UBOCZE Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Szarotka napisał(a):Dzieki Marysiu :):) za przyjscie. Hm mowisz 1000, a to wyzwanie. Nawet nie wiem ile wyslalam. Narazie chyba mamy bardzo malo......... Najlepiej tam, gdzie się pali światełko on line. To daje jakieś prawdopodobieństwo szybkiej odpowiedzi. Nie ma sensu wysyłać do martwych dusz... Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 UBOCZE napisał(a):Najlepiej tam, gdzie się pali światełko on line. To daje jakieś prawdopodobieństwo szybkiej odpowiedzi. Nie ma sensu wysyłać do martwych dusz... To tez dlatego dostales :):) ale wylaczyli te funkcje, gdzie mozna bylo zobaczyc kto jest on line............ Banerek juz zrobiony zaraz wstawie........ Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zmieniłem podpis. Na pewno część osób do których piszę wejdzie i być może stracę potencjalnych deklarowiczów. Ale Wasze szanse wzrosną. Mój jest bezpieczny w hotelu. Edit Wejdź w forum główne. Na dole jest lista osób online. Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Banerek do pobrania, kto jeszcze ma jakies miejsce: Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Zmieniłem podpis. Na pewno część osób do których piszę wejdzie i być może stracę potencjalnych deklarowiczów. Ale Wasze szanse wzrosną. Mój jest bezpieczny w hotelu. Edit Wejdź w forum główne na dole jest lista osób online. Dziek za info. Moge Ci potem pomoc ze zbieraniem deklaracji, nie chce zeby Twoje psy mialy problemy. Ale ten maly potrzebuje na juz. Tez mam Lenke i Henia w hotelu i stale mamy braki, ale one juz sa w hotelu. Quote
marysia55 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Szarotka napisał(a):Banerek do pobrania, kto jeszcze ma jakies miejsce: czy banerek jest podlinkowany .... jesli tak to biorę go do swojej sygnatury Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Będzie dobrze. Czerwony podpis zwraca uwagę. Mnie nie przeszkadza, że zajrzą do Misia. On bardziej potrzebuje pomocy. To tak jakbym wysyłał pw też dla Niego. Szanse rosną i o to chodzi. Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 marysia55 napisał(a):czy banerek jest podlinkowany .... jesli tak to biorę go do swojej sygnatury Wg mnie jest podlinkowany, kliknij na niego i jak pojdzie gdzie trzeba to jest. Quote
marysia55 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Szarotka napisał(a):Wg mnie jest podlinkowany, kliknij na niego i jak pojdzie gdzie trzeba to jest. nie jest podlinkowany ... musze pokombinować Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 marysia55 napisał(a):nie jest podlinkowany ... musze pokombinować A u mnie jest ............to nie wiem jak to jest??? Quote
marysia55 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Szarotka napisał(a):A u mnie jest ............to nie wiem jak to jest??? wkleiłam sobie banerek starą, sprawdzoną metodą ... i już go mam :) Quote
Bamboo ® Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dostałam PW (drugie już), tylko, że ja już jestem na wątku od paru dni:eviltong: Deklarowałam też wpłatę parę stron wcześniej ;) Cajus JB napisał(a):Dokładnie terierami, ale pokieruje Ciebie. Maławaszka zajmuje się raczej sznaucerami. Chociaż może terierami też..?:roll: Już zmykam, dobranoc:p Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 No i dziala i jest podlinkowany - super :):) wielkie dzieki :):) Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Bamboo ® napisał(a):Dostałam PW (drugie już), tylko, że ja już jestem na wątku od paru dni:eviltong: Deklarowałam już wpłatę parę stron wcześniej ;) Maławaszka zajmuje się raczej sznaucerami. Chociaż może terierami też..?:roll: Już zmykam, dobranoc:p Wybacz, ale bylas on line :):) i stad to :):) poza tym od przybytku glowa nie boli :):) dobranoc :):) Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Bamboo ® napisał(a):Dostałam PW (drugie już), tylko, że ja już jestem na wątku od paru dni:eviltong: Deklarowałam też wpłatę parę stron wcześniej ;) Maławaszka zajmuje się raczej sznaucerami. Chociaż może terierami też..?:roll: Już zmykam, dobranoc:p Fakt. Pomyliłem rasy ( ciągle je mylę ). Oczywiście sznaucery. W rozmowie kilka dni temu z malawaszka też się pomyliłem. Trzeba mi urlopu. Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 MartynaP napisał(a):kurde znów wyścig z czasem :( Dlatego potrzebujemy, zeby watek byl na gorze ......... Quote
agata51 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jestem, Szarotko. Zgadza się, jestem już bez centa. Co wolicie - jednorazową czy stałą? Quote
li1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Chyba mnie Cajus szukal, no to jestem. Dopiero za kilka dni bede wiedziala, na co mnie stac. Odezwe sie. Kurka taki piekny pies. Ja to bym od gmin wyciagala forse, nie damy rady inaczej. Wiem, wiem jak jest, ale cale dogo bokami robi a i tak mozemy zajac sie namiastka. Plakac sie chce, a chyba wiekszosc juz ryczy z niemocy. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ja do Ciebie li1 chciałem napisać w sprawie swojego, ale Misiu potrzebuje pilniejszej pomocy. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Nie będę tu linkował. Jak oczyścisz skrzynkę wyślę pw. Quote
li1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 A mozesz na hunddogpies@gmail.com ? Nie dam rady zaraz oczyscic, bo musze sie chwile kimnac. A moze wiesz jak zlapac te suczke-uciekinierke z kieleckiego watku ? http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odeszła-za-TM-*-*-*-czy-inne-też-odejdą/page418 Quote
li1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 MartynaP napisał(a):podniose bo musi byc na górze ;) Te wszystkie zwierzaki powinny byc na gorze u prezydentow, burmistrzow, wojtow i innych urzedasow a nie w dolnej czesci ciala. Quote
Recommended Posts