Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ataK napisał(a):
W domu szczekał i był bardzo odważny, ale na dwór za nic nie chciał wyjść ;)

To nie odwaga. To był uzewnętrzniony strach. Dobrze, że był już u Ciebie, bo jak pomyślę, że mógł obchodzić Sylwestra zaiwaniając po polach...

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, tak, to tchórzowskie szczekanie. Ale chyba zdrowsze niz jak pies lezy i sié trzésie. To tak jakby sié wyplakal, tak mi siéwydaje przynajmniej :)

A nie no... to bez dwóch zdań. Masz rację.

Posted

Selenga napisał(a):
Skończyło się allegro Miśka. Wznowić?

Tak, oczywiście ale może z, według Twojego uznania, modyfikacją tytułu?
A jak wygląda kwestia rozliczenia, bo się nieco pogubiłam, czy są na to jeszcze środki od Emilki, czy mamy Ci przelać pieniążki?

Posted

Jeśli tylko coś trzeba przelać bardzo proszę o sygnał:) Cały czas szukam kogoś kto nam banerek dla Misia zrobi i ciężko...Polubek już chyba nie działa na Dogo. No nic, szukam dalej.
Edit:
Jest odzew, zamówiłam:)

Posted

Ha, Ilusiu dzięki, jak nie było to nie, teraz mamy dwa:) Fochu zrobiła, jak coś Dziewczynki mam namiar na wątek, na którym można składać zamówienia:)
a to nasz Misulec śliczny w banerku;)

Posted

Cholera i to jest kwas do bani!!!!! Co można zrobić, jak go reklamować? Czekać pewnie, jak w przypadku Fawcia, Izuś Ty masz dobra rękę do domków, wierzę, że jednak ktoś wreszcie zadzwoni:)

Posted

[quote name='Marycha35']Cholera i to jest kwas do bani!!!!! Co można zrobić, jak go reklamować? Czekać pewnie, jak w przypadku Fawcia, Izuś Ty masz dobra rękę do domków, wierzę, że jednak ktoś wreszcie zadzwoni:)

hehe, "do bani" slyszalam, ale "kwas do bani" ??? :lol:

Posted

[quote name='majqa']Ato, co u Was i Misia?
Masz jeszcze dla niego karmę?

Miałam ostatnio bazarek, to coś tam jedzonka jeszcze jest, a teraz bazarek kolejny :) Przy okazji zapraszam, może coś wypatrzysz :) http://www.dogomania.pl/threads/220499-Umyj-sie-uczesz-sie-i-wybieraj-kogo-chcesz...-do-18-I-do-21.00
Wychodzi tej karmy sporo, bo jedzą jak smoki, no fakt, że Misiek najwięcej, ale też pozostałe to malizny :) Teraz zbieram jeszcze na kastrację Ramzesa, więc z karmy się uszczknie. Na razie będę chyba musiała coś dokupić, bo został ostatni, zaczęty już worek 10kg, a bazarek kończy mi się dopiero 18 stycznia.
Misiek wariuje coraz bardziej, chyba dlatego, że Ramzes dorasta i zaczyna czuć wolę Bożą... Sunie nie mają chwili spokoju, a Miśka to chyba wkurza, choć nie wiem, dlaczego przy okazji maltretuje też suczki... Parę razy już zranił Ramzesa, a ostatnio kilkakrotnie skuczała też podczas zabawy Norka. Poza tym, że on jest sporo większy i silniejszy, to jeszcze podczas zabawy się nakręca...

Posted

ataK napisał(a):
(...) Misiek wariuje coraz bardziej, chyba dlatego, że Ramzes dorasta i zaczyna czuć wolę Bożą... Sunie nie mają chwili spokoju, a Miśka to chyba wkurza, choć nie wiem, dlaczego przy okazji maltretuje też suczki... Parę razy już zranił Ramzesa, a ostatnio kilkakrotnie skuczała też podczas zabawy Norka. (...)

..., że tak się wyrażę, żesz jasna cholera... :-( Misiek, co Ty wyprawiasz??? :-(