holly101 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Hej Kochane, przylatuje nocą! Dziękuję Wam bardzo za tę cudowną propozycję - jednak jako możnowładna - hehehe - na wątku Rafika - postanawiam scedować tę darowiznę na Czabiego i Roxi - lub innego najbardziej potrzebującego psiaka. Rafik ma zapewniony byt na zimę, jeszcze dwa bazarki się czają - naprawdę, dam radę! :loveu: Jest tyle bardziej potrzebujących łap i ogonów - nawet tych szczątkowych ;) Przepraszam, że nie zaglądałam - za mną trudna rocznica - 20.11 - ale jestem sercem z Misiakiem, obserwuję go na fb i pekam z dumy, że brałam udział - mały bo mały - w tej całej kadetowej kampanii ;) Quote
elik Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 majqa napisał(a):Do Holly też Eluniu? Na Holly nie dostałam jeszcze informacji ile i ma jakie konto :) Quote
majqa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Aha, OK, bo myślałam, że źle zrozumiałam i Holly od razu Tobie Elu podała dane. :-) Quote
Nicola Daniłowska Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Dziękuje za pieśń Pankracego..od dzis to mój hymn....:megagrin::B-fly::hand: Quote
Nicola Daniłowska Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Witam...cieszę się, że Kadecik ma cieple serduszka wokół siebie:multi::Cool!::buzi::smilecol::bye: Quote
holly101 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Oj maaaa! I co Wy na to co napisałam Dziewczynki? Zgadzacie się? Quote
majqa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 holly101 napisał(a):Hej Kochane, przylatuje nocą! Dziękuję Wam bardzo za tę cudowną propozycję - jednak jako możnowładna - hehehe - na wątku Rafika - postanawiam scedować tę darowiznę na Czabiego i Roxi - lub innego najbardziej potrzebującego psiaka. Rafik ma zapewniony byt na zimę, jeszcze dwa bazarki się czają - naprawdę, dam radę! :loveu: Jest tyle bardziej potrzebujących łap i ogonów - nawet tych szczątkowych ;) Przepraszam, że nie zaglądałam - za mną trudna rocznica - 20.11 - ale jestem sercem z Misiakiem, obserwuję go na fb i pekam z dumy, że brałam udział - mały bo mały - w tej całej kadetowej kampanii ;) Jak ja mogłam przegapić tego wpisssa. :shake: Ślepiec żem. Przytulam mocno Karolinko w związku z... :-( Oj, miałaś, miałaś... Byłaś z nami tutaj cały czas i pomagałaś. :loveu: holly101 napisał(a):Oj maaaa! I co Wy na to co napisałam Dziewczynki? Zgadzacie się? No i qrde, no!!! :placz: Czułam, że będą z Tobą schody. :shake: I... się nie pomyliłam. Pozwól sobie, a właściwie psiakowi pomóc. Co robimy z gagatkiem pod tytułem Holly??? :roll: Quote
holly101 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 No dobra - ja tu z szefową kłócić się nie będę :P Bardzo bardzo Wam dziękuję :loveu: Majqa - to ten sam numer konta co bazarkowy - jeśli nie masz, popołudniu wyślę drugi raz! Nie mam w ogóle czasu ostatnio na kompa, mój syn zagarnia all the time in the world ;) Quote
majqa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 holly101 napisał(a):No dobra - ja tu z szefową kłócić się nie będę :P Bardzo bardzo Wam dziękuję :loveu: Majqa - to ten sam numer konta co bazarkowy - jeśli nie masz, popołudniu wyślę drugi raz! Nie mam w ogóle czasu ostatnio na kompa, mój syn zagarnia all the time in the world ;) Taaa... taka tu ze mnie szefowa, jak... ;-) Aaaaa... jasne, że mam te dane, a jasne!!!!!!!!! Już puszczam Eli. :multi: Quote
majqa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Propozycja podziału pozostałości[SIZE=4], czyli [FONT=Arial]258zł[/FONT][FONT=Arial].[/FONT] 1. suni Fancie, którą BUDRYSEK ostatnim rzutem na taśmę wyciągnęła spod igły : 50zł - info od Eluni (elik), że przelew poszedł, a i tym samym wszedł od ręki na konto Kastora, jako że Ela to zarazem Kastorowa Skarbniczka. :smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...-U%C5%9APIENIA!!!! https://www.facebook.com/events/485882861432115/ 2. psiakowi, podopiecznemu holly101, która to Holly na 100% nie upomni się o taką pomoc. Psiak wrócił z adopcji, a Dziewczyna buja się z pozyskaniem środków na niego. Holly pomogła Kadetowi, czas odwdzięczyć się pomocą Jej i Rafikowi: 88zł - info od Eluni (elik), że przelew poszedł . Odbiór pieniążków potwierdzony przez togaa w poście 6058. http://www.dogomania.pl/forum/thread...-z-wakacji-%28 3. Czabi i Roksi - 2 psiaki z interwencji... zagłodzone... W ich sprawie postępowanie w toku. W pt. mają trafić do Aguchy. Zaraz też powstanie ich wspólny wątek: 70zł - info od Eluni (elik), że przelew poszedł :smile:. Odbiór pieniążków potwierdzony przez Agucha w poście 6022. http://www.dogomania.pl/forum/thread...ych-dom%C3%B3w! 4. Loluś - biedusia leżąca na serduchu Smyku: 50zł - info od Eluni (elik), że przelew poszedł :smile:. Odbiór pieniążków potwierdzony przez togaa w poście 6020. http://www.dogomania.pl/forum/thread...5tkowego-domu-!! Edited November 30, 2012 by majqa Quote
elik Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ja, księgowa Michosława Michorowskiego vel Misia uprzejmie informuję, iż majątek Misia został rozdany zgodnie ze zgodną wolą jego Twórców. Bardzo dziękuję za wspaniałą współpracę, za troskę i dbanie o to, bym miała czym płacić za Misia potrzeby :cool2::iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou::cool2: Przepraszam, za zaistniałe pomyłki i dziękuję za ich prostowanie :Rose::Rose::Rose: Quote
majqa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Eluś, nie rób sobie żartów :loveu:, wyśmienicie sobie radziłaś, zwłaszcza, że masz masę wszelakich, innych wpłat na głowie. Dziękujemy! :lol: Fajnie jest być w roli Św. Mikołaja. :cool1: Quote
Marycha35 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Elu elik ściskam ;):):) Zaś o Misiu nieustająco czyta się pysznie!!!!!!! Nicolo na zdrowie z Pankrackiem;) Quote
kadet Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Drogie ciocie wiecie co sobie pomyślałam dziś na spacerze??:) Ponieważ trenuje jiu jitsu to czułam się zawsze w nocy na ulicy bezpiecznie, ale z dwoma psiakami(robiły dzisiaj tyle hałasu, że nie mogę) to teraz lepiej niech wszyscy z drogi mi schodzą bo mam moich dwóch wspaniałych obrońców(których pewnie będę musiała bronić jak przyjdzie co do czego;p:D Quote
elik Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 majqa napisał(a):Eluś, nie rób sobie żartów :loveu:, wyśmienicie sobie radziłaś, zwłaszcza, że masz masę wszelakich, innych wpłat na głowie. Dziękujemy! :lol: Fajnie jest być w roli Św. Mikołaja. :cool1: Izuś, dziękuję za wyrozumiałość :smile: A Św. Mikołaj, to fajny Gość :loveu: Marycha35 napisał(a):Elu elik ściskam ;):):) Zaś o Misiu nieustająco czyta się pysznie!!!!!!!... Marysiu Marycho35 także Cię mocno i radośnie ściskam. Jestem szczęśliwa Misia szczęściem :iloveyou::cunao::cunao::cunao: Quote
majqa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ahahaha... już ja widzę, jak je puścisz na wroga!!! Schowają się za Ciebie, jak nic. ;-) Quote
kadet Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485945468117332&set=a.179900322055183.54482.100001056503567&type=3&theater tulimy się:) Quote
Marycha35 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 He, he, psy obronno-przytulaśne;) Quote
kadet Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Dzień dobry dzisiejszy dzień zaczął sie naprawdę dobrze - z samego rana pieski poszły ze mną na spacer. Choć padało i było wszędzie pełno błota nabrały ochoty na zabawę. Biegały wszędzie, ale, że mamcia tylko stała postanowiły mnie włączyć do zabawy. Efekt? Ponieważ jestem od psiaków wyższa postanowiły, że powinnam siąść i w tym celu zaczęły mnie ciągnąć. Rezultat końcowy - zostałam przewrócona w największe błocisko świata i cała umazana w błocie(kurtka, spodnie, włosy, buty). Zabawa była przednia...Mama nadzieje, że to było tylko błoto:D Quote
Agucha Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Kochane Aniołki, małe szkieletorki zapraszają do siebie na wątek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/236367-2-zag%C5%82odzon******-na-CITO-potrzebuj%C4%85-dobrych-dom%C3%B3w Quote
kadet Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ja tam zamiast się wściec, że siedzę w błocie a psy po mnie z radości skaczą siedziałam i aż brzuch ze śmiechu mnie bolał;D Quote
kadet Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486386418073237&set=a.179900322055183.54482.100001056503567&type=3&theater dwa neonki:D Quote
majqa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 kadet napisał(a):Ja tam zamiast się wściec, że siedzę w błocie a psy po mnie z radości skaczą siedziałam i aż brzuch ze śmiechu mnie bolał;D To dopiero świadkowie "zajścia" mieli ubaw. :-) Quote
kadet Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 zapewne, ale ja tam mam wtedy jeszcze większy bo śmieje sie od razu z tych co śmieją się ze mnie:)taki mały krejzolek ze mnie:D Ogłaszam, że psiaki doszły do porozumienia w sprawie łóżka:D Ja mam nakazane spać w poprzek tak by wówczas oba mogły wejść pod kołdrę ale się nie widzieć i nie dotykać - taka podziałka jestem na środku łóżka :D I wówczas wszyscy śpimy pod kołdrą. Dzisiaj np Gioia spała po lewej koło biodra a Misiek jak rano się obudziłam to łepek miał na podusi po prawej, ciałko pod kołderka i łapki na kołderce:) Z racji tego, że w Grudziadzu leje kiedy wyszliśmy na spacer oba spojrzały na mnie mówiąc, że chyba oszalałam i sama mam moknąć - przy pierwszym krzaczkiem zrobiły wszystko i pociagnęły mnie do domu - teraz znowu śpia zakopane gdzieś na łóżku. Leniwce dwa:) Quote
Recommended Posts