Marycha35 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 He, he, z największą przyjemnością, byle czas był:) Quote
majqa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Jak się nie da to tiiiudno... ale miej mnie w tym znaczeniu na uwadze. :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Tak sobie myślałam, że się z tymi fantami wproszę:) A jak mam jeszcze robić za przeszkadzajkę dla Lucuchny, to sama rozumiesz;) Do tego trzeba przytulić Polcię, Czesię, Firę, Cacka, Maniutkę i uważać na tyłek przy Gabi;):):) Quote
majqa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='majqa'][FONT=tahoma]Eluś, wrzuć więc mi, proszę, tutaj potwierdzenie wpłat, podobnie jak to zrobiłaś na tym wcześniejszym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231507-Koniec!-Rozliczam-Na-Kadeta-książki-dziewiarskie-szycie-podróżnicze-i-in A kwotowo przedstawia się to następująco: Na bazarku została zebrana łączna kwota (po zsumowaniu tych poniżej) w wysokości 159,50zł. izzamal – 25zł Rudzia – Bianca – 15zł sleepingbyday – 12zł ick – 7zł Nicola Daniłowska – 47zł Smyku – 20zł Iljova – 10zł Agucha – 23,50zł [/FONT] To ja się z tym, co w cytacie przypomnę i poproszę Cię jeszcze Elu, byś miała na uwadze wpłatę (pewno jutro będzie zaksięgowana) w wysokości 22zł od Gufiona. Jest to o tyle dla mnie ważne, że wtedy od ręki wysyłam Dziewczynie swoją flexi, sprzedaną poza bazarkiem. :-) Quote
Marycha35 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 (edited) Ale ruch w interesie, fiu fiu:) A jak nasz Przyjaciel się miewa? Edit: Ludkowie przeklejam z Dogo: [quote name='Kasiakk']UWAGA!!!!!!!!!!!!!! Każdego, kto ma konto na facebooku prosimy o pomoc w rozesłaniu naszej strony. Polubcie ją i udostępniajcie, aby jak najwięcej ludzi miało możliwość oglądać zdjęcia.. A może któryś z nich zakocha się i zaadoptuje psiaka.! http://www.facebook.com/schroniskoazylddz Edited September 17, 2012 by Marycha35 Quote
elik Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Marysiu Twój banerek Kadecika Michorowskiego jest podlinkowany do wątku Diny. Quote
Marycha35 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 O jasna cholera, Eluchna, dziękuję za czujność!!! Już kopiuję z Twojego:) Chyba wiem czemu tak się stało...dziś zamieniłam banerek Dinki, bo znalazła dom, na skarpetę onkową i pomieszałam, oj. Quote
Marycha35 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 No szlag mnie trafi, Misiuchna już podlinkowany poprawnie, za to skarpety onków nie mogę wgrać!!! Że niby za długi banerek, jak skracam to samo się pojawia, wrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='majqa']To ja się z tym, co w cytacie przypomnę i poproszę Cię jeszcze Elu, byś miała na uwadze wpłatę (pewno jutro będzie zaksięgowana) w wysokości 22zł od Gufiona. Jest to o tyle dla mnie ważne, że wtedy od ręki wysyłam Dziewczynie swoją flexi, sprzedaną poza bazarkiem. :-)[/QUOTE] Oszaleję ze szczęścia. :multi: Choć nie udało mi się jeszcze sprzedać drugiej flexi to sacred PIRANHA zdecydowała wpłacić na Kadeta 10zł. :lol: Serdecznie Jej za to dziękuję! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 przelew poszedł, żałuje że tylko tak symbolicznie 10zł, no ale grosz do grosza;-) Powodzenia psiaku!!!! Quote
majqa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']przelew poszedł, żałuje że tylko tak symbolicznie 10zł, no ale grosz do grosza;-) Powodzenia psiaku!!!![/QUOTE] Nie no... błagam... :roll: Nawet nie wiesz, jak się cieszę, naprawdę!!! :loveu: :multi: Nikomu z nas się nie przelewa i ja naprawdę o tym wiem więc każda, słownie każda złotówa jest zbawieniem!!! :-) Zwłaszcza, że na takąąą masęęę ogłoszeń jaką miał zrobione, ma zrobione i ma robione... ni jednego tel. o niego... :-( Quote
majqa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Widzę, że ktoś wali we mnie jak w bęben ogłoszeniami Kadeta! :-) Edit: Już wsio wiem i... składam gorące podziękowania dla Alicji za ponowne wykupienie pakietu ogłoszeń dla Kadeta u Tatankas. :loveu: Edited September 17, 2012 by majqa Quote
Iljova Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Wow ale wspaniała niespodzianka nasze kochane śliczne i słodkie serduszko słoneczkowe :-) Kadeciku Michosławie jesteś cudny :-) Quote
Marycha35 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Ło mateczko, jaki on jest cudny!! I taki filozof-smutas;) I ja dziękuję za kasiorkę dla Misiuchny:):):) Izuś, Tyś to biznesłómen;), jeszcze nie sprzedała, a już kasiorrrrkę zebrała:) I za ogłoszenia dziękujemy pięknie:):):) Czy do cholery wreszcie jakiś parch zadzwoni!!!!!!! To znaczy cudowny domek;) Quote
majqa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Marycha35'](...) Czy do cholery wreszcie jakiś parch zadzwoni!!!!!!! To znaczy cudowny domek;)[/QUOTE] Błagam, ostrzegaj przed takimi wpisami. Moja tchawica drugi raz kawy nie przetrzyma. :evil_lol: Quote
aleksndra.kubiak89 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Hej Hej przelew za wrzesień zrobiony ;) Misiu jest przecudowny, jak patrze na jego oczka to przypomina mi troszkę mojego Jozinka ;) jest taki mądry... jutro wezmę kilka zdjęć z forum i zrobię ogłoszenie na fb ;) Quote
Marycha35 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 (edited) Dzięki Olu serdeczne i do zoba na uczelni już wkrótce;) Edit: Dziewczynki jestem jeszcze u rodziców i mam dostęp do tele satelitarnej, oglądałam więc ostatnio program cykliczny na Animal Palnet o Policji dla Zwierząt (PDZ). I zamarzyło mi się coś takiego u nas:) Pełna współpraca z Policją normalną, sądy działające jak trzeba i najważniejsze - setki ocalonych zwierząt, które trafiają do siedziby PDZ, tam dochodzą do siebie i potem lądują w dobrych, sprawdzanych domkach:) Czemu u nas takiej jednostki nie ma????? Do prostytutki nędzy! Edited September 19, 2012 by Marycha35 Quote
mira145 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Marycha35']Dzięki Olu serdeczne i do zoba na uczelni już wkrótce;) Edit: Dziewczynki jestem jeszcze u rodziców i mam dostęp do tele satelitarnej, oglądałam więc ostatnio program cykliczny na Animal Palnet o Policji dla Zwierząt (PDZ). I zamarzyło mi się coś takiego u nas:) Pełna współpraca z Policją normalną, sądy działające jak trzeba i najważniejsze - setki ocalonych zwierząt, które trafiają do siedziby PDZ, tam dochodzą do siebie i potem lądują w dobrych, sprawdzanych domkach:) Czemu u nas takiej jednostki nie ma????? Do prostytutki nędzy![/QUOTE] Może za parę lat...Twoje marzenia się spłenią:)A dziś ach... Quote
majqa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Marycha35'](...) Do prostytutki nędzy![/QUOTE] No i znów parsknęłam śmiiichemmm. ;-) Quote
Recommended Posts