Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki a może któraś słyszała o budzie na wydaniu?? Onkowaty, po przejściach potwornych Farel, już bezpieczny, potrzebuje!!! Iluchna, Ty tam też na wątku jesteś, prawda:)?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mira145']Micholek Kadecik wita i życzy wszystkim słoneczka:lol:[/QUOTE]

Szczerze życzył, bo u nas cudownie świeci od rana! :loveu:

Adelka zaprasza Kadetka na swój wątek, bo tam pustki. Link w podpisie ;)

Posted

[quote name='Iljova']Aga pozwolisz że wątek Adelki na dogo sobie odpuszczę ? Nie chciałabym aby było Ci przykro z tego powodu ?[/QUOTE]

Ty żeś je na inszym, więc wspaniałomyślnie wybaczam :eviltong:

Posted

[quote name='Iljova']
A Kadecikowi naszemu kochanemu życzę spokojnej nocy i niech wyśni mu się jego domek, który jak najszybciej niech się pojawi :-)[/QUOTE]

amen ...

Posted (edited)

Właśnie, takiego Dolarka2:)???? Swoją drogą ciekawe jak tam Dolar sobie żyje? Dziewczynki czy jest akcja kastracji kotów bezdomniaków? Trwa teraz? Muszę namierzyć lecznicę w Bełchatowie, która tak pomaga i chyba kupa, nie ma!!!!!

Edited by Marycha35
Posted

Kadecik Michałowski wita Panie:multi:!Wczoraj wysiadłam -mam dwie sunie po ster. i spaniela Boryska po kastr.więc swiat krecił sie w okół nich-sorki!
Miś nie zaprzyjaznił się z zadnym psem tak jak z Dolarem i ubolewam nad nim,że mu brak Dolara:(Owszem bawi się z Luckyiem,Dorą (niby spaniele;))ale to nie to. takie życie!Na Dolara watku ukazały się zdjęcia z jego nowgo domku i tyle.Myślę,że mu tam dobrze-wierze w to.
Dziś ładny dzień więc zaraz biegniemy z Micholkiem w sosnowy las,nabrać sił czego i wam życzymy:)