Agucha Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 O kurka... Luśka coś wyczuła i zrobiła Ci "psikusa" ;) Trzymam kciuki za zdrówko mały klopsiku :) Miśku! Chłopie nowe życie przed Tobą! Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Iljova']No to Misiek W drodze :) Co do Lusi dobrze że odłożyłaś adopcje,myślę że tak jest lepiej...[/QUOTE] Nie ma mowy, żebym wydala do adopcji psiaka z choćby z podejrzeniem o chorobę. Misiu za ok. 15 minut będzie u mnie, a Nadia tez w tym czasie. Niezła koordynacja :) Spadam, muszę ich odebrać. Potem zdam relacje. Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Misiu zmieni środek transportu i teraz zdąża już do hoteliku. Na miejscu będzie za około 2 godz. Biedaczek załatwił wszystko co tylko mógł w samochodzie u romi - mam w planie pranie koca. Mam nadzieję, że to wszystko na co go stać :) Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Agucha']Eluś, dopisz proszę do rozliczenia 250zł, które wysłała na moje konto Kinga R z FB :) Przeleję Ci te pieniążki razem z utargiem bazarkowym ;)... Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam, ale dopiero teraz miałam okazję przeczytać wszystkie zaległe posty. Oczywiście dopiszę każda złotóweczkę, która wpłynie na moje konto z dopiskiem dla Misia.Nie gniewaj się, ale nie wpisuję do rozliczenia zapowiedzi wpłat. Wpisuję do rozliczenia kwoty, które wpłynęły. Pogubiłabym się, gdybym wpisywała inaczej :) Wpiszę do rozliczenia natentychmiast, jak tylko kwota ta pojawi się na koncie. Do dzisiaj nie wpłynęła. Quote
emilia2280 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Eluniu zuuota :) A Misiu nie zostal "odpryskany" i "odkupkany" przed wyjazdem? Czy mial tyle jeszcze w zapasie dziadu, ze w samochodzie musial sié popisac? Quote
Agucha Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='elik']Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam, ale dopiero teraz miałam okazję przeczytać wszystkie zaległe posty. Oczywiście dopiszę każda złotóweczkę, która wpłynie na moje konto z dopiskiem dla Misia.Nie gniewaj się, ale nie wpisuję do rozliczenia zapowiedzi wpłat. Wpisuję do rozliczenia kwoty, które wpłynęły. Pogubiłabym się, gdybym wpisywała inaczej :) Wpiszę do rozliczenia natentychmiast, jak tylko kwota ta pojawi się na koncie. Do dzisiaj nie wpłynęła.[/QUOTE] A to dobrze :) Może być i tak. Chciałam jedynie, żeby było to gdzie ś w rozliczeniu zapisane, żeby mnie nikt nie posądził że przywłaszczyłam ;) Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dziewczynki ja trochę umieram, choróbsko toczy, ale do Misia lookam z serduchem bijącym:) Elu czy Misio wymiotuje w drodze????? Wyobrażam sobie autko... Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Jak Misio dotrze, zmienię tytuł:) Szkoda, że rozliczeń bazarkowych jako i Aty zero:( Quote
Romi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Czekacie Ciotki na zdjęcia Misia :eviltong: No to macie :D Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Pycha:):):) Dzięki! A co to za ładna dziewczyneczka na fotach?:) I do kogo Misio się tak tuli fotki wcześniej? Romi, a autko baaardzo do mycia?????? Quote
Romi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A tak wyglądał Misiek w samochodzie :) Tu już się schował. Pewnie było mu głupio że mi zrobił wielkie bleeee w bagażniku :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 O cholera, sorka w jego imieniu!!!!!! I ogromnie DZIĘKI ZA POMOC:):):) Quote
elik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) [quote name='emilia2280']Eluniu zuuota :) A Misiu nie zostal "odpryskany" i "odkupkany" przed wyjazdem? Czy mial tyle jeszcze w zapasie dziadu, ze w samochodzie musial sié popisac? Ojjj popisał się i to bardzo, dużo, wiele :shake: Jak na malutki posiłek z rana, o jaki prosiłam, to bardzo dużo było tego na kocu. Mam nadzieje, że w drugim samochodzie nic nie narobił, bo tam już nie posprzątam :oops: Musiałam wyjść z domu i nie zabrałam telefonu. Teraz widzę, że mam SMS z meldunkiem, że o godz. 17:55 Misiu wsiadł do kolejnego, hotelikowego samochodu, o 18:37 mam zdjęcie Misia już w hoteliku, a o 18:55 kolejne zdjęcia Misia wcinającego michę. Tak więc otwarł się kolejny rozdział w życiu Misia. Mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy rozdział. Romi bardzo ogromniście dziękuję Ci za dostarczenie Misia całego do kraka i za wspaniałe zdjęcia. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Teraz kochane same możecie stwierdzić, że nie przesadzałam, gdy mówiłam, że Romi to wspaniały fotograf. Ta dziewczynka to pewnie córeczka Aty - śliczna, prawda ? A ta kobieta której widać tylko spódnicę, to sama Ata :) Romi, jak upiorę koc to zadzwonię :) Mamy piękne zdjęcia do ogłoszeń. Ato czy możemy wykorzystać do ogłoszeń jedno ze zdjęć z tą dziewczynką, chyba Twoją córeczką - są bardzo ładne. Bardzo pięknie, piękniście dziękuję także kochanej Nadji, za dostarczenie Misia z kraka w okolice Kielc i oddanie nienaruszonego w ręce godne zaufania, które teraz będą dbały o naszego Misia. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Dziękuję także bardzo właścicielce hoteliku, że zechciała wyjechać po Misia spory kawałek drogi, żeby Nadia nie musiała zbaczać z drogi do domu. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Także Ato Tobie dziękuję za dotychczasową opiekę nad Misiem. Myślę, że Misiu pożegnał się z Tobą przed wyjazdem :) :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Edited March 4, 2012 by elik Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Eluchna, dziękóweczka, dziękóweczka, dziękóweczka:):):):) To albo Misio ma chorobę lokomocyjną albo dostał za dużo jeść! Ciekawe jak się będzie zachowywał, co tam sobie w główce roi.... Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Wow !!!!!!!!!!! Ale super zdjęcia poprawiły mi nastrój :-)ale się uśmiałam z tych jego pozycji na ostatnich zdjęciach :-) Romi ..... Zdjęcia genialne :-)niesamowite te ujęcia fantastyczne :-) Misiaku to powodzenia y nowym miejscu i bądź grzeczny :-) Quote
Agucha Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://img687.imageshack.us/img687/6025/img0176dp.jpg - W KOŃCU UŚMIECHNIĘTY!!! :loveu: Dziękuję za super zdjęcia i transport. Quote
Romi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Marycha35']Pycha:):):) Dzięki! A co to za ładna dziewczyneczka na fotach?:) I do kogo Misio się tak tuli fotki wcześniej? Romi, a autko baaardzo do mycia??????[/QUOTE] Dziewczynka, to (chyba) córcia Atak :). Co do autka, to obędzie sie bez mycia. Ja zawsze mam dwa koce, więc nic się nie przedostało na tapicerkę :) Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Śliczna ta fotka z dziewczynką i Misiem:) Dobrze, że autko bez zniszczeń!!! DZIĘKI RAZ JESZCZE:) Quote
Recommended Posts