Julia84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A może ktoś potrafi zrobić banerek dla Szorstka... Quote
Julia84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dziewczyny a jak wygląda sprawa z aukcją/ogłoszeniem na Allegro? Mogę je sfinansować, bo to przecież jakieś grosze wyjdą a wiadomo ile ludzi tam wchodzi... Może ktoś znalazłby się i pomógł. Trzeba by było wskazać jakieś konto... Ja na Dogo dopiero zaczynam i nie bardzo wiem, jak to się powinno odbywać. Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Julia84 napisał(a):Dziewczyny a może Kundelkowa sKarpeta pomoże, gdy rzeczywiście sytuacja ok 30 listopada będzie tragiczna...Najważniejsze to zebrać teraz choć na pierwszy miesiąc pobytu w hoteliku, potem będziemy zbierać dalej. Czy znany jest już numer konta do wpłat? O , dobry pomysł zaraz do nich napiszę ;) Jeszcze nie , czekam na Waszą odp. co do nr konta. Bjuta napisał(a):Dopiszcie mnie jednorazowo na 25 zł. Dzięki ! :loveu: Julia84 napisał(a):A może ktoś potrafi zrobić banerek dla Szorstka... Misio ma banerek - zrobiła go Ewatonieja , do skopiowania z mojego podpisu ;) Julia84 napisał(a):Dziewczyny a jak wygląda sprawa z aukcją/ogłoszeniem na Allegro? Mogę je sfinansować, bo to przecież jakieś grosze wyjdą a wiadomo ile ludzi tam wchodzi... Może ktoś znalazłby się i pomógł. Trzeba by było wskazać jakieś konto... Ja na Dogo dopiero zaczynam i nie bardzo wiem, jak to się powinno odbywać. Allegro ma - zrobiła i zapłaciła Bjutka :loveu: Ale jak się skończy to fajnie by było , gdybyś mogła sfinansować kolejne ;) I jeszcze - Jezzbel , gadałam z p.Anetą i mówi ,że Misiek jest raczej łagodny do wszystkiego , prędzej kot mu krzywdę zrobi niż on kotu :) Quote
majqa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Borówko, Twój wpis - wątpliwości co do konta wpłat mógł zostać przeoczony. Zadaj powtórnie, w osobnym poście pytanie, pogrub je, dodaj prośbę, by inni się do tego odnieśli. Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 majqa napisał(a):Borówko, Twój wpis - wątpliwości co do konta wpłat mógł zostać przeoczony. Zadaj powtórnie, w osobnym poście pytanie, pogrub je, dodaj prośbę, by inni się do tego odnieśli. Oki :):):) Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Borówka16 napisał(a): Nr konta jeszcze nie wiem...Majqa wymyśliła ,żebym podawała Wam swój ,ale nie chcę ,żeby ktoś pomyślał ,że biorę kasę dla siebie :roll: Proszę o odpowiedź. Quote
Bamboo ® Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Bamboo ® napisał(a):Borówko, podaj mi jednak swoje konto, bo nie wiem, kiedy ustalicie nowe, a troszkę mi się spieszy z załatwieniem wszelkich formalności ;) Najwyżej potem przelejesz na docelowe konto. Ponawiam prośbę ;) Quote
majqa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Bamboo ® napisał(a):Ponawiam prośbę ;) No to już jedną odpowiedź masz Borówko. ;-) Moją też znasz. Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Boró no coś Ty, dajesz Swoje konto, my wpłacamy, Ty przelewasz na Misia i jest dobrze:) A jak zdefraudujesz to połamiemy Ci nogi, BUZI!!!;) Quote
majqa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Marycha35 napisał(a):(...) jak zdefraudujesz to połamiemy Ci nogi (...) I to jest słuszna koncepcja! :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 JEZZBEL wiem od Boróweczki, że Misio reaguje przyjaźnie na koty, czyżbyś myślała o.....???:)))) Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 majqa napisał(a):I to jest słuszna koncepcja! :evil_lol: Haha :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 ..."I to jest słuszna koncepcja! :evil_lol: " no to mam pomocnika:) Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 i tym sposobem Boróweczko tak na odwyrtkę ubezpieczyłaś nogi;) Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Marycha35 napisał(a):i tym sposobem Boróweczko tak na odwyrtkę ubezpieczyłaś nogi;) :evil_lol: klfhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Boróweczko myślę, że spokojnie możesz podać nr swego konta, kasiora czeka na tego bidaka. Oczywiście najlepiej, żeby znalazł chatkę stałą, ewentualnie tymczasik, ale jak nie ma innego wyjścia to mu zadek ocalimy hotelem. Kasiora mam wrażenie już jest na pierwszy miesiąc, tak mi zdaje się z wyliczeń wyszło że starczy. Czy się mylę? A są jakieś wieści od Pani Anety? Czy Jej Ciocia siedzi z Misiem teraz pod Łodzią? On jest u niej w domku czy tak na dokarmienie wpada? Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O maly ma na imie Misiu :):) jak oryginalnie :):) Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 ups, to ja się zapędziłam z oryginalnością;) on to chyba Szorstek jakowyś, nie wiem! Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wezme sie dzisiaj za rozsylanie, bo Szorstek potrzebuje kasy, zeby mogl jadac frykasy :):) On ma pojsc do Ani z Brodnicy ?? Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 tego nie wiem, ale to jednak Misu jest, tak jest nazywany przez Panią, która się nim opiekuje teraz. Tak zrozumiałam czytając początek wątku. Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Niech bedzie Misiu. Marycha jak masz troche czasu to rozeslij watek, bo to jest najbardziej skuteczne. Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Szarotko a co to znaczy? :) Jestem tu od niedawna, ups. Bo jeśli chodzi o informowanie innych dogoamniaków to była już zrobiona taka akcja, ogłoszenia w milionie miejsc, teraz tylko czekamy na odzew, wreszcie!!! Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Marycha35 napisał(a):Szarotko a co to znaczy? :) Jestem tu od niedawna, ups. Bo jeśli chodzi o informowanie innych dogoamniaków to była już zrobiona taka akcja, ogłoszenia w milionie miejsc, teraz tylko czekamy na odzew, wreszcie!!! Jedyny tak naprawde skuteczny sposob, to pisanie tzw. pw. czyli wiadomosci prywatnej. Wysle do Ciebie i zobaczysz. Ja przewaznie zaczynam od znajomych, a potem nieznajomych tez nie oszczedzam :):) Wysle Ci tekst na pw. a Ty wysylaj dalej. Do kogo masz ochote. Quote
Marycha35 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 fajocha, dzięki, zrobię tak:) Quote
Recommended Posts