jezzbel Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Marysiu... wiesz co, zaniemówiłam........... serce po prostu pęka. Ja to mówię po raz kolejny. WSTYDZĘ SIĘ, ŻE JESTEM CZŁOWIEKIEM. Quote
ataK Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jeśli Misiek trafi do domu z dziećmi, to będzie dla nich świetnym "ochroniarzem" ;) Była u nas znajoma z dzieciakami, ma ona zwyczaj udawania, że np. kopie lub bije dziecko, jeśli ono powie coś nie tak. Misiek na żartach się nie zna - rzucił się na nią z bulgotem i zasłonił sobą 7-letniego chłopca, którego widział dotąd ze trzy razy... Chłopiec nawet za bardzo nie wiedział, o co biega, bo mama często się tak zachowuje i krzywdy oczywiście nie robi, a Miśkowi nie przeszkadzało to wcale, żeby po minucie włazić owej mamie na kolana i miziać się z nią ;) Dodam, że zna mamę dużo lepiej, niż dziecko, bo ona jest u nas często z drugim synem, który przychodzi do mnie na lekcje. Taki to dzielny obrońca z naszego Miśka :) Quote
TERESA BORCZ Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 piękny, zapisuę w oczekiwaaniu na lepszy finansowo czas wkrótce!! Quote
ewatonieja Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 on jest niesamowity, prawdziwy skarb :) Quote
ataK Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dzieciaki nie mogą się przy nim bić, bo rozdziela :) Ma niestety również inny, odkryty niedawni talent - nauczył się otwierać drzwi wejściowe!!! Quote
Marycha35 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 ha, ha ochroniarz i włamywacz w jednym, ja go KOCHAM!!! Quote
ataK Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Nie włamywacz, tylko wręcz przeciwnie - uciekinier :( Zatęsknił widać za wędrówkami po okolicy... Bez ogrodzenia chyba już nie wezmę żadnego psa :( Quote
rita60 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ataK napisał(a):Nie włamywacz, tylko wręcz przeciwnie - uciekinier :( Zatęsknił widać za wędrówkami po okolicy... Bez ogrodzenia chyba już nie wezmę żadnego psa :( Nie bardzo rozumiem,czy mały uciekł ???????/ Quote
ataK Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Niezupełnie :) Po prostu jak tylko mu się uda, to wybiega na podwórko i trzeba go łapać. Nauczył się otwierać drzwi i teraz nawet wychodząc ze śmieciami czy z popiołem trzeba zamykać na klucz... Quote
Marycha35 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 eee, to jest do opanowania, ale mądrala z niego:) zapraszamy do Łodzi:) http://www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,4260,1,1.html Quote
ataK Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dzwonił dziś pan - "Ja w sprawie pieska, czy to aktualne, bo ja do kojca jakiegoś hałaśliwego kundla potrzebuję"... Podziękowałam panu grzecznie za zainteresowanie pieskiem i to by było na tyle... Quote
ewatonieja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 szkoda słów :/ kundel a co ma Misiek wspólnego z kundlem? a tym bardziej nie widzę związku z budą żadnego 0 takie połączenie nie występuje w naturze Misiek+buda+człowiek bez serca Quote
rita60 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ataK napisał(a):Dzwonił dziś pan - "Ja w sprawie pieska, czy to aktualne, bo ja do kojca jakiegoś hałaśliwego kundla potrzebuję"... Podziękowałam panu grzecznie za zainteresowanie pieskiem i to by było na tyle... To niech pan sam poszczeka.... Quote
ataK Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Pan twierdził, że ma już jednego psa na łańcuchu, a drugiego chce do kojca... Quote
Marycha35 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Na łańcuchu to można DNA podziwiać, debil jakowyś, sorka dziewczynki, ale ludzie to tacy są durni czasami. AtKu Tyś Anioł, że podziękowałaś g rz e cz n i e......Dziada pogonić!!!! Do kojca. Quote
Marycha35 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 ludziki to trzeba przeczytać i rozpropagować: http://www.petycje.pl/6464 proszę!!! Quote
ataK Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Marycha35 napisał(a):ludziki to trzeba przeczytać i rozpropagować: http://www.petycje.pl/6464 proszę!!! Podpisane, zweryfikowane... Quote
ewatonieja Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Misiaku gdzie twój ludź? szukamy go :) Quote
ataK Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Dzisiaj psiaki zostają pod opieką mojego syna i Babci... Jadę zaraz z dziewczynkami na koncert :) Ciekawa, jak sobie dadzą radę, mam nadzieję, że Misiek nie wymyśli jakiegoś zwiedzania okolicy, bo syn strasznie obsmarkany i wolałabym żeby nie musiał ganiać za nim po tym mrozie... Quote
Marycha35 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 atKu jak było????? kto kogo ganiał zasmarkany;) Quote
ataK Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No jakoś wszyscy przeżyli, nikt nikogo nie gonił :) Tyle, że zimno w domu, bo im wygasło w piecu i nie umieli na nowo rozpalić :( A że pale drewnem, i to takim odpadowym, to szybko się wypala, a rozpalić je faktycznie dość ciężko... No nic, przynajmniej powyżej zera jest, rozpalać już będę jutro :) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 matko bosko, atKu mocno i ciepło ściskamy więc!!!!!!:) a Szorstek to jest kulturalny kolega, nie rozrabiał! Quote
Recommended Posts