Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, nie wiem co powiedzieć... Iza - dziękuję, tak będzie najprościej. Wszystkim Wam dziękuję za takie podejście... postaram się trzymać pewien poziom i co jakiś czas wpłacać Miśkowi co nieco...

chciałam w tym miejscu zasypać Was emotikonowymi kwiatami ale coś nie działa, a jeśli chodzi o bukiety to z Aguchą odpadam w przedbiegach więc musi Wam wystarczyć werbalna ma podzięka :P

Posted

"Uwielbiam swój weradowy koszyczek... mogę tam leżeć i leżeć...gapić się bez sensu w niebo... marzyć troszeczkę...

Nawet deszcz mi nie przeszkadza... w deszczu również można znaleźć coś ciekawego...fajnie dudni o liście i robią się superowe bąble na kałużach! Takie same bąble robiłem z Czarnym jak pływaliśmy w basenie - pamiętacie fotorelację? ha(u) ha(u) ;-)))

...albo można obserwować gołębie u sąsiada na drucie! Głupkowato mokną zamiast skryć się na takiej werandzie jak ta "moja"... eh!
"

Posted

Miruśku, plizzz, plizzz..., oczywiście w pasującym Ci momencie, o rachunek, bo od Eluni wiem, że pieniążki przelała.
A zawracam gitarę, bo chcę ten zaległy bazarek wzbogacić rozliczeniowo i... uwolnić się od niego. ;-)

Posted (edited)

Holly mocno ściskam:)
Dziewczynek decyzje popieram i Misia naszego pięknego marzyciela w uszko cmokam:)
Edit:
Izuś błagam, looknij na ten wątek i podpowiedź proszę jak zabrać się poprawnie do zbiórki kasiorkowej:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232461-Potrzebne-deklaracje-na-weta!-Każda-złotówka-się-liczy!-Uratowan******-Głowno-Łowicz/page4
DZIĘKÓWECZKA:):):)

Edited by Marycha35
Posted

W dniu dzisiejszym na konto Michorowskiego wpłynęła kwota 30,00 zł - deklaracja od ewatonieja.

Bardzo pięknie dziękujemy

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Smyku napisał(a):
Izuś zauważyłaś , że niektórym sę w tyłku przewraca . Misio też je na leżąco jak Niusiu i pan B .

Tak, zauważyłam i powiem Ci w tajemnicy, że nic a nic mnie to nie martwi. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted (edited)

Wspaniałe zdjęcia, ale ..... Z tego co na nich widzę to Micholek się rozbestwił ;-)
Radosnego i spokojnego dnia wszystkim życzę :-)

Edited by Iljova