kadet Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=Verdana]Drogie Ciocie moje najukochańsze Z okazji świąt życzę Wam samych wspaniałosci. Prószy śnieg czysty jak [SIZE=1]Wasze serca, gdziekolwiek spojrzę tam śnieżne kobierce, cichutko rozbrzmiewa wesoła kolęda niech piękne będą dla Was Te Święta.[/FONT] Misiaczek z mamcią oraz Gioią:* p.s. lece do kuchni bo dają same wspaniałości w domu rodziny mamci:D Quote
Marycha35 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Dziękujemy pięknie, pycha jest:):):):) Supero czytać takie wieści. Pewnie trochę u Was jak tu;) Quote
Marycha35 Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 (edited) Jak tam mijają święta Dziewczynki :)? Ja tyję!!!!!!;) A znacie tę akcję, pomysł supero moim zdaniem: http://www.theyellowdogproject.com/The_Yellow_Dog_Project/Polish.html Edited December 25, 2012 by Marycha35 Quote
Nicola Daniłowska Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Marycha35 napisał(a):Jak tam mijają święta Dziewczynki :)? Ja tyję!!!!!!;) A znacie tę akcję, pomysł supero moim zdaniem: http://www.theyellowdogproject.com/The_Yellow_Dog_Project/Polish.html Dzisiaj, po wczorajszym dniu, powiem Wam tylko jedno.... AŚ NAŻARUAM!!!!!!!!!!! serio troszku przesadziła.....:oops::painting: m a teraz ide na spacerek.... Pozdrawiam ciepło...i miłego leniuszkowania....:eviltong: Quote
Marycha35 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Hi, hi, Nicolo, witaj wśród spacerujących:) A jak Mis i Gioia??? Elu podjadłaś sobie? :) Quote
majqa Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Nicola Daniłowska napisał(a):Dzisiaj, po wczorajszym dniu, powiem Wam tylko jedno.... AŚ NAŻARUAM!!!!!!!!!!! serio troszku przesadziła.....:oops::painting: m a teraz ide na spacerek.... Pozdrawiam ciepło...i miłego leniuszkowania....:eviltong: I na taką rozpustę czasami człowiek musi sobie dać przyzwolenie. :-) Ściskamy i pozdrawiamy! :-) Marycha35 napisał(a): (...) A jak Mis i Gioia??? Elu podjadłaś sobie? :) Wtryniają czy leniuchują??? :-) Quote
Marycha35 Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 (edited) No właśnie, he he, pewnie wtryniają, a potem leniuchują:) Edit: a tu bazarrro na Bartona, który uratował kumpla, ech te psy! http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20182221 Edited December 27, 2012 by Marycha35 Quote
Marycha35 Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Ale cichutko tu;) A ja właśnie coś majstrowałam przy profilu i sobie Znajomych wywaliłam z Dogo, taaaaak.... Quote
Marycha35 Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Dziewczynki a tu przystojny powód do dumy dla sapiensów:) http://wiadomosci.onet.pl/wideo/niezwykla-akcja-ratunkowa-ryzykowal-zycie-i-zdrowi,103499,w.html Elu czy wszystko ok u Was???? Quote
Marycha35 Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Przepraszam, ale może ktoś tu coś pomoże, doradzi, zwłaszcza z Wa-wy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237880-Pilnie-potrzebny-DT-DS-dla-psiaka-bez-łapki-JUTRO-PALUCH-( Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 kadet napisał(a):Ja się pytam jak to Misiek nie je?? :D Właśnie skończył pałaszować jajko na miękko, rybkę śledzika, kanapkę z pasztetem, 3 plastry sera, na deser krówkę plus wszystko ze swojej miseczki i przyszedł do sypialni z miseczką w mordce pustą z minką pt."Za malo, chce dokładkę" :D No i dostał oczywiście :) Oj bo będzie okrągły jak Kubuś Puchatek ;) Quote
majqa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Alicja napisał(a):Oj bo będzie okrągły jak Kubuś Puchatek ;) Nom... i to mu właśnie grozi. Przekarmienie!!! ;-) Quote
Marycha35 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 :) he, he, , a Pańcia szczuplutka zdaje się:) Quote
majqa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Marycha35 napisał(a)::) he, he, , a Pańcia szczuplutka zdaje się:) Nie inaczej! Jak struna! :-) Quote
kadet Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Witam drogie ciocie:) 30 grudnia 2012 Otóz ostatni tydzień oprócz świat był dla mnie czasem gdzie mam bardzo dużo pracy stąd ta przerwa:) Już śpieszę z nowinkami:) Jeśli chodzi o moją figurę to ja jem za 5 żeby było jasne, tylko bardzo dużo sportów uprawiam - siłownia, basen, nurkowanie, joga, jiu jitsu, praca no i najważniejsze - bieganiem za psiakami na spacerach:) Święta faktycznie spędziliśmy na jedzeniu i nic nie robieniu. Misiek z Gioią i ze mną był w odwiedzinach u mojej rodziny i obżarliśmy się niemiłosiernie. Psiaki dostawały normalne posiłki tak jak i cała rodzina - rybki, mięska, ziemniaczki, marcheweczka, suróweczki, barszczyk i wszystko to co było na stole - nawet piernik:) Efektem tego o północy spały obżartuchy małe i tylko wzdychały zamiast ze mna pogadać:) Drugim rezultatem takiego jedzenia jest to, że przez całe święta nie miały czasu zaglądać do swoich miseczek i jak byliśmy w domu to po prostu chyba były tak przejedzone, że miały gdzieś ich jedzenie :D Mikołaj był bardzo sympatyczny w tym roku i psiaki znalazły pod choinką pełno kości i swoich przysmaków. Dodatkowo Gioia znalazła wielką pakę swoich ulubionych dentistików a Misiek taką samą pakę kurzych łapek. Każde z psiaków znalazło też po nowym kocyku, maskotce oraz nowe oznaczniki ze swoimi imieniami i moim nr telefonu w krztałcie ich łapki:) Misiek dostał też nowe szelki i swój sweterek - w kolorze biszkoptowym by nie musiał chodzić w gioiowym czerwonym:) Gioia znalazła też coś dla siebie. Jeśli chodzi o choinkę to było tak jak się spodziewałam - Misiek najpierw się przestraszył, ale potem miał minę pt:moje własne drzewo do obsikiwania bym nie musiał wychodzić na to zimno" i codziennie rano znajduje choinkę "podlaną"(pewnie dlatego się jeszcze nie sypie:D) Raz nawet obsikał wtyczkę do lampek i było małe zwarcie:) A niech ma urwis mały i ją obsikuje jak jest szczęśliwy - wieczorem wiadro ze świeżą wodą przygotować to nie problem a on taki szczęśliwy jest:) Podczas strojenia choinki dzielnie mi asystowały psiaki - każdą bombkę obwąchiwały czy się wogóle nadaje, ale po godzinie Misiek po prostu zasnął:) Jeśli chodzi o Miśka domek to jest to już pan na włościach - pierwszy wpada wieczorem do łóżka pod kołderkę i zasypia przytulony do mnie - Gioia gdzieś tam też pod kołdrą zasypia, ale ona nie lubi tak ciasno spać prawie na mnie jak Misiek - bo tulak z niego jest wielki :) Dzisiaj nawet pokazał jaki to z niego pies obronny nieprzekupny. Mój tata uwielbia Miśka (nawet go do siebie zaprosił raz na kiełbaskę co jak na mojego ojca jest cudem!) Dzisiaj mój tata wszedł do mieszkania swoim kompletem kluczy jak mnie nie było i Misiek nieprzejednany go obszczekał na potęgę :D Bo tak naprawdę to teraz cały nasz świat kręci się wokól Miśka - by jemu niczego nie brakowało i było dobrze (nawet Gioia to chyba wie bo zachowuje się czasami jak nadopiekuńcza mamcia:) Quote
kadet Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501117979933414&set=a.179900322055183.54482.100001056503567&type=3&theater a tak wyglądał Misiek po zakończeniu strojenia choinki:) Quote
kadet Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 no jak podeszłam z aparatem to nawet otworzył jedno oczko, ale jak chwile postałam spokojnie to zrobił taką właśnie minkę :D Quote
majqa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Minka wyrażająca kompletny luz i rozbestwienie. :-) Quote
Isadora7 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='majqa'] O matuś, odjechany Misiol na max! :-) Padłam nie wiem kiedy wstanę Quote
Alicja Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 :lol: mina zaje2bista oj to ty aktywna kobitka jesteś :cool2: Quote
majqa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Alicja napisał(a):(...) oj to ty aktywna kobitka jesteś :cool2: I weź człowieku zechciej się zapędzić na wizytę poadopcyjną. Przechlapane. Parę ruchów i po wizytatorze. ;-) Quote
Alicja Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 majqa napisał(a):I weź człowieku zechciej się zapędzić na wizytę poadopcyjną. Przechlapane. Parę ruchów i po wizytatorze. ;-) ha ha ....albo was utuczy albo zamęczy ;) Quote
Recommended Posts