Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Nicola Daniłowska']Ja mam mały wkład - dziewczyny zrobiłście MEGA MEGA ROBOTĘ ,A MIRA - ZRESZTĄ CZAPA MOJA Z GŁOWY I CHYLE PRZED WAMI GŁOWĘ
cO DO KASY- JAKI ZWROT?NIE..NIE....nie wezmę nie ma mowy!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam[/QUOTE]

Jeśliby ktoś mnie pytał, to mam takie samo zdanie. Mira zrobi z tych pieniędzy dobry użytek.
A jeśli nikt mnie o zdanie nie pytał, to siedziałam cicho ;) Nic nie powiedziałam.

Edited by elik
  • Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elik']Jeśliby ktoś mnie pytał, to mam takie samo zdanie. Mira zrobi z tych pieniędzy dobry użytek.
A jeśli nikt mnie o zdanie nie pytał, to siedziałam cicho ;) Nic nie powiedziałam.[/QUOTE]
popieram
Mireczka nie jednemu bezdomniasiowi z lasu pomogla u siebie. A psiaki majá u Niej raj. Nie znam lepszego miejsca :)

Posted

[URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=479969398714939&set=a.179900322055183.54482.100001056503567&type=1&theater"]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=479969398714939&set=a.179900322055183.54482.100001056503567&type=1&theater

Kadecik po 45 minutach od przyjazdu do domku:)
[/URL]

Posted

[quote name='kadet'][URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=479969398714939&set=a.179900322055183.54482.100001056503567&type=1&theater[/URL][/QUOTE]

rewelka :loveu: on już wie że znalazł swoje miejsce na ziemi :)

Posted

Ela, pańcia Kadeta :-), zadowolona. Na pewno tu do nas dotrze i uporządkuje moje nieścisłości, bo zostałam zalana lawiną info. :lol:

Zapoznanie na zewnątrz było seee takie: sunia Gioia popyskowała na Misia, Miś odgryzał się warczeniem. Potem... no właśnie, co było potem... :look3: chyba łapówkarstwo kiełbasiane i na górę Ela już zaprowadziła oba psy. Na górze była dogrywka z pyskowania ale.... eeee... no właśnie... :roll: tam też było przemawianie do rozumu kiełbaską. Kiedy jubu wyszedł biedny Misio stał w korytarzyku i chciał za jubu biec. :-( Eli serce pękało ale udało się zwabić Misia do siebie na powrót. Gioia jest zachwycona, bo Miś olał wór zabawek za to... lody zostały przełamane, gdy sunia przyniosła Misiowi kurzą łapkę, położyła przed nim i odeszła. Podzieliła się więc z Misiem smaczkiem.
Aaaa... najpierw Ela chodziła za Misiem i Misio był tym niepocieszony, potem, jak Misio załapał, że kontakt z Elą się opłaca Misio zaczął wężykować za Elą. Gioia odsikała się zapewne stresowo na środku salonu wobec czego Misio stwierdził, że skoro można... lać bezkarnie podlał Eli wszystkie kwiaty doniczkowe, które Ela ma na podłodze poustawiane.
Misio już wie, że kuchnia jest fajna. Oba psiaki są po kolacji, oba na zmianę podziwiają świat, Gioia pokazała, gdzie jest punkt widokowy = bardzo kluczowe okno. Jeśli za nim jest wspólny wróg wtedy dwa ogony sterczą spod zasłonki, jeśli nie ma wroga straż pełnią na zmianę.
Co tam jeszcze... Qrde, no nie sposób spamiętać. :placz: Aaa... były jeszcze konfiguracje nakanapowe, koszykowo - podusiowe (?), Misio już się domagał pieszczot. Gioia jak czegoś chce to sygnalizuje to Eli szczekiem więc co szczek to Miś na czuju. Aha... aktualnie jak rozmawiałyśmy to Misio spał w sypialni na łóżku :loveu:, a Gioia okupowała kanapę. :loveu: Jeszcze ich czeka wyjście na wieczorny obchód.

No i widzicie... zerkam na to, co napisałam i to jest jak nic jedna któraś tego, czego wysłuchałam.
Elu...... czekamy na Ciebie, bo sama zobaczysz, że mi to nie wyszło. :loveu:

Posted

[quote name='kadet'][URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=479969398714939&set=a.179900322055183.54482.100001056503567&type=1&theater[/URL]
Kadet już w swoim domku:)[/QUOTE]

Ahahahahahahaaaaaaaaaaa.... Witamy Elu!!!!!!!!!!!! :multi:

Posted

Elu, witamy i dziękujemy za foty i prosimy o parę słów, jak się oczywiście spokojnie ogarniecie. Izuś dzięki za info, czyli jest dobrze:):):) Uffffffff, a Jubu pognał w drogę??? Dadzą radę?

Posted

Muszą Maryś.:-( Wracają do swoich podopiecznych.
Jubu kocha jeździć i to jest ten plus choć oczywiście martwię się ale nie chcę wydzwaniać do nich nocką, to mimo wszystko rozprasza.