Borówka16 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Marycha35 napisał(a):buziaczki :) Dla Ciebie i Filki również :):):) Quote
Marycha35 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 dziękujemy, dyg, dyg, merdnięcie;) Quote
ataK Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Dostałam właśnie informację od Ajlii :( "Przykro mi, ale nie mogę zabrać psiaka z Łodzi... Opiekunka moich psów poinformowała mnie przed chwilą, że nie przyjdzie do nich ani w poniedziałek ani we wtorek. Musze zabrać moje trzy kundle w trasę + piesek dla którego jest organizowany transport. Wiem że poszukiwany jest też transport dla Rambo, z Pszczyny lub Krakowa do Warszawy - miał jechać z nami, żeby podzielić koszty jak najbardziej. Jeśli się zgadacie, mogę pojechać specjalnie dla tych obu psiaków (Twojego i Rambo) np. w piątek." Co teraz???!!! Quote
ataK Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Może rzeczywiście połączyć transport z Rambo w piątek, tylko wtedy ktoś by musiał przetrzymać Miśka do tego czasu... Quote
Borówka16 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='ataK']Może rzeczywiście połączyć transport z Rambo w piątek, tylko wtedy ktoś by musiał przetrzymać Miśka do tego czasu...[/QUOTE] Tutaj nie ma problemu ,bo jak już wyżej pisałam , rodzice p.Anety póki co będą jeszcze na działkach. Quote
majqa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 To chyba należy kuć tę alternatywną opcję, dopiąć ją na ost. guzik i już. Quote
ataK Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 No trzeba. Nie wiem, jaki jest stan konta psiaka i kto ma do niego wgląd. Trzeba się umówić z Ajlii co do warunków. Quote
majqa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ato, zbiórka jest na konto Borówki, stan konta ma być sprawdzony w pn., z tego, co doczytałam. Quote
Borówka16 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cholera jasna !!! :placz::placz::placz: Misiek zaginął !!! :-(:-(:-( Wieczorem jeszcze latał na podwórku ,szczekał , rano przepadł !!! :placz::placz: Nikt nic nie wie , chodzą i go szukają... Miejmy nadzieje ,że poleciał za suką..:-(:-( Quote
majqa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 O yesooo... :-( Dał dyla, czyli przeskoczył ogrodzenie, czy ogrodzenie jest z dziurami? Quote
rita60 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 O cholercia......wracaj psiaku szybciutko. Quote
ewatonieja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 głów się człowieku, kombinuj jak koń pod górę ale bezmyslności ludzkiej nie przeskoczysz :/ Quote
ataK Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Oby tylko był w pobliżu i nie odwiedził "właścicieli"... Quote
Borówka16 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='majqa']O yesooo... :-( Dał dyla, czyli przeskoczył ogrodzenie, czy ogrodzenie jest z dziurami?[/QUOTE] Przeskoczył :(:(:( [quote name='ataK']Oby tylko był w pobliżu i nie odwiedził "właścicieli"...[/QUOTE] No właśnie :placz: Quote
Isadora7 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 o mateńko... chłopaku daj się odnaleźć Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Niestety chyba takie pieski to trzeba zamykac. Quote
Borówka16 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ZNALAZŁ SIĘ !!!:multi::multi::multi: Rano , o 9 sam czekał pod bramą :multi: Niestety mi bank dziś zamknęli o 15 ,a nie wyrobiłam się iść idę jutro. I pozostaje kwestia czwartkowego transportu. Pani powiedziała ,że da 100zł osobie ,która będzie go wieźć i te pieniądze możemy przeznaczyć na Miśka ,a jeśli nie na niego to na jakiegoś innego psiaka. Quote
majqa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Uff... Pieniążki od pani chyba jak najbardziej przydadzą się Miśkowi. Quote
ataK Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Hip hip hurra, hurra, hurra!!! No to kiedy mam czekać na chłopaka? Quote
Borówka16 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ataK']Hip hip hurra, hurra, hurra!!! No to kiedy mam czekać na chłopaka?[/QUOTE] No właśnie , jak było by z tym transportem czwartkowym ? Quote
ataK Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jeśli tylko da się dogadać z Ajlii, to pisała, że "np. w piątek". Tylko co do finansów to ja nic nie wiem, nie wiem czy nas na to stać czy nie... Ja w tej chwili zupełnie goła jestem :( Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 To cud, ze on wrocil, inteligienty jakis :):) Quote
majqa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ataK']Jeśli tylko da się dogadać z Ajlii, to pisała, że "np. w piątek". (...) [/QUOTE] Borówko, zadzwoń, dopytaj proszę. Quote
Recommended Posts