Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Ależ Wam zazdroszczę fajowego spotkania. :-)
Cudnie się czyta, że Micho zadowolony!

Agucha, ależ piękność stworzyłaś!!! :-)

A bo z ładnego to nie tak trudno jeszcze ładniejsze zrobić :)

Posted

mira145 napisał(a):
Hmmm...to co piękne szybko mija...Ciocia Nicol była !!!:multi:Miś chyba poznał Ncoil bo myziaków nie było końca:)! Obżarł się tak kiełbasy ,że usypiał w fotelu patrząc na ciocie:)Smaczki od Nicol dałam na noc i jeszcze zostało;).Ciociu Nicol kiedy znów przyjedziesz?

hahaaaaaaa, a sraki ze szczéscia nie dostal po tym obzarstwie? ;pp

Posted

mira145 napisał(a):
Miś jest dobrze wychowany!Jeśli nawet to nikt nie widział :)!

ooo. Mireczko, zapytaj go JAK ukryc sraké hihiii. Moze swojej suce podpowiem, albo sama zastosujé jakby mnie kiedys w towarzystwie pognalo :)))

Posted

[quote name='majqa']Co myślicie Dziewczyny o kolejnej partii ogłoszeń? Hm? Już? Za wcześnie?
A jeśli... noszszsz... z jakim tekstem? N-tym, nowym?

????????????????

Posted (edited)

Izuś zdaje się, że czas na odnawianie faktycznie nadchodzi, zabieram się i ja do roboty. W radio ŻAK powinno się też ogłoszenie wkrótce pojawić! A nasz Przyjaciel do schrupania, jako i ta kiełbacha koło niego;)
Edit:
Elu dziękuję za poprawki:)

Edited by Marycha35
Posted

Właśnie wczoraj zaczęły mi schodzić powiadomienia o kończących się ogłoszeniach więc w sumie jesteśmy wstrzeleni w termin.

Maryś, a jak stałabyś czasowo z tymi fantami? Podjedziesz? Maciek ma przechwycić? Pisz jak Ci pasuje choć... sama wiesz, co mnie by... :-)

Posted (edited)

Hi, hi, właśnie miałam do Ciebie w tej sprawie pisać:) Najpewniej zostaje teraz w Łodzi, więc daj znać jak Ci pasuje w weekend? Fanty mam, troszku ręczników i śpiworek dla Twego stadka też, jeśli oczywiście zechcesz przyjąć:) Zbiórkę na uczelni przed świętami planuję zorganizować.

Edited by Marycha35
brak ogonka przy e
Posted

Izulku przepraszam, zapomniałam, że Tata ma urodziny... Zadzwonię do Ciebie, dobrze? :) Może to jednak jakoś zgramy;) Trzeba się uściskać przecież i ogonki poprzytulać:):):)
Dziewczynki reklama Misia poszła:):):) byłam dziś telefonicznie w RADIO ŻAK, hi, gadałam, historię opowiedziałam, że Miś czeka, jest przeuroczy, zdrowy, wykastrowany, tylko do kochania:) Izulku tele do Ciebie podałam, może ktoś, coś...