ewatonieja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 i sie pokazuj z najlepszej strony, to w końcu znajdziesz dom :) Quote
ewatonieja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jak sie miewa młodzieniec? co u Ciebie ataK? pozdrowionka z targanej wiatrem Łodzi Quote
Marycha35 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 potwierdzam, duje dziś jak sto jasnych choler:) Co tam u Was atKu? Quote
ataK Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jestem, ale mam w domu epidemię grypy jelitowej i nie mam głowy do niczego - zaczęło się od najmłodszej córki, teraz chorują naraz najstarsza córka i mama... Objawów opisywać nie będę, każdy mniej więcej może sobie wyobrazić... Quote
ewatonieja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 tak myślałam, że nic miłego to nie oznacza :( nie dajcie się dzadostwu! walczcie dzielnie! a dla Misia uściski, głaskanka, drapnaka :) Quote
ewatonieja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jak ogarniesz sytuację, to proszę napisz coś wiecej o Misku, jak się czuje, jak się zachowuje, czy uczysz go czegoś? jaki jest w stosunku do dzieci i innych psiaków, pisałaś, że rozochocił się ostatnio, opanowałaś to? Quote
Marycha35 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 atKu trzymaj się dzielnie!!!! Szorściaczka miziamy niedzielnie:) Quote
ataK Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Słuchajcie, nie wiem nawet, jak to napisać... Chyba nareszcie, tfu, tfu, odpukać... Ten niekumaty o Miśku jednak nie mógł zapomnieć :) Syn wytłumaczył mu, że młody pies, to i energię mieć musi, namówił, żeby spróbować :) Zadzwoniła dziś Szami, że jutro (ale sza na razie) coś się może ruszy z Łapką, a dosłownie parę minut później... No cóż, zaryzykowałam, bo wcześniej już sporo rozmawialiśmy z synową tego pana i w drogę, w końcu Czchów niedaleko :) Skutek - pan zakochał się w Miśku, choć o skopanie ogródka z początku miał pretensje ;) , a Misiek zakochał się... w ogródku... Zresztą nie dziwię się - u mnie wychodzi wyłącznie na smyczy, a tu proszę, ogródek do własnej dyspozycji :) Został tam... Mam nadzieję na jakieś zdjęcia z tego ogródka :) Po tak długim namyśle pan chyba jednak zaakceptował Miśka bez względu na temperament... Z euforią jednak poczekam... Quote
Marycha35 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 oooooooooooooo?????????????? to Misio ma domek???? atKu błagam dopytaj, dopatrz czy to jednak ok domek. Pan miał,pretensje o ogródek....hm..Foty niezbędne!!! Quote
Panca Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nie mam cazsu ostatnio na dogo ,weszlam do Miska i co widze?!??!?!suuuuuupeeeeeerrrrr!!!!niezmiernie sie ciesze z happy endu:) Quote
ewatonieja Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 mam nadzieję, że Pan dogada się z Miskiem, stworza zgraną parę, do końca MISKOWYCH DNI!!! TRZYMAM KCIUKI! Quote
Borówka16 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ale extra, cieszę się bardzo :loveu: AtKu, a tak co do formalności - masz dane domku? Doszło 5zł od Agusiazet :) - jutro wstawię rozliczenie całościowe. Quote
ewick73 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ale super, niechby już miał swoje miejsce na ziemi! Quote
jezzbel Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja wpłaciłam tez 40 zł ze 3 dni temu. to może przeznaczmy to na jakiegos innego psa? Co Wy na to? @Borówka - skoro Misiek ma lub będzie miał dom, masz może jakiś zaufany kolejny dom tymczasowy gdzie potrzebne jest co miesięczne wsparcie finansowe? dawaj znać! :) Quote
ewatonieja Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jest taki Tofik, któremu kibicuję: http://www.dogomania.pl/threads/177085-TOFIK-pies-staruszki-SZUKA-DOMU!-bez-ps%C3%B3w-PRO%C5%9ABA-O-WSPARCIE-FINANSOWE-kastr.-DT! myślę, że Ewick może też dodać cos na temat potrzeby wsparcia jej w zakresie utrzymania Tofika w dt i płacenia za opiekę wet. Quote
jezzbel Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dla mnie może być Tofik. Chodzi o to, że nie mogę wspierać psów jako dom tymczasowy - bardzo bym chciała ale tryb pracy nieregularny, plus mam 2 koty, małe mieszkanie. Zatem chciałabym pomóc jakoś w sposób finansowy bo to dla mnie jest możliwie. Jeśli mówisz ewatonieja, że to uczciwy DT - zaraz napiszę na tym wątku i zadeklaruje opłaty jeśli Szorstek zostanie już na stałe. Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts