandro czemuś Boróweczka;) działamy w sprawie gałganka dalej, co z tym transportem??? Ja mam auto, ale właśnie zaczęłam pracę więc od ponie do piątku od 8 do 19 jestem ugotowana, jak coś to weekand zostaje:) Gdyby tylko domek był to walimy jak w dym z psiurem:)

No widzisz , znasz już sekret nicku "Borówka" :evil_lol:
Sms wczoraj odebrałam ,ale gości miałam i odpisać niezbyt mogłam :roll:
Zaraz wyślę Ci PW z adresem.

malibo57 napisał(a):
Przelew poszedł - 100,- jednorazowej i 10,- stałej za grudzień ( po Goldenek).

Oki , dziękujemy :loveu:

Szarotka napisał(a):
Ja moge dopiero wplacic po 1 grudnia, bo wysylam raz na miesiac.

Dzięki :)

jezzbel napisał(a):
Hej, ja deklaruje oplatę stałą na psa w wysokości między 40 a 50 zł - w sensie minimum 40 a max 50. Muszę taki przedział podać bo czasem mam lepszy a czasem gorszy miesiąc finansowy.
30 zł jednorazowej na ten miesiąc poszło na konto Borówko.

Bardzo dziękujemy :loveu:

malibo57 napisał(a):
Boróweczko kochana, ja jestem 57, a nie 87, jak stoi w 1-szym poście.

Oj ,przepraszam ,że nick przekręciłam :oops:
Już zmieniam ;)

Posted

ataK napisał(a):
Jako że finansowo pomagać nie mogę, to częściej po prostu molestuję znajomych ;) Stąd pytanie - czy wiadomo, jaki psiak do dzieci i innych psów?

I do tego i do tego jest supeł przyjacielski :)

Posted

monika083 napisał(a):
kto jeszcze pomoze ratowas slicznego Szorstka???

ataK napisał(a):
Jako że finansowo pomagać nie mogę, to częściej po prostu molestuję znajomych ;) Stąd pytanie - czy wiadomo, jaki psiak do dzieci i innych psów?

Molestujcie i rozsylajcie watek, bo ja wyjezdzam w piatek i musze sie spakowac, dom posprzatac i jedzenie dla moich zwierzakow nagotowac.

Posted

Niestety... technika mnie pokonała. Nie będzie bazarku, bo nie ma zdjęć. Jak pisałam Borówce wczoraj w mailu, myślałam, że to kwestia kabla łączącego aparat z kompem. Niestety nie... Walczyłam z tym dzisiaj trzy godziny. Nie mam wielkiego wyboru, muszę dać za wygraną (nie mogę dłużej siedzieć przy kompie). Jutro i pojutrze (oby nie dłużej) mnie nie ma.
Powodzenia... przepraszam...

Posted

Angcocker napisał(a):
Niestety... technika mnie pokonała. Nie będzie bazarku, bo nie ma zdjęć. Jak pisałam Borówce wczoraj w mailu, myślałam, że to kwestia kabla łączącego aparat z kompem. Niestety nie... Walczyłam z tym dzisiaj trzy godziny. Nie mam wielkiego wyboru, muszę dać za wygraną (nie mogę dłużej siedzieć przy kompie). Jutro i pojutrze (oby nie dłużej) mnie nie ma.
Powodzenia... przepraszam...

Oj , szkoda bardzo :(