Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam właśnie informację od Ajlii :(
"Przykro mi, ale nie mogę zabrać psiaka z Łodzi...
Opiekunka moich psów poinformowała mnie przed chwilą, że nie przyjdzie do nich ani w poniedziałek ani we wtorek. Musze zabrać moje trzy kundle w trasę + piesek dla którego jest organizowany transport.

Wiem że poszukiwany jest też transport dla Rambo, z Pszczyny lub Krakowa do Warszawy - miał jechać z nami, żeby podzielić koszty jak najbardziej.
Jeśli się zgadacie, mogę pojechać specjalnie dla tych obu psiaków (Twojego i Rambo) np. w piątek."

Co teraz???!!!

Posted

[quote name='ataK']Może rzeczywiście połączyć transport z Rambo w piątek, tylko wtedy ktoś by musiał przetrzymać Miśka do tego czasu...[/QUOTE]
Tutaj nie ma problemu ,bo jak już wyżej pisałam , rodzice p.Anety póki co będą jeszcze na działkach.

Posted

Cholera jasna !!! :placz::placz::placz:
Misiek zaginął !!! :-(:-(:-(
Wieczorem jeszcze latał na podwórku ,szczekał , rano przepadł !!! :placz::placz:
Nikt nic nie wie , chodzą i go szukają...
Miejmy nadzieje ,że poleciał za suką..:-(:-(

Posted

[quote name='majqa']O yesooo... :-( Dał dyla, czyli przeskoczył ogrodzenie, czy ogrodzenie jest z dziurami?[/QUOTE]
Przeskoczył :(:(:(
[quote name='ataK']Oby tylko był w pobliżu i nie odwiedził "właścicieli"...[/QUOTE]
No właśnie :placz:

Posted

ZNALAZŁ SIĘ !!!:multi::multi::multi:
Rano , o 9 sam czekał pod bramą :multi:
Niestety mi bank dziś zamknęli o 15 ,a nie wyrobiłam się iść idę jutro.
I pozostaje kwestia czwartkowego transportu.
Pani powiedziała ,że da 100zł osobie ,która będzie go wieźć i te pieniądze możemy przeznaczyć na Miśka ,a jeśli nie na niego to na jakiegoś innego psiaka.

Posted

Jeśli tylko da się dogadać z Ajlii, to pisała, że "np. w piątek". Tylko co do finansów to ja nic nie wiem, nie wiem czy nas na to stać czy nie... Ja w tej chwili zupełnie goła jestem :(