Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cholera, niech to szlag! Dobrze, że Misio zdrowy i bezpieczny, ale domek by mu się przydał. Reklamuję i polecam go wśród znajomych, guzik to daje.
AtKo dzięki za pozdro od Misia:)

Posted

Izuś a może zamówić Misiowi ogłoszenie w gazecie? I o banerek poprosić tu na Dogo? Z tego co wiem to te ogłoszenia gazeciaste nie są tanie, ale może coś drgnie... Może w jakiejś krakowskiej?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Izuś a może zamówić Misiowi ogłoszenie w gazecie? I o banerek poprosić tu na Dogo? Z tego co wiem to te ogłoszenia gazeciaste nie są tanie, ale może coś drgnie... Może w jakiejś krakowskiej?

Marysiu, jeśli tylko masz orientację, gdzie to oczywiście - TAK. :-) Sęk w tym, że owszem, te ogłoszenia są drogie ale gorsze jest to, że gazety kroją tekst, ograniczają go do jednej foty i dwóch, trzech zdań na krzyż. Inna sprawa, że jak nie spróbujemy to się nie przekonamy.

Posted

Jest w Krakowie dziennikarka która nie jest obojętna na los zwierząt, to dzięki niej Zafirek był w gazecie Krakowskiej po całej akcji dla Zafirka znalazł się wspaniały dom. Nie pamiętam jak się nazywała, ale warto spróbować właśnie w gazecie Krakowskiej , może Misiowi też przyniesie szczęście :)

Posted

Myślę, że masz na myśli Ilonko p.Hejdę.

Do Tamb napiszę, dziękuję za podpowiedź.

Edit I:
Napisane.

Edit II:
Dziękuję serdecznie Tamb. Wsio, co konieczne już do Niej poleciało na mail.

Posted

Dzięki, już lecę. Przepraszam Ilonko, że nie odebrałam tel. :-( Przed momentem zobaczyłam połączenie. Czułam się źle, dałam w kimę i wyciszyłam kom. o wyciszeniu zapomniałam.

Posted

Izuś dziękuję, że się tym zajęłaś. Jak zwykle błyskawica:):):) Poproszę kogoś na Dogo, żeby nam banerek dla Misia zrobił. Może się uda wreszcie z tym domkiem fajocha!!!

Posted

majqa napisał(a):
Znam, znam, znam tę cudną opowieść. :-) Już jakiś czas krąży w necie. :-)

A przed chwilą mówili w TV o tym zdarzeniu i pokazywali tego psiaka ze złamana łapką. Powiedzieli, że ten drugi czeka na niego w domu.

Posted

Super wieści o tym psiaku zawsze mówię że zwierzęta są niesamowite wspaniałe:-)

W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają..

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni.
Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody.