Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jejj Kochane Maleństwo już w domku ;):):) i sunia przyniosła mu łapkę - jaka mądra dziewczynka !!!:) ciesze się bardzo ;) Misiowi się udało i wszyscy wiedzą, że na to zasługiwał ;) co do tej kasy- ja przelewałam malutko, ale zgadzam się ze wszystkimi, że powinna zostać tam gdzie jest ;):):):) <radość!!!!!!> ;)

Posted

Dziękuję Olu za głos. :-)

Oczywiście osobno podyskutujemy o tej zebranej na koncie Eli ale to jeszcze troszkę.

Ahahahaha... No i miałam rację.
Zapomniałam. Kadet uświetnił nowej pani wieczór popisami skoków... przez wysokie oparcie kanapy!!! :cool1: :crazyeye: Jakby nie mógł jej obejść. :cool1: Chojrak! :evil_lol:

Posted

Ha!!! I czy te oczy mogą kłamać????? Swoją droga, jak pisała Ola, sunia kochana z tą łapką podarowaną Kadecikowi:):):) Psowate to są jednak dzwońce i już!!! No i ryczę, błagam, co z człekiem robi hormon i cieczka;)

Posted

:placz:Ciotunie ja też się cieszę,ze Miś ma taaaki domek:loveu::lol: ale płacze mi się-trochę czasu spędziliśmy razem:bigcry:.Dobrze,ze dziś była u mnie Ewelinka robic sesje zdjęciowe psiaków bo inaczej zaryczałabym się na amen :-(.Nie pamietam o czym rozmawialam z panem ,który przyjechał po Misia-i zapamiętałam smutne oczy Kadeta kiedy siedział już w aucie:nerwy: i zaczął drżeć.Zawsze powtarzam,że jak wytłumaczyć psu ,że u mnie to tylko przystanek i jedzie do najwspanialszego domku gdzie czeka na niego miłość i ciepło :loveu:? Dziękuję P. Eli ze zaraz zadzwoniła do mnie,wiedziała , że czekam na wieści.Pani Elu,jesteś wspaniałą osobą:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: i jestem o Misia spokojna.Bedzie mu tam dobrze.

A CO DO NIE ZWROTU PIENIĘDZY ...NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ :oops::oops::oops:...NO BO JAK TO? MAM JEDEN MĘTLIK W GŁOWIE....i co ja mam powiedzieć?
Dostałam od Was tyle ciepłych słów...poryczalam się znów jak czytałam.Dziękuje za zaufanie!:Rose::Rose:CIESZĘ SIĘ ,ŻE WAS POZNAŁAM:multi:!no i dzieki Misiowi :lol:!

Posted

[quote name='mira145'] (...) A CO DO NIE ZWROTU PIENIĘDZY ...NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ :oops::oops::oops:...NO BO JAK TO? MAM JEDEN MĘTLIK W GŁOWIE....i co ja mam powiedzieć? (...)[/QUOTE]

Już swoje powiedziałaś i co więcej, ZROBIŁAŚ! :loveu:
Nie wiem, czy innym Miro ale mnie zapewniłaś komfort spokoju o Misia i nie zawiodłam się. A... taki spokój to coś bezcennego.

Posted

Bardzo dziękuję Holly. :-)

Czekamy wobec tego jeszcze na ewatonieja. :-)

I znów przypomnę, że mówimy o już uiszczonej opłacie hotelikowej, nie zaś o pozostałym stanie posiadania Misia.
Tamtą kwotę omówimy za... powiedzmy parę dni, gdy okaże się, że wszystko w domu gra, a Misio nie odstawia jakichś polek. ;-)

Posted

O mało nie spadłam z krzesła jak przeczytałam na fejsie ;) Więc i tu się melduje. Bądź szczęśliwy psiaku, niech ludzie mają z Ciebie pociechę :loveu: