Iljova Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ależ Agucha zaszalałaś :-) super :) A może wpadłaś w trans ogłoszeniowy ? Niech tylko dograna zostanie sprawa podróży i będzie dobrze :-) Quote
Panca Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 dzieki majqa za odpowiedz.Mam nadzieje ze ktos w koncu sie znajdzie kto pokocha tego slicznego psa o bursztynowych oczach Quote
majqa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Musi, nie chcę sobie nawet wyobrażać, że może być inaczej. W tym psie same atuty - wiek, uroda i garnięcie się do ludzi. :-) Quote
UBOCZE Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='majqa']Musi, nie chcę sobie nawet wyobrażać, że może być inaczej. W tym psie same atuty - wiek, uroda i garnięcie się do ludzi. :-)[/QUOTE] Misiu, Misiu, co się dzieje?:crazyeye: Niech zobaczy Ciebie człek,:roll: Jesteś piękny i przyjazny,:lol: A i młody jeszcze wiek...;) Quote
majqa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='UBOCZE']Misiu, Misiu, co się dzieje?:crazyeye: Niech zobaczy Ciebie człek,:roll: Jesteś piękny i przyjazny,:lol: A i młody jeszcze wiek...;)[/QUOTE] Masz więc szansę znów Ci daną, okupioną wszak nie mało, zatem psiaku, główka w górę, w przyszłość zerkaj, dodam - śmiało. Quote
Agucha Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Iljova']Ależ Agucha zaszalałaś :-) super :) A może wpadłaś w trans ogłoszeniowy ? Niech tylko dograna zostanie sprawa podróży i będzie dobrze :-)[/QUOTE] Czy ja wiem? Może gorączka mnie tak mobilizuje... albo wręcz przeciwnie - ogłoszenia mnie o nią przyprawiają :lol: ;) [quote name='UBOCZE']Misiu, Misiu, co się dzieje?:crazyeye: Niech zobaczy Ciebie człek,:roll: Jesteś piękny i przyjazny,:lol: A i młody jeszcze wiek...;)[/QUOTE] [quote name='majqa']Masz więc szansę znów Ci daną, okupioną wszak nie mało, zatem psiaku, główka w górę, w przyszłość zerkaj, dodam - śmiało.[/QUOTE] Wspomnę tylko tak nieśmiało, że masz 3 szansę daną, merdaj, merdaj więc ogonem, złe fluidy przegoń z lodem! :lol: ;) Quote
ataK Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Nie było mnie dwa dni, widzę, że sporo się działo przez ten czas. Elik, miałaś mój numer telefonu podczas akcji odbierania Miśka z DS, podaję go raz jeszcze - 798196811. Misiek będzie oczywiście gotowy na niedzielę. Jutro zadzwonię do Kasi W. ustalić coś ze zdjęciami. Quote
majqa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dziękuję Ato. Pamiętaj tylko proszę o dokumentacji. Quote
elik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='majqa']Sekund 5 Elu. Mówisz i masz. Podawany był na wątkach.[/QUOTE] Bardzo, ach jakże bardzo dziękuję :) Quote
elik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='ataK']Nie było mnie dwa dni, widzę, że sporo się działo przez ten czas. Elik, miałaś mój numer telefonu podczas akcji odbierania Miśka z DS, podaję go raz jeszcze - 798196811. Misiek będzie oczywiście gotowy na niedzielę. Jutro zadzwonię do Kasi W. ustalić coś ze zdjęciami.[/QUOTE] Dziękuję Ata. Miałam owszem, ale nie sadziłam, że kiedyś znowu będzie mi potrzebny i niestety wykasowałam :( Quote
Marycha35 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Ło mateczko, że Was kocham to wiecie:):) Ale tu ruch!!!! Udało mi się jeszcze dwie osoby zwerbować do uiszczenia na Misia. Elu, Izuś, Agucho i wszyscy Święci;) dziekóweczka!!!! Misiul nasz kochany, śliczny pyś obyś domek znalazł i był już tylko szczęśliwy:) AtKo pamiętaj proszę o książeczce Misiowej i karmie, jeśli została jeszcze!!! Czy możesz orientacyjnie podać kwotę z bazarków, którą otrzyma Misio? Musimy zaplanować wydatki. Quote
majqa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jeśli przeoczyłam, przepraszam... ale... Marysiu, czy masz odpowiedź od ewatonieja, co z deklaracją? Warto by było mieć jasność, na czym stoimy. Quote
majqa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Marycha35']Niestety, cały czas czekam.[/QUOTE] Napisz powtórnie. Bywa, że PW nie dochodzą. Odczekamy od tego drugiego znów jakiś czas i jeśli... trzeba będzie tę deklarację usunąć z wykazu. Quote
Marycha35 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Napisałam już.....;) Mam dzieję, że to jednak kwestia nieobecności Natki, zawsze odpisywała. Quote
majqa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Marycha35']Napisałam już.....;) Mam dzieję, że to jednak kwestia nieobecności Natki, zawsze odpisywała.[/QUOTE] Pewno tak. Ostatni raz logowała się 19.02. Musimy poczekać. Quote
Marycha35 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Nie mam do Niej tele, poczekamy jeszcze. Wierzę, że da znać. Kiedy tylko mogła pomagała Misiowi i jest z nami od początku:) Quote
majqa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Pewnie, że tak. Luz, czekamy. Teraz najważniejsze dopiąć wyjazd. :-) Quote
majqa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Marycha35']Trochę się obawiam....[/QUOTE] Ajtam... człowieku małej wiary. :-) Musi się udać. Popatrz... Miejsce dograne, domowe (minus, że odpłatne ale trzeba łyknąć tę żabę, nie można mieć wszystkiego). Na Misia nie ma blokady, ataK sama prosiła o jego zabranie. Wyjazd w niedzielę, dzień na ogół dość luźny. Transport spina Ela, uznajemy, że jest darmowy (bo ja go reguluję nie zbiórkowo na wątku, a poza wątkiem, czyli kasa Misia się nie uszczupla). Plusy: - my (z punktem ciężkości na mnie, nawet na to się zgadzam ;-)) spokojni - ataK spokojna - i daj Boże Misiek zadowolony (nowe miejsce ale i nowe psiaki do towarzystwa, warunki wewnętrzne, a na zewnątrz miejsce do wyszalenia się) - plus oboczny, wizja dodatkowych zdjęć sprzed wyjazdu Minusy: - konieczność regulowania płatności - konieczność ogłaszania (a tu, jak dotąd, to nie było z naszej strony dotąd pokpione) Quote
mari23 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 z ogłoszeniowego bazarku tu trafiłam..... Misiu, niech ten pech wreszcie sie od ciebie odczepi! znajdź domek - kciuki trzymam! cudny jesteś psiak :) Quote
majqa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Witamy i dziękujemy za odwiedziny!!! :-) Quote
Romi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Słuchajcie, to może ja porobię Misiowi zdjęcia podczas odbioru w New Sączu oraz podczas przekazania Miśka w Kraku (ku ścisłości to ja jadę po Miśka do N.Sącza) :) Quote
majqa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Romi']Słuchajcie, to może ja porobię Misiowi zdjęcia podczas odbioru w New Sączu oraz podczas przekazania Miśka w Kraku (ku ścisłości to ja jadę po Miśka do N.Sącza) :)[/QUOTE] No tego, że to Ty to się domyśliłam. :-) A co ja na zdjęcia? Byłoby bosko!!!!!!! :lol: Dziękuję za propozycję! :loveu: Quote
Recommended Posts