Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecałam dorobić ogłoszenia z nowym tekstem i nowymi zdjęciami. Ato, zorientowałaś się, czy masz kogoś, kto Ci dopomoże w porobieniu fotek?
Co z kastracją i wizytą u weta (czy z Misiem i jego poprzednimi dolegliwościami jest już wszystko w porządku)?

Posted

Marycha35 napisał(a):
witamy witamy:)

A ja juz bylam wczesniej, ale ostatnio mialam urwanie z Heniem i Lenka, bo Henio byl bez grosza, a Lenka niedosc,ze bez grosza to jeszcze dt. nam sie skonczylo ...........
Mam nadzieje,ze u Szorstka wszystko w porzadku ??

Posted

To może ja jakoś hurtem...
Oczywiście mam nadzieję, że jeśli będziemy śpiewać w Łodzi to zleci się dogomaniacka brać coby nam kibicować ;)
Psiaki przeżyły dzisiejszy dzień, wróciłam godzinę temu.Miałam relację, że Misiek prześliznął się babci przez drzwi, kiedy wchodziła do domu i razem z Myszką poszli zwiedzać okolice. Syn poleciał za nimi, a kiedy się zorientował, że żadne nie zwraca uwagi na jego wołania, zaczął uciekać - poskutkowało ;) Nie przypuszczałam, że mam takie myślące dziecko...
Misiek o dolegliwościach dawno zapomniał, acz do weta ciągle się wybrac nie mogę. Jak będę się umawiać z Szami, to poproszę, może weźmie aparat i popstrykałaby trochę :)
A z Krakowa dziś wróciliśmy z tarczą - w najmłodszej kategorii wiekowej, od 3 do 7 lat, dzieciaki wyśpiewały wyróżnienie, II miejsce i I miejsce :)

Posted

Tu nie ma co straszyć Ato. Tak wygląda prawda. Jest jednak grono szczęściarzy psich, którzy urzędują na zewnątrz - bez nadzoru, bo uciekły, bo.... (dowolne wstawić) i nie kończą jak ta bida z linku. Szczęście jednak nie trwa wiecznie.

Posted

ataK gratulacje dla śpiewaczek malutkich:) :) :), a Misiek to niech się nie wygłupia lepiej, chyba zadbał, żeby zbyt za słodko na wątku nie było;), rozbójnik! ataczKu błagamy, krótką piłką go traktuj w tej kwestii! A na spanko jak najbardziej zapraszam:)

Posted

Wiem, że bywa różnie... Dlatego muszę w końcu jakoś ogrodzić choć kawałek terenu, tak, żeby bezpośrednio z domu nie było wyjścia poza podwórko.
Marycha, dziękuję, maluchom też przekażę :)

Posted

Na ogół oczywiście mamy sposoby, wczoraj jednak moja mama wchodziła do domu (żeby zapalić papierosa wychodzi na dwór, bo u nas w domu się nie pali) i za późno się zorientowała, że Misiek stoi pod samymi drzwiami. Ona go nie utrzyma, jest dla niej za silny, a bała się zatrzasnąć drzwi, żeby mu nie przytrzasnąć pyska. Byli w domu tylko moja mama i syn, bo starsza córka poszła na warsztaty taneczne, a ja z młodszą byłyśmy w Krakowie...