Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Maryś, no i czułam, że jak się wkopię w te fanty od Ciebie to... ;-) Muszę jutro do zadzwonić. :-) Będę Cię ścigać do południa.[/QUOTE]
Izulku, a co się stało?????

Posted

[quote name='toyota']Dziewczyny, poznałam pańcię Kadeta, bo odebrałam od niej rzeczy dla schroniska. Ta dziewczyna jest REWELACYJNA :)!!![/QUOTE]

Ależ miło się to czyta. :-)

Posted

[quote name='ewatonieja']Wspaniałe wieści, oby było tak dalej przyjemnie i zabawnie. Co do sprawy finansowej to przychylam sie do decyzji wiekszoci.[/QUOTE]
Dziękujemy. :-)

Posted

dzien doberek:)
nocka była bardzo spokojna - Misiek spał na kanapie, Gioia w koszu, a ja? hmmm...odzyskałam łóżko:)nie było żadnych zazdrosnych akcji, każdy spał u siebie. Jeśli Misiek nic wcześniej nie chciał jeść to chyba dostałam nie tego Miśka, bo mój najlepiej by nie wychodził z kuchni - on jada z misek gioiowych a ona z miśkowych. Od rana zjedliśmy już jajecznice, popiliśmy mlekiem, plus kanapka z szynką, ciasteczko. w między czasie micha karmy mokrej, troche suchej. teraz każdy z psiaków pastwi się na wielką kością:) widać, że Gioia próbuje zachecić Miśka do zabaw - jakieś merdanie ogonem nawet było:) Jednak Gioia trąca Miśka tyłeczkiem po pyszczku więc dla niego nie jest to zabawne - Gioia patrzy z niezrozumieniem, ale już po domu biegają razem. Na spacerze idą zgodnie w tym samym kierunku, smycze mogę trzymać w jednej ręce! Gioia teraz śpi na łóżku, a Misiek na swojej kanapie - mi też nie wolno się tam zbliżać, więc się nie zbliżam. Rano jak się obu spytałam kto nasikał to zgodnie pryśli i tyle po nich było śladu - a ja zostałam ze sprzątaniem:) Dzisiaj zwiedzaliśmy balkon i było fajnie:) Musze zorganizować wagę bo za tydzień to pewnie Misiek będzie jak Gioia:):) buziaki od Gioi i Miśka:*

Posted

Dobra nasza... :-) tylko plizzz, plizzz, jak gadałyśmy, uważaj na balkon, by nie pojawiła się tam jakaś atrakcja np. wspólny wróg i by Miś nie stwierdził, że warto zrobić salto.

Posted (edited)

balkon był tylko na 20 sekund bo brałam mopa:) Misiek był ciekawy czemu Gioia tam wychodzi to pozwoliłam mu też wyjść:)Misiek nie przekroczy na dłużej progu balkonu dopóki tam nie zostanie zamontowana siatka od góry do dołu znając moją nadopiekuńczość:D

Edited by kadet
Posted

[quote name='kadet']balkon był tylko na 20 sekund bo brałam mopa:) Misiek był ciekawy czemu Gioia tam wychodzi to pozwoliłam mu też wyjść:)[/QUOTE]

musi wiedzieć gdzie siostrzyczka bywa ;)