Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Musi, nie chcę sobie nawet wyobrażać, że może być inaczej. W tym psie same atuty - wiek, uroda i garnięcie się do ludzi. :-)[/QUOTE]

Misiu, Misiu, co się dzieje?:crazyeye:
Niech zobaczy Ciebie człek,:roll:
Jesteś piękny i przyjazny,:lol:
A i młody jeszcze wiek...;)

Posted

[quote name='UBOCZE']Misiu, Misiu, co się dzieje?:crazyeye:
A i młody jeszcze wiek...;)[/QUOTE]
Masz więc szansę znów Ci daną,
okupioną wszak nie mało,
zatem psiaku, główka w górę,
w przyszłość zerkaj, dodam - śmiało.

Posted

[quote name='Iljova']Ależ Agucha zaszalałaś :-) super :)
A może wpadłaś w trans ogłoszeniowy ?
Niech tylko dograna zostanie sprawa podróży i będzie dobrze :-)[/QUOTE]
Czy ja wiem?
Może gorączka mnie tak mobilizuje... albo wręcz przeciwnie - ogłoszenia mnie o nią przyprawiają :lol: ;)

[quote name='UBOCZE']Misiu, Misiu, co się dzieje?:crazyeye:
A i młody jeszcze wiek...;)[/QUOTE]

[quote name='majqa']Masz więc szansę znów Ci daną,
okupioną wszak nie mało,
zatem psiaku, główka w górę,
w przyszłość zerkaj, dodam - śmiało.[/QUOTE]
Wspomnę tylko tak nieśmiało,
że masz 3 szansę daną,
merdaj, merdaj więc ogonem,
złe fluidy przegoń z lodem!

:lol: ;)

Posted

Nie było mnie dwa dni, widzę, że sporo się działo przez ten czas. Elik, miałaś mój numer telefonu podczas akcji odbierania Miśka z DS, podaję go raz jeszcze - 798196811.
Misiek będzie oczywiście gotowy na niedzielę. Jutro zadzwonię do Kasi W. ustalić coś ze zdjęciami.

Posted

[quote name='ataK']Nie było mnie dwa dni, widzę, że sporo się działo przez ten czas. Elik, miałaś mój numer telefonu podczas akcji odbierania Miśka z DS, podaję go raz jeszcze - 798196811.
Misiek będzie oczywiście gotowy na niedzielę. Jutro zadzwonię do Kasi W. ustalić coś ze zdjęciami.[/QUOTE]

Dziękuję Ata. Miałam owszem, ale nie sadziłam, że kiedyś znowu będzie mi potrzebny i niestety wykasowałam :(

Posted

Ło mateczko, że Was kocham to wiecie:):) Ale tu ruch!!!! Udało mi się jeszcze dwie osoby zwerbować do uiszczenia na Misia. Elu, Izuś, Agucho i wszyscy Święci;) dziekóweczka!!!! Misiul nasz kochany, śliczny pyś obyś domek znalazł i był już tylko szczęśliwy:)
AtKo pamiętaj proszę o książeczce Misiowej i karmie, jeśli została jeszcze!!! Czy możesz orientacyjnie podać kwotę z bazarków, którą otrzyma Misio? Musimy zaplanować wydatki.

Posted

[quote name='Marycha35']Niestety, cały czas czekam.[/QUOTE]
Napisz powtórnie. Bywa, że PW nie dochodzą. Odczekamy od tego drugiego znów jakiś czas i jeśli... trzeba będzie tę deklarację usunąć z wykazu.

Posted

[quote name='Marycha35']Napisałam już.....;) Mam dzieję, że to jednak kwestia nieobecności Natki, zawsze odpisywała.[/QUOTE]
Pewno tak. Ostatni raz logowała się 19.02. Musimy poczekać.

Posted

[quote name='Marycha35']Trochę się obawiam....[/QUOTE]
Ajtam... człowieku małej wiary. :-)
Musi się udać. Popatrz... Miejsce dograne, domowe (minus, że odpłatne ale trzeba łyknąć tę żabę, nie można mieć wszystkiego). Na Misia nie ma blokady, ataK sama prosiła o jego zabranie. Wyjazd w niedzielę, dzień na ogół dość luźny. Transport spina Ela, uznajemy, że jest darmowy (bo ja go reguluję nie zbiórkowo na wątku, a poza wątkiem, czyli kasa Misia się nie uszczupla).
Plusy:
- my (z punktem ciężkości na mnie, nawet na to się zgadzam ;-)) spokojni
- ataK spokojna
- i daj Boże Misiek zadowolony (nowe miejsce ale i nowe psiaki do towarzystwa, warunki wewnętrzne, a na zewnątrz miejsce do wyszalenia się)
- plus oboczny, wizja dodatkowych zdjęć sprzed wyjazdu

Minusy:
- konieczność regulowania płatności
- konieczność ogłaszania (a tu, jak dotąd, to nie było z naszej strony dotąd pokpione)

Posted

Słuchajcie, to może ja porobię Misiowi zdjęcia podczas odbioru w New Sączu oraz podczas przekazania Miśka w Kraku (ku ścisłości to ja jadę po Miśka do N.Sącza) :)

Posted

[quote name='Romi']Słuchajcie, to może ja porobię Misiowi zdjęcia podczas odbioru w New Sączu oraz podczas przekazania Miśka w Kraku (ku ścisłości to ja jadę po Miśka do N.Sącza) :)[/QUOTE]
No tego, że to Ty to się domyśliłam. :-) A co ja na zdjęcia? Byłoby bosko!!!!!!! :lol:
Dziękuję za propozycję! :loveu: