ataK Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 W domu szczekał i był bardzo odważny, ale na dwór za nic nie chciał wyjść ;) Quote
majqa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ataK napisał(a):W domu szczekał i był bardzo odważny, ale na dwór za nic nie chciał wyjść ;) To nie odwaga. To był uzewnętrzniony strach. Dobrze, że był już u Ciebie, bo jak pomyślę, że mógł obchodzić Sylwestra zaiwaniając po polach... Quote
emilia2280 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 hehe, tak, to tchórzowskie szczekanie. Ale chyba zdrowsze niz jak pies lezy i sié trzésie. To tak jakby sié wyplakal, tak mi siéwydaje przynajmniej :) Quote
majqa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 emilia2280 napisał(a):hehe, tak, to tchórzowskie szczekanie. Ale chyba zdrowsze niz jak pies lezy i sié trzésie. To tak jakby sié wyplakal, tak mi siéwydaje przynajmniej :) A nie no... to bez dwóch zdań. Masz rację. Quote
Iljova Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Też zgadzam się, że to lepsze. Cudownych snów Quote
majqa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Selenga napisał(a):Skończyło się allegro Miśka. Wznowić? Tak, oczywiście ale może z, według Twojego uznania, modyfikacją tytułu? A jak wygląda kwestia rozliczenia, bo się nieco pogubiłam, czy są na to jeszcze środki od Emilki, czy mamy Ci przelać pieniążki? Quote
Marycha35 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jeśli tylko coś trzeba przelać bardzo proszę o sygnał:) Cały czas szukam kogoś kto nam banerek dla Misia zrobi i ciężko...Polubek już chyba nie działa na Dogo. No nic, szukam dalej. Edit: Jest odzew, zamówiłam:) Quote
emilia2280 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 hehe, jakbym wiedziala ze bieda, to napisalabym do Mantis - robi ladne banerki, jakby trzeba bylo na przyszlosc :) Quote
Iljova Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Tak na szybko zrobiony narazie niech jest chociaż taki: Quote
Marycha35 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Ha, Ilusiu dzięki, jak nie było to nie, teraz mamy dwa:) Fochu zrobiła, jak coś Dziewczynki mam namiar na wątek, na którym można składać zamówienia:) a to nasz Misulec śliczny w banerku;) Quote
majqa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Równie śliczny, a... domu ani widu ani... :-( Quote
Marycha35 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Cholera i to jest kwas do bani!!!!! Co można zrobić, jak go reklamować? Czekać pewnie, jak w przypadku Fawcia, Izuś Ty masz dobra rękę do domków, wierzę, że jednak ktoś wreszcie zadzwoni:) Quote
majqa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ... a żeby to chociaż była prawda z tą dobrą ręką... :-( Quote
majqa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Iljova napisał(a):A co nie jest ? ;-) Się śmiej, się śmiej... :-) Misiek, jazda w górę, po dom!!! Gdzie on ci się zapodział??? Quote
emilia2280 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Marycha35']Cholera i to jest kwas do bani!!!!! Co można zrobić, jak go reklamować? Czekać pewnie, jak w przypadku Fawcia, Izuś Ty masz dobra rękę do domków, wierzę, że jednak ktoś wreszcie zadzwoni:) hehe, "do bani" slyszalam, ale "kwas do bani" ??? :lol: Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) U Marysi wszystko usłyszysz :evil_lol: Edited January 8, 2012 by Iljova Quote
majqa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ato, co u Was i Misia? Masz jeszcze dla niego karmę? Quote
ataK Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='majqa']Ato, co u Was i Misia? Masz jeszcze dla niego karmę? Miałam ostatnio bazarek, to coś tam jedzonka jeszcze jest, a teraz bazarek kolejny :) Przy okazji zapraszam, może coś wypatrzysz :) http://www.dogomania.pl/threads/220499-Umyj-sie-uczesz-sie-i-wybieraj-kogo-chcesz...-do-18-I-do-21.00 Wychodzi tej karmy sporo, bo jedzą jak smoki, no fakt, że Misiek najwięcej, ale też pozostałe to malizny :) Teraz zbieram jeszcze na kastrację Ramzesa, więc z karmy się uszczknie. Na razie będę chyba musiała coś dokupić, bo został ostatni, zaczęty już worek 10kg, a bazarek kończy mi się dopiero 18 stycznia. Misiek wariuje coraz bardziej, chyba dlatego, że Ramzes dorasta i zaczyna czuć wolę Bożą... Sunie nie mają chwili spokoju, a Miśka to chyba wkurza, choć nie wiem, dlaczego przy okazji maltretuje też suczki... Parę razy już zranił Ramzesa, a ostatnio kilkakrotnie skuczała też podczas zabawy Norka. Poza tym, że on jest sporo większy i silniejszy, to jeszcze podczas zabawy się nakręca... Quote
majqa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ataK napisał(a):(...) Misiek wariuje coraz bardziej, chyba dlatego, że Ramzes dorasta i zaczyna czuć wolę Bożą... Sunie nie mają chwili spokoju, a Miśka to chyba wkurza, choć nie wiem, dlaczego przy okazji maltretuje też suczki... Parę razy już zranił Ramzesa, a ostatnio kilkakrotnie skuczała też podczas zabawy Norka. (...) ..., że tak się wyrażę, żesz jasna cholera... :-( Misiek, co Ty wyprawiasz??? :-( Quote
Recommended Posts