Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie myślałam, że się z tymi fantami wproszę:) A jak mam jeszcze robić za przeszkadzajkę dla Lucuchny, to sama rozumiesz;) Do tego trzeba przytulić Polcię, Czesię, Firę, Cacka, Maniutkę i uważać na tyłek przy Gabi;):):)

Posted

[quote name='majqa'][FONT=tahoma]Eluś, wrzuć więc mi, proszę, tutaj potwierdzenie wpłat, podobnie jak to zrobiłaś na tym wcześniejszym bazarku:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/231507-Koniec!-Rozliczam-Na-Kadeta-książki-dziewiarskie-szycie-podróżnicze-i-in

A kwotowo przedstawia się to następująco:

Na bazarku została zebrana łączna kwota (po zsumowaniu tych poniżej) w wysokości 159,50zł.

izzamal25zł

Rudzia – Bianca 15zł

sleepingbyday
12zł

ick7zł

Nicola Daniłowska47zł

Smyku20zł

Iljova10zł

Agucha23,50zł
[/FONT]

To ja się z tym, co w cytacie przypomnę i poproszę Cię jeszcze Elu, byś miała na uwadze wpłatę (pewno jutro będzie zaksięgowana) w wysokości 22zł od Gufiona. Jest to o tyle dla mnie ważne, że wtedy od ręki wysyłam Dziewczynie swoją flexi, sprzedaną poza bazarkiem. :-)

Posted (edited)

Ale ruch w interesie, fiu fiu:) A jak nasz Przyjaciel się miewa?
Edit:
Ludkowie przeklejam z Dogo:
[quote name='Kasiakk']UWAGA!!!!!!!!!!!!!!
Każdego, kto ma konto na facebooku prosimy o pomoc w rozesłaniu naszej strony. Polubcie ją i udostępniajcie, aby jak najwięcej ludzi miało możliwość oglądać zdjęcia.. A może któryś z nich zakocha się i zaadoptuje psiaka.!

http://www.facebook.com/schroniskoazylddz

Edited by Marycha35
Posted

O jasna cholera, Eluchna, dziękuję za czujność!!! Już kopiuję z Twojego:) Chyba wiem czemu tak się stało...dziś zamieniłam banerek Dinki, bo znalazła dom, na skarpetę onkową i pomieszałam, oj.

Posted

No szlag mnie trafi, Misiuchna już podlinkowany poprawnie, za to skarpety onków nie mogę wgrać!!! Że niby za długi banerek, jak skracam to samo się pojawia, wrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='majqa']To ja się z tym, co w cytacie przypomnę i poproszę Cię jeszcze Elu, byś miała na uwadze wpłatę (pewno jutro będzie zaksięgowana) w wysokości 22zł od Gufiona. Jest to o tyle dla mnie ważne, że wtedy od ręki wysyłam Dziewczynie swoją flexi, sprzedaną poza bazarkiem. :-)[/QUOTE]

Oszaleję ze szczęścia. :multi: Choć nie udało mi się jeszcze sprzedać drugiej flexi to sacred PIRANHA zdecydowała wpłacić na Kadeta 10zł. :lol:
Serdecznie Jej za to dziękuję! :loveu:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']przelew poszedł, żałuje że tylko tak symbolicznie 10zł, no ale grosz do grosza;-)
Powodzenia psiaku!!!![/QUOTE]

Nie no... błagam... :roll: Nawet nie wiesz, jak się cieszę, naprawdę!!! :loveu: :multi:
Nikomu z nas się nie przelewa i ja naprawdę o tym wiem więc każda, słownie każda złotówa jest zbawieniem!!! :-)

Zwłaszcza, że na takąąą masęęę ogłoszeń jaką miał zrobione, ma zrobione i ma robione... ni jednego tel. o niego... :-(

Posted (edited)

Widzę, że ktoś wali we mnie jak w bęben ogłoszeniami Kadeta! :-)

Edit:
Już wsio wiem i... składam gorące podziękowania dla Alicji za ponowne wykupienie pakietu ogłoszeń dla Kadeta u Tatankas. :loveu:

Edited by majqa
Posted

Ło mateczko, jaki on jest cudny!! I taki filozof-smutas;)
I ja dziękuję za kasiorkę dla Misiuchny:):):) Izuś, Tyś to biznesłómen;), jeszcze nie sprzedała, a już kasiorrrrkę zebrała:) I za ogłoszenia dziękujemy pięknie:):):) Czy do cholery wreszcie jakiś parch zadzwoni!!!!!!! To znaczy cudowny domek;)

Posted

[quote name='Marycha35'](...) Czy do cholery wreszcie jakiś parch zadzwoni!!!!!!! To znaczy cudowny domek;)[/QUOTE]

Błagam, ostrzegaj przed takimi wpisami. Moja tchawica drugi raz kawy nie przetrzyma. :evil_lol:

Posted (edited)

Dzięki Olu serdeczne i do zoba na uczelni już wkrótce;)
Edit:
Dziewczynki jestem jeszcze u rodziców i mam dostęp do tele satelitarnej, oglądałam więc ostatnio program cykliczny na Animal Palnet o Policji dla Zwierząt (PDZ). I zamarzyło mi się coś takiego u nas:) Pełna współpraca z Policją normalną, sądy działające jak trzeba i najważniejsze - setki ocalonych zwierząt, które trafiają do siedziby PDZ, tam dochodzą do siebie i potem lądują w dobrych, sprawdzanych domkach:) Czemu u nas takiej jednostki nie ma????? Do prostytutki nędzy!

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']Dzięki Olu serdeczne i do zoba na uczelni już wkrótce;)
Edit:
Dziewczynki jestem jeszcze u rodziców i mam dostęp do tele satelitarnej, oglądałam więc ostatnio program cykliczny na Animal Palnet o Policji dla Zwierząt (PDZ). I zamarzyło mi się coś takiego u nas:) Pełna współpraca z Policją normalną, sądy działające jak trzeba i najważniejsze - setki ocalonych zwierząt, które trafiają do siedziby PDZ, tam dochodzą do siebie i potem lądują w dobrych, sprawdzanych domkach:) Czemu u nas takiej jednostki nie ma????? Do prostytutki nędzy![/QUOTE]

Może za parę lat...Twoje marzenia się spłenią:)A dziś ach...