Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, ale mam w domu epidemię grypy jelitowej i nie mam głowy do niczego - zaczęło się od najmłodszej córki, teraz chorują naraz najstarsza córka i mama... Objawów opisywać nie będę, każdy mniej więcej może sobie wyobrazić...

Posted

jak ogarniesz sytuację, to proszę napisz coś wiecej o Misku, jak się czuje, jak się zachowuje, czy uczysz go czegoś? jaki jest w stosunku do dzieci i innych psiaków, pisałaś, że rozochocił się ostatnio, opanowałaś to?

Posted

Słuchajcie, nie wiem nawet, jak to napisać... Chyba nareszcie, tfu, tfu, odpukać... Ten niekumaty o Miśku jednak nie mógł zapomnieć :) Syn wytłumaczył mu, że młody pies, to i energię mieć musi, namówił, żeby spróbować :) Zadzwoniła dziś Szami, że jutro (ale sza na razie) coś się może ruszy z Łapką, a dosłownie parę minut później... No cóż, zaryzykowałam, bo wcześniej już sporo rozmawialiśmy z synową tego pana i w drogę, w końcu Czchów niedaleko :) Skutek - pan zakochał się w Miśku, choć o skopanie ogródka z początku miał pretensje ;) , a Misiek zakochał się... w ogródku... Zresztą nie dziwię się - u mnie wychodzi wyłącznie na smyczy, a tu proszę, ogródek do własnej dyspozycji :) Został tam... Mam nadzieję na jakieś zdjęcia z tego ogródka :) Po tak długim namyśle pan chyba jednak zaakceptował Miśka bez względu na temperament... Z euforią jednak poczekam...

Posted

Ja wpłaciłam tez 40 zł ze 3 dni temu. to może przeznaczmy to na jakiegos innego psa? Co Wy na to? @Borówka - skoro Misiek ma lub będzie miał dom, masz może jakiś zaufany kolejny dom tymczasowy gdzie potrzebne jest co miesięczne wsparcie finansowe? dawaj znać! :)

Posted

Dla mnie może być Tofik. Chodzi o to, że nie mogę wspierać psów jako dom tymczasowy - bardzo bym chciała ale tryb pracy nieregularny, plus mam 2 koty, małe mieszkanie. Zatem chciałabym pomóc jakoś w sposób finansowy bo to dla mnie jest możliwie. Jeśli mówisz ewatonieja, że to uczciwy DT - zaraz napiszę na tym wątku i zadeklaruje opłaty jeśli Szorstek zostanie już na stałe. Pozdrawiam :)