Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 AtKo o matko, napisz proszę jak z tą karmą jest dokładnie, ja zrozumiałam, że Misio już swoją zjadł i ma wspólną z innymi psiakami. Przeinaczyłam coś? Bo kasiorrra jest, jak trzeba prześlę Ci na jedzonko dla Misia:) Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='majqa'](...) dziś z dostawą do domu Aty, z podaniem Jej nr kontaktowego, kupiłam na aukcji Krakvetu karmę arion multi-vital: http://allegro.pl/arion-multii-vital-2x15kg-3xanimonda-gratis-i1913380838.html Koszt: 149zł(...) Maryś, karma 30kg była kupiona 3.11, dostarczona pewno w góra dzień, dwa później. Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Oj dzięki Izuś, nieee, to źle chyba zrozumiałam. Taki ma apetyt nasz przyjaciel?????;) AtKo daj znać co dokładnie jest z tą karmą:) Brakuje Misiowi? I napisz jak kwestia spłaty za weta? Ja nikomu nic nie przelewałam. Śmiało Atko:) A ile masz tych gałganków teraz u siebie? Bo Misio cosik się zrobił chamowaty!!!!;) Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Apetyt to on może mieć. Moje, zależnie też od dnia, jak im jeszcze karma podpasuje, to potrafią wpitolić tyle, że mała bania. No nic, poczekamy na Atę, jak trzeba będzie kupić to nie można czekać, trudno, by opiekując się Misiem miała jeszcze cudować i dokładać od siebie, choć pewno i tak to robi. Szlag mnie trafia, na wątku Misia, na wątku pudla Bingo, że tel. milczy jak zaklęty. :-( Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Jasna sprawka, AtKo daj znać proszę, jeden Twój sygnał i działamy:) A ten milczący tele to zafajdana sprawa, fakt! Quote
Iljova Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='majqa']Apetyt to on może mieć. Moje, zależnie też od dnia, jak im jeszcze karma podpasuje, to potrafią wpitolić tyle, że mała bania. No nic, poczekamy na Atę, jak trzeba będzie kupić to nie można czekać, trudno, by opiekując się Misiem miała jeszcze cudować i dokładać od siebie, choć pewno i tak to robi. Szlag mnie trafia, na wątku Misia, na wątku pudla Bingo, że tel. milczy jak zaklęty. :-( Jak i na innych watkach :( Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Szkoda tych wszystkich cudków!!!! Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Iljova napisał(a):Jak i na innych watkach :( Ja nie wiem, co się dzieje, bo widzisz albo inne psy mają więcej szczęścia, albo ja robię teksty ogłoszeniowe do dupy, albo mamy kiepskie zdjęcia, albo my mamy za duże wymagania (co akurat w tym wypadku mało się tyczy, bo nie mamy wybierać pomiędzy kim a kim), a inni idą na łatwiznę albo... piorun wie, co jeszcze. Czasem, przelotem czytam, że ktoś zakłada wątek, pies z wyglądu, opisu seee, wybaczcie, taki całkiem średniak, a tu sruuu, dom marzeń z mety. Fakt, zmiany tytułów o zwrotach z adopcji albo źle wybranych domach, bo pies z winy właściciela nawiał, korygują jednak tę świetlaną stronę statystyki ale mimo wszystko... Co mu robimy źle w sprawie Misia??? Co jest do bani, że tak to wprost wyrażę??? Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Izuś tekst Twój super, uczciwy, konkretny! Misio śliczniak, foty fajne. Może banalnie to kwestia przypadku, szczęścia, jak kto chce. Ale masz rację, źle jest jak jest. Czy ktoś ma pomysł co można jeszcze zrobić? Quote
emilia2280 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ehhh, my tez mamy zwrot z adopcji i to z bardzo dobrego domu ;/ sunia gryzie, nie przekonala sié do ludzi. a w hoteliku zupelnie zgodnie zyla ze wszystkimi. mozna go ostatecznie dac do MP, ale to 170zl. Ryzyko, bo ja raz tylko psa wstawilam i dom wspanialy od razu dziéki temu znalazl, ale pomoc nie zawsze tak latwo idzie. Quote
Iljova Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Na wątkach na których jestem rzadko zdarza się żeby psiak w miarę szybko miał dom, a teraz od dłuższego czasu zastój cisza... Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 emilia2280 napisał(a):ehhh, my tez mamy zwrot z adopcji i to z bardzo dobrego domu ;/ sunia gryzie, nie przekonala sié do ludzi. a w hoteliku zupelnie zgodnie zyla ze wszystkimi. mozna go ostatecznie dac do MP, ale to 170zl. Ryzyko, bo ja raz tylko psa wstawilam i dom wspanialy od razu dziéki temu znalazl, ale pomoc nie zawsze tak latwo idzie. Emi a co to MP? Bo drogie jak skóra z tyłka! Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Ach... pewnie Mój pies:) Jak coś zaryzykujemy. Zobaczymy co z tą karmą, bo kasiory aż tak wiele nie mamy, a 170 zł za "pudło" to troszku dużo... Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Mój Pies. I... albo mi się pokićkały już wątku albo Misiek był już w MP ogłaszany ze skutkiem żadnym. :-( Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Nie Izuś, chyba nie był jeszcze. Quote
zerduszko Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ja dawałam ogłoszenie do MP i zero telefonów. Szkdoa kasy moim zdaniem. Taka gazetę kupują najczęściej osoby już mające psa i osobiście nie dałabym ogłoszenia drugi raz. Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Dzięki Zerduszko za info. Kasiory dużo, fakt! Ale masz cudnego wściekulca w avatarze:) CUDO!!! Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Marycha35']Nie Izuś, chyba nie był jeszcze. W takim razie pewno popitolił mi się z Bingo. Maryś, poza tym, MP oznacza bardzo mocne okrojenie tekstu, czyli coś na kształt - ładny, bidny, weźta gooo, upraszamy się i jak pisze Zerduszko, trzeba mieć mega szczęście, by to podziałało. Quote
emilia2280 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Marycha35 napisał(a):Emi a co to MP? Bo drogie jak skóra z tyłka! hehe, az tyle za skóré z tylka? :lol: wiem ze mozna dac ze skutkiem zadnym, ale ja poszlam na calosc i wybralam wszystkie mozliwe dostépne opcje - max. liczba linijek tekstu, zdjécie, ramka. Ziutek byl widoczny i poszedl do domu któy stracil psa i szukal kolejnego. Przez pól Polski jechal do Wroclawia, ale warto bylo. Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 No nic, poczekamy jeszcze, może coś nam wpadnie do głowy innego. A może wreszcie tele przemówi! Mojej koleżance z byłej pracy zmarł psiak niedawno, miał 18 lat, umarł z tak zwanej starości! To psiara niewiarygodna, dobry człowiek, wspomnę Jej o Misiu, może akurat... A skóra z tyłka droga, prawie jak kwas do bani;) Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Dobry pomysł Marysiu... Niech i ma taką szansę. :-) Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Oby się udało, byłby pod bokiem Izuś;) Iwonka, ta koleżanka, mieszka na Manhattanie, ale łódzkim:) Pracuje na uczelni, spaceruje dużo, ma działkę na Mazurach, ech... Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Łooo matko, urabiaj tę panią Słońce, urabiaj!!! Quote
Marycha35 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Muszę Ją nawiedzić, bo gadać przez tele nie lubi, w przyszłym tygo na bank to załatwię:) Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Marycha35 napisał(a):Muszę Ją nawiedzić, bo gadać przez tele nie lubi, w przyszłym tygo na bank to załatwię:) Błagam... Niech Ci się uda... Quote
Recommended Posts