Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

UBOCZE napisał(a):
Już jestem, Szarotko...

Jedyne, co teraz mogę, to zaznaczyć wątek, a potem go spróbować rozruszać...:lol:

Wiesz jak to dziala jak malo ludzi na watku to malo mozna zdzialac.Dzieki za przyjscie.:):)

:multi::multi::multi:

Posted

kopciuszek napisał(a):
Jestem na zaproszenie Szarotki ... :shake:

Bardzo dziekuje. :):)

Jezeli ktos moze rozeslac watek do swoich znajomych moze ktos jeszcze ma wolne jakies 5 zl. jednorazowki, badz robi bazarek i moglby podlaczyc Misia vel Szorstka itp.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Zapisuję sobie. Postaram się jutro przeczytać.

Wiem, ze jestes bardzo zajety. Wiec po krotce, Misio vel Szorstek jest na dzialkach, osoba, ktora sie nim narazie zajmuje wyjezdza i nie moze go ze soba wziac, a wlasciele chca go utluc, wiec musimy zdazyc do 30 albo Bdt, albo z deklaracjami na dt. albo z domem.

Posted

Szarotka napisał(a):
Wiem, ze jestes bardzo zajety. Wiec po krotce, Misio vel Szorstek jest na dzialkach, osoba, ktora sie nim narazie zajmuje wyjezdza i nie moze go ze soba wziac, a wlasciele chca go utluc, wiec musimy zdazyc do 30 albo Bdt, albo z deklaracjami na dt. albo z domem.

Wielkie dzięki Szarotka. Macie hotel?

Posted

Marycha35 napisał(a):
ćmy nocne, barowe grasują ;)

Oczywiście, że grasują ... jestem na zaproszenie Szarotki ... ale muszę zrobić rekonesans w swoich finansach ... tyle już mam tych tymczasowiczów , ze nie za bardzo wyrabiam finansowo :( muszę cos pokombinować:hmmmm: