Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Kochane, przylatuje nocą!

Dziękuję Wam bardzo za tę cudowną propozycję - jednak jako możnowładna - hehehe - na wątku Rafika - postanawiam scedować tę darowiznę na Czabiego i Roxi - lub innego najbardziej potrzebującego psiaka. Rafik ma zapewniony byt na zimę, jeszcze dwa bazarki się czają - naprawdę, dam radę! :loveu: Jest tyle bardziej potrzebujących łap i ogonów - nawet tych szczątkowych ;)

Przepraszam, że nie zaglądałam - za mną trudna rocznica - 20.11 - ale jestem sercem z Misiakiem, obserwuję go na fb i pekam z dumy, że brałam udział - mały bo mały - w tej całej kadetowej kampanii ;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

holly101 napisał(a):
Hej Kochane, przylatuje nocą!

Dziękuję Wam bardzo za tę cudowną propozycję - jednak jako możnowładna - hehehe - na wątku Rafika - postanawiam scedować tę darowiznę na Czabiego i Roxi - lub innego najbardziej potrzebującego psiaka. Rafik ma zapewniony byt na zimę, jeszcze dwa bazarki się czają - naprawdę, dam radę! :loveu: Jest tyle bardziej potrzebujących łap i ogonów - nawet tych szczątkowych ;)

Przepraszam, że nie zaglądałam - za mną trudna rocznica - 20.11 - ale jestem sercem z Misiakiem, obserwuję go na fb i pekam z dumy, że brałam udział - mały bo mały - w tej całej kadetowej kampanii ;)

Jak ja mogłam przegapić tego wpisssa. :shake: Ślepiec żem.

Przytulam mocno Karolinko w związku z... :-(

Oj, miałaś, miałaś... Byłaś z nami tutaj cały czas i pomagałaś. :loveu:

holly101 napisał(a):
Oj maaaa!

I co Wy na to co napisałam Dziewczynki? Zgadzacie się?

No i qrde, no!!! :placz:
Czułam, że będą z Tobą schody. :shake: I... się nie pomyliłam.
Pozwól sobie, a właściwie psiakowi pomóc.

Co robimy z gagatkiem pod tytułem Holly??? :roll:

Posted

No dobra - ja tu z szefową kłócić się nie będę :P

Bardzo bardzo Wam dziękuję :loveu:

Majqa - to ten sam numer konta co bazarkowy - jeśli nie masz, popołudniu wyślę drugi raz! Nie mam w ogóle czasu ostatnio na kompa, mój syn zagarnia all the time in the world ;)

Posted

holly101 napisał(a):
No dobra - ja tu z szefową kłócić się nie będę :P

Bardzo bardzo Wam dziękuję :loveu:

Majqa - to ten sam numer konta co bazarkowy - jeśli nie masz, popołudniu wyślę drugi raz! Nie mam w ogóle czasu ostatnio na kompa, mój syn zagarnia all the time in the world ;)

Taaa... taka tu ze mnie szefowa, jak... ;-)

Aaaaa... jasne, że mam te dane, a jasne!!!!!!!!! Już puszczam Eli. :multi:

Posted (edited)

Propozycja podziału pozostałości[SIZE=4], czyli [FONT=Arial]258zł[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]

1. suni Fancie, którą BUDRYSEK ostatnim rzutem na taśmę wyciągnęła spod igły : 50zł - info od Eluni (elik), że przelew poszedł, a i tym samym wszedł od ręki na konto Kastora, jako że Ela to zarazem Kastorowa Skarbniczka. :smile:

http://www.dogomania.pl/forum/thread...-U%C5%9APIENIA!!!!

https://www.facebook.com/events/485882861432115/

2. psiakowi, podopiecznemu holly101, która to Holly na 100% nie upomni się o taką pomoc. Psiak wrócił z adopcji, a Dziewczyna buja się z pozyskaniem środków na niego. Holly pomogła Kadetowi, czas odwdzięczyć się pomocą Jej i Rafikowi: 88- info od Eluni (elik), że przelew poszedł . Odbiór pieniążków potwierdzony przez togaa w poście 6058.

http://www.dogomania.pl/forum/thread...-z-wakacji-%28

3. Czabi i Roksi - 2 psiaki z interwencji... zagłodzone... W ich sprawie postępowanie w toku. W pt. mają trafić do Aguchy. Zaraz też powstanie ich wspólny wątek: 70zł - info od Eluni (elik), że przelew poszedł :smile:. Odbiór pieniążków potwierdzony przez Agucha w poście 6022.

http://www.dogomania.pl/forum/thread...ych-dom%C3%B3w!

4. Loluś - biedusia leżąca na serduchu Smyku: 50zł - info od Eluni (elik), że przelew poszedł :smile:. Odbiór pieniążków potwierdzony przez togaa w poście 6020.

http://www.dogomania.pl/forum/thread...5tkowego-domu-!!

Edited by majqa
Posted

Ja, księgowa Michosława Michorowskiego vel Misia uprzejmie informuję, iż majątek Misia został rozdany zgodnie ze zgodną wolą jego Twórców.

Bardzo dziękuję za wspaniałą współpracę, za troskę i dbanie o to, bym miała czym płacić za Misia potrzeby

:cool2::iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::iloveyou::cool2:

Przepraszam, za zaistniałe pomyłki i dziękuję za ich prostowanie

:Rose::Rose::Rose:

Posted

Eluś, nie rób sobie żartów :loveu:, wyśmienicie sobie radziłaś, zwłaszcza, że masz masę wszelakich, innych wpłat na głowie. Dziękujemy! :lol:
Fajnie jest być w roli Św. Mikołaja. :cool1:

Posted

Drogie ciocie wiecie co sobie pomyślałam dziś na spacerze??:)
Ponieważ trenuje jiu jitsu to czułam się zawsze w nocy na ulicy bezpiecznie, ale z dwoma psiakami(robiły dzisiaj tyle hałasu, że nie mogę) to teraz lepiej niech wszyscy z drogi mi schodzą bo mam moich dwóch wspaniałych obrońców(których pewnie będę musiała bronić jak przyjdzie co do czego;p:D

Posted

majqa napisał(a):
Eluś, nie rób sobie żartów :loveu:, wyśmienicie sobie radziłaś, zwłaszcza, że masz masę wszelakich, innych wpłat na głowie. Dziękujemy! :lol:
Fajnie jest być w roli Św. Mikołaja. :cool1:

Izuś, dziękuję za wyrozumiałość :smile:
A Św. Mikołaj, to fajny Gość :loveu:

Marycha35 napisał(a):
Elu elik ściskam ;):):) Zaś o Misiu nieustająco czyta się pysznie!!!!!!!...

Marysiu Marycho35 także Cię mocno i radośnie ściskam. Jestem szczęśliwa Misia szczęściem :iloveyou::cunao::cunao::cunao:

Posted

Dzień dobry
dzisiejszy dzień zaczął sie naprawdę dobrze - z samego rana pieski poszły ze mną na spacer. Choć padało i było wszędzie pełno błota nabrały ochoty na zabawę. Biegały wszędzie, ale, że mamcia tylko stała postanowiły mnie włączyć do zabawy. Efekt? Ponieważ jestem od psiaków wyższa postanowiły, że powinnam siąść i w tym celu zaczęły mnie ciągnąć. Rezultat końcowy - zostałam przewrócona w największe błocisko świata i cała umazana w błocie(kurtka, spodnie, włosy, buty). Zabawa była przednia...Mama nadzieje, że to było tylko błoto:D

Posted

kadet napisał(a):
Ja tam zamiast się wściec, że siedzę w błocie a psy po mnie z radości skaczą siedziałam i aż brzuch ze śmiechu mnie bolał;D

To dopiero świadkowie "zajścia" mieli ubaw. :-)

Posted

zapewne, ale ja tam mam wtedy jeszcze większy bo śmieje sie od razu z tych co śmieją się ze mnie:)taki mały krejzolek ze mnie:D
Ogłaszam, że psiaki doszły do porozumienia w sprawie łóżka:D Ja mam nakazane spać w poprzek tak by wówczas oba mogły wejść pod kołdrę ale się nie widzieć i nie dotykać - taka podziałka jestem na środku łóżka :D I wówczas wszyscy śpimy pod kołdrą. Dzisiaj np Gioia spała po lewej koło biodra a Misiek jak rano się obudziłam to łepek miał na podusi po prawej, ciałko pod kołderka i łapki na kołderce:)
Z racji tego, że w Grudziadzu leje kiedy wyszliśmy na spacer oba spojrzały na mnie mówiąc, że chyba oszalałam i sama mam moknąć - przy pierwszym krzaczkiem zrobiły wszystko i pociagnęły mnie do domu - teraz znowu śpia zakopane gdzieś na łóżku. Leniwce dwa:)