Borówka16 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Marycha35 napisał(a):Boróweczko my to chyba sanne zrobimy sobie, co za tym oknem się dzieje????????????????? Na górze sie coś rozdarło, aaaaaaaaaaa!!!!Retkinia tonie w puchu:) Moja Filka się cieszy, tyle dobrego, uwielbia śnieg:) No , nie ma co , zasypało nas :roll::eviltong: marysia55 napisał(a):Ajli jeździ za 0,50 gr/km. bez względu na odległość. Może ten transport byłby tańszy. Piszę tylko dlatego, że nie bardzo wiem jaki został juz załatwiony. Ok , dzięki Marysiu za radę :) Quote
Bjuta Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Allegro się skończyło. Wznowić? Coś zmienić? Quote
majqa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 W moim odczuciu jak najbardziej! Psiak w dalszym ciągu szuka domu. Moja jedyna sugestia (oczywiście zakładam, że mogę się mylić) - zmienić tytuł (według Twojego uznania Bjuto), ten mógł się już utrwalić wzrokowo. Quote
Tigraa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 TERESA BORCZ skierowala mnie do Ciebie DIF, bardzo pilnie potrzebna jest osoba ktora sprawdzi dom dla szczeniaczka w Czeladzi. W czwartek mała by pojechała ale musimy miec pewnośc ze to ok dom, bo zawieziona będzie tylko do Kilec i tam ją ludzie odbiorą. Pomożesz? Nie mogę wysłać Ci pw, masz zablokowaną skrzynkę. Quote
Julia84 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dziewczyny przepraszam za off topa,ale jeżeli znalazłybyście odrobinę czasu - wyślijcie proszę list (wystarczy przekopiować) do polskiej formy odzieżowej SIPMLE, która stosuje naturalne futra... : http://www.antyfutro.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=45 Quote
Marycha35 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Boróweczko a kasiora od moich znajomków przyszła, 30zl? Quote
agusiazet Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Mam pytanie czy pieniądze ode mnie doszły? Bo nic nie jest zaznaczone na pierwszej stonie, a powinno! Quote
Borówka16 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kochane , póki co nie wiem czy Wasza kasa doszła , powiem Wam w przyszłym tygodniu ;) Niestety pogorszyło mi się i mam zapalenie płuc ,więc z domu nie wychodzę póki co...:( Przepraszam. Quote
majqa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Borówko, warto założyć, jeśli mogę coś doradzić, konto internetowe (w banku, w którym masz konto). Na ogół we wszystkich bankach jest ta opcja. Quote
Borówka16 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 majqa napisał(a):Borówko, warto założyć, jeśli mogę coś doradzić, konto internetowe (w banku, w którym masz konto). Na ogół we wszystkich bankach jest ta opcja. Tak tak , Majquś ;) Ale muszę iść do banku i ją aktywować. Quote
jezzbel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 W opłatach jednorazowych jeszcze moja nie została uwzględniona - 30zł :) Quote
Borówka16 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 jezzbel napisał(a):W opłatach jednorazowych jeszcze moja nie została uwzględniona - 30zł :) Oj , przepraszam :oops: Już zmieniam ;) Quote
jezzbel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 No problemos, myślałam, że może nie policzyłaś. Zdrowiej Borówko! Quote
kizimizi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 zapraszam na watek psow w wielkiej potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-psów-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-!!!-Pilnie-potrzebne-DT! Quote
Julia84 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197242-Znaleziony-w-zaspie-Reksio.-Jak-d%C5%82ugo-ma-koczowa%C4%87-na-mrozie-i-%C5%9Bniegu...-%28 dziewczyny błągam zajrzyjcie na ten wątek.. psiak spi w śniegowej zaspie... nie ma domu,prawdopodobnie zamarznie jeżeli ktoś nie pomoże :-( Już dwa psiaki spod Dzierżoniowa zostały znalezione zamarznięte... Może ktoś mogłby pomoc... Quote
ewatonieja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 wracamy do tematu Miśka on tez potrzebuje pomocy! Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Mam nadzieję, że Boróweczka, jak wejdzie i o ile lepiej będzie się czuła, napisze nam coś więcej. Chciałabym wiedzieć, na czym stoimy. Gdzie Misiek ma pojechać? Kiedy? Kto go zawiezie? Zmierzam do tego, by nie działać na ostatnią chwilę. Hotelik (eliza_sk) nie będzie trzymał miejsca wiecznie, DT podobnie (Ata, Nowy Sącz). Co z fundacją Karuna i wspomnianą opcją Warszawy? Ta furtka padła/ nie padła? Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 majqa napisał(a):Mam nadzieję, że Boróweczka, jak wejdzie i o ile lepiej będzie się czuła, napisze nam coś więcej. Chciałabym wiedzieć, na czym stoimy. Gdzie Misiek ma pojechać? Kiedy? Kto go zawiezie? Zmierzam do tego, by nie działać na ostatnią chwilę. Hotelik (eliza_sk) nie będzie trzymał miejsca wiecznie, DT podobnie (Ata, Nowy Sącz). Co z fundacją Karuna i wspomnianą opcją Warszawy? Ta furtka padła/ nie padła? Jestem już ;) Jechać będzie do Aty ,która niestety teraz nie odbiera telefonu ,więc się z nią nie dogadam ,może wieczorem odbierze. Fundacja z Wawy nie odpisała na maila... Kto go będzie miał wieźć i kiedy to dowiem się po rozmowie z Atą. Quote
majqa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Super, że coś już się klaruje. :lol: Zdrowiej nam, zdrowiej, kuruj się i nie wyściubiaj noska z domku Borówko! :shake: Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 majqa napisał(a): Zdrowiej nam, zdrowiej, kuruj się i nie wyściubiaj noska z domku Borówko! :shake: Przy tej pogodzie to ani mi się myśli tyłka z domu ruszać :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Rozmawiałam przed chwilą z Atą :) DT oczywiście nadal aktualny ,jedyna przeszkoda-transport :roll::-( Atka ma jeszcze powiedzieć o tym swojej bratowej ,która jest w ZK i może ona coś apropos transportu wykombinuje. Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Misiek ma tyle ogłoszeń ,a odzewu zero !!! :placz: Nawet chociaż jednego telefonu/maila od pytacza... Bardzo proszę o propagowanie go na NK , FB i innych portalach , to zwiększy jego szansę na dom ! Proszę również kogoś kto umie (ja się do tego kompletnie nie nadaję) nowego ,ładnego tekstu do ogłoszeń , będzie mu wtedy można odnowić ogłoszenia. Quote
Recommended Posts