Borówka16 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Marycha35 napisał(a):Hallo Borek, miałaś tu lookać!!!!!!!!!!!! Wrrrr!! Jestem, jestem, tylko wczoraj wisiałam na fonie i gg i załatwiałam wizytę przed/a dla Dżaki. Rozliczę w 1szy poście zaraz. Ale zrobił się nam bałagan, bo część kasy leci do AtaK, część do mnie. Wg mnie albo całą kasę powinna mieć AtaK i nią dysponować, albo ja. A Wy co uważacie? Quote
Borówka16 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='ewatonieja']0184461565 może to pomyłka, a może chodzi o Miśka namierzyłam ten numer, o ile jest to aktualne "Eko" Sklep Spożywczo-Przemysłowy Wacław Czechur Czecha 1 a, 33-340 Stary Sącz województwo małopolskie, pełne dane firmy » tel: 184461565 :)) cholercia Marysiu, przykre to :( a czym się zajmowałaś w pracy? ja tez szukam ... Dodzwoniłam się tam dziś, ale pani z którą gadałam mówi, że psa nie planują i to pewnie była pomyłka, a tylko ona i mąż w tym sklepie pracują. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 kurcze, myślałam, że to już dawno ustalone, że ataK zbiera całość deklaracji na swoje konto, podaje na watku kto i ile wpłacił a Ty Borówko uzupełniasz 4 post, w którym nadal nie ma mojej wpłaty dziewczyny z Retkinii kojarzycie może taką sunię, podobno pilnuje parkingu gdzieś na Waszym osiedlu http://www.kociamama.pl/?amstafka,911 Quote
Borówka16 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='ewatonieja']kurcze, myślałam, że to już dawno ustalone, że ataK zbiera całość deklaracji na swoje konto, podaje na watku kto i ile wpłacił a Ty Borówko uzupełniasz 4 post, w którym nadal nie ma mojej wpłaty dziewczyny z Retkinii kojarzycie może taką sunię, podobno pilnuje parkingu gdzieś na Waszym osiedlu http://www.kociamama.pl/?amstafka,911 Ponieważ właśnie czytam cały wątek, staram się wyłapać wszystko i piszę najpierw w Wordzie, bo inaczej mi nie wejdzie dłuższy post. A tej astki nie kojarzę... Quote
ewatonieja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 może wygodniejsze dla Ciebie będzie jeśli ataK raz w miesięcy wyśle ci na pw listę osób i wpłat? dziewczyny dograjcie to, żeby nam się tu nie przyplątał mod :) Quote
Borówka16 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ewatonieja napisał(a):może wygodniejsze dla Ciebie będzie jeśli ataK raz w miesięcy wyśle ci na pw listę osób i wpłat? dziewczyny dograjcie to, żeby nam się tu nie przyplątał mod :) Oj, zdecydowanie byłoby mi wygodniej :) AtaK, możemy się tak umówić? ;) Ewatonieja, rozliczenie na 1szej stronie, tylko nie doliczyłam Twojej wpłaty, bo nie znam jej kwoty... Quote
Borówka16 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='ewatonieja']20 zł Olu :)[/QUOTE] Dopisane ;) Quote
jezzbel Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja wpłacam do Atak - uważam ze tak rozsądne przy czym po każdej wpłacie informuję na forum Was Cioteczki :) Quote
Marycha35 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 atKu powiedz jakie Twoje zdanie w tej kwestii? Jak sytuacja Szorstka?:) ewatonieja niestety ja też nie kojarzę suni:(, ale looknę jeszcze na parkingu koło mnie! Borciasku dzięki, że zadzwoniłaś pod ten nr tele:) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cioteczki, zbliża się sezon kleszczowy, może dobrze byłoby Misia zaopatrzyć w jakąś dobrą obróżkę/kropelki antykleszczowe? Co o tym sądzicie? Quote
ataK Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']atKu powiedz jakie Twoje zdanie w tej kwestii? Jak sytuacja Szorstka?:) ewatonieja niestety ja też nie kojarzę suni:(, ale looknę jeszcze na parkingu koło mnie! Borciasku dzięki, że zadzwoniłaś pod ten nr tele:)[/QUOTE] Chyba już była kiedyś o tym mowa na wątku i ustalaliśmy, że wpłaty będą bezpośrednio na mnie, Borówka zdaje się mówiła, że nawet jej to na rękę... Teraz rzeczywiście jest mały bałagan, bo część przychodzi do mnie, część do Borówki. Jeśli coś przychodzi do mnie, to zawsze informuję na forum, dodatkowo mogę oczywiście raz w miesiącu robić zestawienie dla Borówki, nie będzie musiała się przekopywać przez wątek żeby uzupełniać, zrobi to raz w miesiącu. Oczywiście mam nadzieję, że kolejny miesiąc Misiek spędzi już we własnym domku :) Co do kleszczy, to można, choć u mnie raczej takich lokatorów w ogródku nie ma ;) Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 supero atKu, że jasność jest:) ja jestem za obróżką, mimo wszystko, sezon lezie niestety i trzymam kciuki za dom dla naszego Przyjaciela:) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']supero atKu, że jasność jest:) ja jestem za obróżką, mimo wszystko, sezon lezie niestety i trzymam kciuki za dom dla naszego Przyjaciela:)[/QUOTE] No, ja także jestem za tym, żeby na wszelki wypadek obróżkę kupić, AtaK, rozejrzyj się proszę za taką ;) Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 jak coś my możemy kupić, przesłać, ale to chyba dodatkowe koszty są, atKu co Ty na to? Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']jak coś my możemy kupić, przesłać, ale to chyba dodatkowe koszty są, atKu co Ty na to?[/QUOTE] Nie opłaci się, bo jeszcze za przesyłkę płacić trzeba... Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 tak napisałam, ale może to kłopot dla atKi, trzeba ją zapytać:) PIRACIE Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']PIRACIE[/QUOTE] Zaraz se normalnie zmieniam ten avatar :D Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 hi, hih, zostaw, fajocha jest, Delikatesku;) Quote
ataK Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pewnie, że szkoda pieniędzy na przesyłkę, kupię na miejscu. Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 i teraz wszystko jasne, dziękujemy:) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']i teraz wszystko jasne, dziękujemy:)[/QUOTE] Ok, ekstra :) Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 ooo, jest i nasz jednooki bandyta, ups:) Quote
ewick73 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 mam teraz trochę roboty z tym moim Tofikiem, i przestałam do AtKowych wątków zaglądać, a pieseczki trzeba pokazywać częściej to chociaż podniosę wątek Quote
ewick73 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 podniosę Misia, śliczny jest, a ten brązowy nosek... Quote
Recommended Posts