Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie Izuś tak kombinuję, teraz sobie śpi, w klatce pod schodami:) Jak babiszczona zobaczę obok niego to w papaję zamaluję chyba, niech mu tylko coś zrobi....
Oj narobisz się z tym bazarkiem, ale daj tylko znać, rozpropagujemy:):):)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niech ją szlag, kocina bida pod ścianami się czai, a mama mówiła, że już pozwalał jej się nawet lekko dotknąć!!! No nic to, zaraz looknę czy Bolciu śpiunka nadal:) Baba ma przewagę, bo na I piętrze mieszka, rodzice na III;)

Posted

Witam....:lol:
Moje sierściuchy tez grzeja tyłeczki w ciepełku....ale damy radę
co do Kadeta w 2polowie tyg. zasilę mu skarbonkę i szczęścia z całego serducha mu życzę;)
(jestem zazdrosna bo liczba cioteczek rośnie:mad::loveu::loveu:)
Pozdrawiam ciepło i słoneczka dla Was dziewczyny i Waszych podopiecznych:eviltong:

Posted (edited)

[COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]Słuchajcie, rozmawiałam z Panią chętną adoptować Kadeta. Rozmowa rzeczowa, miła. Szukamy kogoś naprawdę do rzeczy, kto starannie, mega starannie, przeprowadzi wizytę przedadopcyjną u Pani. Pani oczywiście na nią się zgadza (dostanie ode mnie namiar na tę osobę, która skłonna będzie pomóc) i na podpisanie umowy adopcyjnej również.

Macie pomysły??? L[SIZE=3]ok[SIZE=3]alizacja Grudziądz.[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

Sorry, że to podkreślam ale jeśli chodzi o mnie, chciałabym, by była to naprawdę osoba łebska, doświadczona w wizytach, która zrobi to z sercem i rozumem, nie [I]na odwal się[/I], krótko mówiąc.

Edited by majqa
dodanie info
Posted

A TO CI PIĘKNA NIESPODZIANKA:multi: ale będzie mi ciężko rozstać z Misiuniem:-( no ale najwyższa pora mieć swój domek.Będę trzymać kciuki za kochający domek a jeszcze jak będzie ogródek to już super!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:
A moge wiedzieć jak daleko ode mnie!?

Posted

[quote name='majqa']Wysyłam jeszcze Pani ankietę, osoba do wizyty wciąż jest szukana. :-)[/QUOTE]

Pani jest praktycznie pewna, że Kadetos przyjedzie do niej i traktuje wizytę jako czystą formalność... hmmm :)

Posted

[quote name='Agucha']Pani jest praktycznie pewna, że Kadetos przyjedzie do niej i traktuje wizytę jako czystą formalność... hmmm :)[/QUOTE]
Daj Boże, by tak to się odbyło.

[quote name='ewelinka_m']majqa napisz możę do kkasiiar ona jestz grudziądza [URL]http://www.dogomania.pl/forum/members/124962-kkasiiiar[/URL]

mocno zaciskam kciuki![/QUOTE]
Dziękuję za podpowiedź. :-)

Posted

Rozmawiałam z osobą z dogo i jeśli dobrze pamiętam z toruńskiego TOZ-u zarazem i już podała mi kontakt do kogoś Jej zdaniem godnego polecenia (miejscowego) do sprawdzenia domku.

Ta osoba (dogo/ TOZ) skojarzyła kkasiiar ale twierdzi, że Dziewczyna ta to nie sam Grudziądz, czyli miałaby dojazd. No nic, czekam na odsyłkę ankiety, wtedy, nie łamiąc prywaty tejże chętnej na Kadeta pani więcej Wam tu opiszę i... decydujemy wspólnie, czy idziemy w to, czy nie.
Jeśli tak... dogrywam przedadopcyjną.

Posted

[B][COLOR=#0000cd]Jak wspomniałam, z szacunku do pani nie będę bawiła się w ujawnianie jakichś Jej prywatności więc z góry przepraszam, że jutro (ooops dziś) opiszę co nieco przepuszczone przez filtr istotności.

Powiem Wam jedno... Poleciała mi łza, niejedna zresztą, bo jeśli to, co czytałam w nieudawanie wypełnionej ankiecie jest prawdą... to oszaleję ze szczęścia.
Wam się należą informację więc, obiecałam i będą... o ewentualnych, przyszłych warunkach Kadeta.

Dla mnie jednak na tyle klamka zapadła, że grzechem byłoby nie dopełnić tej wizyty przedadopcyjnej. Dogrywam ją.

Aż się boję cieszyć... naprawdę... [/COLOR][/B]

Posted

Jeśli to co Pani mówiła do mnie przez telefon jest prawdą-to Miś będzie miał wspaniały kochany domek:loveu:!Mam nadzieje ,ze umiejętne podejście Pani do Micha i poznanie z jej dużą sunią to formalność.Kadek będzie miał koleżankę.Pani wzięła urlop dla Misia :lol: i w zasadzie to czeka na niego:lol:.Chyba mogłam tyle napisać i uchylić rąbka tajemnicy?
Będę za nim baaaardzo tęsknić:-(,ale czas najwyższy ,żeby poszedł na swoje:roll:!!!