ataK Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jasne ;) Prosił wszystkim życzyć Wesołych Świąt!!! Quote
Marycha35 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Cholera, niech to szlag! Dobrze, że Misio zdrowy i bezpieczny, ale domek by mu się przydał. Reklamuję i polecam go wśród znajomych, guzik to daje. AtKo dzięki za pozdro od Misia:) Quote
emilia2280 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 na tyle Majqowych ogloszen i wyróznione allegro nic ;/ dziady nie znajá sié :p Quote
Marycha35 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Izuś a może zamówić Misiowi ogłoszenie w gazecie? I o banerek poprosić tu na Dogo? Z tego co wiem to te ogłoszenia gazeciaste nie są tanie, ale może coś drgnie... Może w jakiejś krakowskiej? Quote
majqa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Marycha35 napisał(a):Izuś a może zamówić Misiowi ogłoszenie w gazecie? I o banerek poprosić tu na Dogo? Z tego co wiem to te ogłoszenia gazeciaste nie są tanie, ale może coś drgnie... Może w jakiejś krakowskiej? Marysiu, jeśli tylko masz orientację, gdzie to oczywiście - TAK. :-) Sęk w tym, że owszem, te ogłoszenia są drogie ale gorsze jest to, że gazety kroją tekst, ograniczają go do jednej foty i dwóch, trzech zdań na krzyż. Inna sprawa, że jak nie spróbujemy to się nie przekonamy. Quote
ewatonieja Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Tamara - Tamb załatwiała kiedyś ogloszenia w gazecie krakowskiej, może da się uprosić i Misio zawita w dzienniku? Quote
Iljova Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jest w Krakowie dziennikarka która nie jest obojętna na los zwierząt, to dzięki niej Zafirek był w gazecie Krakowskiej po całej akcji dla Zafirka znalazł się wspaniały dom. Nie pamiętam jak się nazywała, ale warto spróbować właśnie w gazecie Krakowskiej , może Misiowi też przyniesie szczęście :) Quote
majqa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Myślę, że masz na myśli Ilonko p.Hejdę. Do Tamb napiszę, dziękuję za podpowiedź. Edit I: Napisane. Edit II: Dziękuję serdecznie Tamb. Wsio, co konieczne już do Niej poleciało na mail. Quote
Iljova Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Oby Miśkowi też przyniosło szczęście w postaci domku :) Izuniu zajrzyj do Faworka jest niespodzianka Quote
majqa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dzięki, już lecę. Przepraszam Ilonko, że nie odebrałam tel. :-( Przed momentem zobaczyłam połączenie. Czułam się źle, dałam w kimę i wyciszyłam kom. o wyciszeniu zapomniałam. Quote
Marycha35 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Izuś dziękuję, że się tym zajęłaś. Jak zwykle błyskawica:):):) Poproszę kogoś na Dogo, żeby nam banerek dla Misia zrobił. Może się uda wreszcie z tym domkiem fajocha!!! Quote
Marycha35 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 ewatonieja napisał(a):Tamara - Tamb załatwiała kiedyś ogloszenia w gazecie krakowskiej, może da się uprosić i Misio zawita w dzienniku? Natko dzięki:):):) Quote
Marycha35 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dziewczynki WSZYSTKIEGO PYCHA W 2012:) A to ku pokrzepieniu serduch, takie właśnie są psowate: http://wiadomosci.wp.pl/title,Pies-o...wiadomosc.html Quote
majqa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Znam, znam, znam tę cudną opowieść. :-) Już jakiś czas krąży w necie. :-) Quote
elik Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 majqa napisał(a):Znam, znam, znam tę cudną opowieść. :-) Już jakiś czas krąży w necie. :-) A przed chwilą mówili w TV o tym zdarzeniu i pokazywali tego psiaka ze złamana łapką. Powiedzieli, że ten drugi czeka na niego w domu. Quote
Iljova Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Super wieści o tym psiaku zawsze mówię że zwierzęta są niesamowite wspaniałe:-) W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają.. Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się Tobie wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los Ci się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni. Na wszystkie dni nadchodzącego roku, życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku. Obyś jednym krokiem mijał przeszkody, byś czuł się silny i wiecznie młody. Quote
majqa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Z Nowym 2012 Rokiem dla Was Dziewczyny spełnienia wyśnionych marzeń, dla Ciebie Miśku tego upragnionego domku... Quote
Iljova Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam Miśka kochanego i wszystkich, którzy tu bywają w pierwszym dniu Nowego Roku niech będzie radosny i wspaniały i zdrowie niech dopisuje przez rok cały Quote
ataK Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Misiek dziękuje wszystkim za pamięć :) Pozdrawiamy z Nowym Rokiem :) Quote
emilia2280 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jak Misio przezyl strzelanie? Bal sié czy zupelnie nie reagowal? Quote
Recommended Posts