Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Wpisałam co się aktualnie dzieje, może jeszcze dołożę info o tym jaki stan konta przejęłam, bo tego nie napisałam. Oczywiście w momencie wyjaśnienia rozliczeń Aty odnotuję w pierwszym poście to z największą przyjemnością:)

Dobry pomysł, by nie powiedzieć, że słuszny wśród najsłuszniejszych. :-) ;-)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
I żeby nie podpaść Moderatorowi zamieszczę i wpis Pianki, słyszałam, że tak przy ostrzeżeniu należy.

Słusznie...
A kwestii porządkowania, jak pisałam, jak coś z Elą poustalacie to należy poprosić moda o pozbawienie mnie 3 postu i przepisanie na którąś z Was, będziecie miały bliski, kolejny do dyspozycji.

Posted

AtKo chcę uspokoić, że oczywiście wkleję wszystko co zamieścisz w ramach uregulowania sytuacji finansowej do postu 1 lub 2 jak zaleca Pianka:

[quote name='Pianka']atak prosze zrobic rozliczenie (wpłaty, wydatki z podziałem na miesiace + saldo końcowe)
rozliczenie ma sie znaleźć w 1 lub 2 poście
usuwam twój aktualnie trwajacy bazarek, zgodnie z regulaminem, nie mozna robic bazarków jeśli nie ma rozliczonych poprzednich

Posted

Marycha35 napisał(a):
Eluchna wal śmiało:):):)

Ja pomyślowuję, co kasę powinna zbierać jedna osoba, ta która prowadzi rozliczenia. To bardzo trudne, żeby nie powiedzieć niewykonalne, prowadzenie rozliczenia dwóch kas, gdy ma się dostęp, a co za tym idzie i wgląd tylko do jednej.
To bardzo dobry pomysł, żeby obecny post Marysi i mój, w którym będę robiła rozliczenia były obok siebie. Może dobrze byłoby, gdyby to był post dodatkowy, nie zamiast już istniejącego. Wiem, że jest taka możliwość dodania postu. Ułatwiłoby mi to zrobienie rozliczenia od nowa - informacje mogłabym czerpać bez skakania po oddalonych od siebie postach.
Jak uda mi się wyprowadzić rozliczenia na bieżąco i będą sprawdzone kilkakrotnie, to te obecne mogą zostać wykasowane. Obecny post rozliczeniowo ogłoszeniowy może zostać tylko ogłoszeniowym.
Co o tym myślicie - mogłoby tak być ?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Pycha pomysł:) Czy napisać do Pianki i poprosić o dodatkowy post dla Ciebie Elu? Czy poprosić, byś miała dostęp do 2? A jeśli dodatkowy to między którymi?:)

Lece zobaczyć jak to tam jest :)

Posted

elik napisał(a):
Ja pomyślowuję, co kasę powinna zbierać jedna osoba, ta która prowadzi rozliczenia. To bardzo trudne, żeby nie powiedzieć niewykonalne, prowadzenie rozliczenia dwóch kas, gdy ma się dostęp, a co za tym idzie i wgląd tylko do jednej.
To bardzo dobry pomysł, żeby obecny post Marysi i mój, w którym będę robiła rozliczenia były obok siebie. Może dobrze byłoby, gdyby to był post dodatkowy, nie zamiast już istniejącego. Wiem, że jest taka możliwość dodania postu. Ułatwiłoby mi to zrobienie rozliczenia od nowa - informacje mogłabym czerpać bez skakania po oddalonych od siebie postach.
Jak uda mi się wyprowadzić rozliczenia na bieżąco i będą sprawdzone kilkakrotnie, to te obecne mogą zostać wykasowane. Obecny post rozliczeniowo ogłoszeniowy może zostać tylko ogłoszeniowym.
Co o tym myślicie - mogłoby tak być ?

hehe, Elu zuuota. Cos Ci Misio zwrócil w glowie skoro i jego ksiégowosc chcesz prowadzic majác tyle zgryzoty z kastorowá ;p i nie tylko. :)

Posted

Oooo i moja szefica przybiegła do Misia :)
Wiesz Emi, że jak mnie jakiś psiak urzeknie, to przepadł w butach (ja oczywizda) :evil_lol:
Spać po nocach nie bede, ino o tym biedaku przemyśliwać :loveu:

A co do postów, to myślę, że dobrze byłoby wsadzić dodatkowy post, pomiędzy obecny post pierwszy i drugi.

Posted

Marycha35 napisał(a):
To ja jeszcze postaram się odtworzyć daty do wpływów na moje konto:)

Będzie to bardzo pomocne, gdyż dla większej przejrzystości rozliczeń, chciałabym je prowadzić miesiącami.

Posted

To nurkuję w posty Elu:) Jak tylko zdecydujesz o co prosić Piankę, napisz proszę, wyślę w te pędy;):) I jak podasz namiary to do Dziewczynek napiszę w sprawie zmiany adresu przelewów deklaracji:)

Posted

elik napisał(a):
...
A co do postów, to myślę, że dobrze byłoby wsadzić dodatkowy post, pomiędzy obecny post pierwszy i drugi.

To ja sie prosie j.w. :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
(...) Czy napisać do Pianki i poprosić o dodatkowy post dla Ciebie Elu? Czy poprosić, byś miała dostęp do 2? A jeśli dodatkowy to między którymi?:)

Pisać, pisać... meldować, że porządkujemy Misia. :-)

emilia2280 napisał(a):
hehe, Elu zuuota. Cos Ci Misio zwrócil w glowie skoro i jego ksiégowosc chcesz prowadzic majác tyle zgryzoty z kastorowá ;p i nie tylko. :)

Nommm, szacun wielki, że Ela chce się tego podjąć. :-)

elik napisał(a):
(...) A co do postów, to myślę, że dobrze byłoby wsadzić dodatkowy post, pomiędzy obecny post pierwszy i drugi.

I oddać Ci obecny trzeci. :-)

Marycha35 napisał(a):
Za co stokrotne dzięki raz jeszcze:):):) Iza - Matka Chrzestna Misia, Ela - Anioł Stróż:):):)

Tiaaa... :evil_lol:

Marycha35 napisał(a):
To ja jeszcze postaram się odtworzyć daty do wpływów na moje konto:)

Super Marysiu. Dziękuję. :lol:

Posted

majqa napisał(a):
...
I oddać Ci obecny trzeci. :-)
...

Nie jestem aż tak zachłanna, wystarczy mi jeden pościk :eviltong:
Nie lubię się głodzić.

Posted

OK, to zobaczymy co Pianka na naszą prośbę i albo dodanie albo udostępnienie. Zawsze mogę w nim zamieścić choć 5 nowych fotek Misia albo wstawiać jakieś inne istotności. :-)

Posted

majqa napisał(a):
OK, to zobaczymy co Pianka na naszą prośbę i albo dodanie albo udostępnienie. Zawsze mogę w nim zamieścić choć 5 nowych fotek Misia albo wstawiać jakieś inne istotności. :-)

No właśnie może sie na cuś przydać, a jak na moje wymiary, to jeden pościk wystarczy.

Marycha35 napisał(a):
Sybarytka, ot co:) Jeśli wola Twa jeden to jeden:)

Minimalisatka :)