majqa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Eluś, jak domknie się wpłatowo ten drugi bazarek znów zrobię tu taki porządkujący post. Quote
Iljova Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Mam pytanie czy wy ogłoszenia robicie na gumtree, ? Quote
mira145 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Kadecik Michałowski wita i całuski przesyła:B-fly:!Miś ma znów nowych kolegów,z którymi żyje w zgodzie.Dziś oddał swoją porcję ryżu z kurczakiem dla nowego kolegi spaniela Boryska-trójłapka :fadein: P.S.Kadecik przesyła specjalne całuski dla cioci Nicol:calus: Quote
Iljova Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Proszę jakie ma dobre serduszko nasz Kadecik-Micholek:loveu::iloveyou::calus: Quote
majqa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Iljova']Mam pytanie czy wy ogłoszenia robicie na gumtree, ? Tak, ilekroć ja robiłam ogłoszenia zawsze wstawiałam Kadeta i na gumtree. Quote
Iljova Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Możesz mi wyjaśnić dlaczego usunęli ogłoszenie na Warszawę był zmieniony tytuł i trochę tekst co jeszcze mogło być nie tak . Dziewczyna chce robić jeszcze raz ale co zrobić żeby i tego nie usunęli(było też na inne miasta) Quote
Agucha Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [FONT=comic sans ms]"Ja tu wpadam w odwiedziny z myślą, że wszystko OK... a okazuje się, że...[/FONT] Quote
emilia2280 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='mira145']Kadecik Michałowski wita i całuski przesyła:B-fly:!Miś ma znów nowych kolegów,z którymi żyje w zgodzie.Dziś oddał swoją porcję ryżu z kurczakiem dla nowego kolegi spaniela Boryska-trójłapka :fadein: P.S.Kadecik przesyła specjalne całuski dla cioci Nicol:calus:[/QUOTE] mam nadziejé ze w zamian odebral sobie od Boryska jedzenie ;pp Quote
Nicola Daniłowska Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='mira145']Kadecik Michałowski wita i całuski przesyła:B-fly:!Miś ma znów nowych kolegów,z którymi żyje w zgodzie.Dziś oddał swoją porcję ryżu z kurczakiem dla nowego kolegi spaniela Boryska-trójłapka :fadein: P.S.Kadecik przesyła specjalne całuski dla cioci Nicol:calus:[/QUOTE] Micholku dziękuję ci z całego mojego serduszka..zresztą .....moje serduszko do ciebie juz należy?????:oops::oops::oops::loveu::loveu::angryy: Quote
Nicola Daniłowska Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Super focia:multi::loveu: Quote
majqa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Iljova']Możesz mi wyjaśnić dlaczego usunęli ogłoszenie na Warszawę był zmieniony tytuł i trochę tekst co jeszcze mogło być nie tak . Dziewczyna chce robić jeszcze raz ale co zrobić żeby i tego nie usunęli(było też na inne miasta)[/QUOTE] Pojęcia nie mam. Może wprowadzili zasadę jak i na innych stronach, że jedno i tylko jedno ogłoszenie tyczące tej samej sprawy więc jeśli zorientowali się, że chodzi o tego samego psa, porównali opisy, dane kontaktowe, zdjęcia.... Quote
Iljova Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 (edited) Dzięki Izuniu :-) Witam wszystkich po powrocie z wycieczki do Furciaczek :-) Edited September 15, 2012 by Iljova Quote
elik Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='majqa']Eluś, jak domknie się wpłatowo ten drugi bazarek znów zrobię tu taki porządkujący post.[/QUOTE] Majuniu, przepraszam, że dopiero dzisiaj zrobiłam wpis na wątku bazarkowym i dopisałam do rozliczeń Misia, ale normalnie nie wyrabiam z ta małą smarkulą, a dokładniej z jej cieczką. Wszystkie psy wariują :( Jak chcę coś zrobić, co wymaga skupienia uwagi, to muszę je najpierw pozamykać. Quote
majqa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Eluś, daj spokój, wyobrażam sobie, jaki masz młyn. :-( Chciałoby się zażartować: Eh, miłość... ;-) Dziękuję za uzupełniankę. :-) Jak wspomniałam, domknie się drugi zrobię z niego podobny wykaz. Quote
elik Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ok i jwszcze mnie kopnij, żebym dopisała :) Izuniu wpłynęła jeszcze jedna kwota 14-09-20121 AGUCHA 23,50 PLN Quote
mira145 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='emilia2280']mam nadziejé ze w zamian odebral sobie od Boryska jedzenie ;pp[/QUOTE] Haha!Tak, pobiegł do miski Boryska i zobaczył dno:)Ale spoko.Michol dostał drugą porcję:) Quote
Iljova Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 I ja pozdrawiam słodkiego Micholka :-) A wszystkim życzę spokojnej nocy :-) Quote
Agucha Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='elik'] Izuniu wpłynęła jeszcze jedna kwota 14-09-20121 AGUCHA 23,50 PLN O! Super, że już jest. Przykro mi, że nie mogłam dorzucić Kadecikowi nawiązki na parówki... ale ciężko u mnie ostatnio :oops: Quote
majqa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Aguś, luz, no co Ty... jak to ciężko bywa to my wiemy. :-) Książka już do Ciebie poleciała. :-) Quote
majqa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [FONT=tahoma]Eluś, wrzuć więc mi, proszę, tutaj potwierdzenie wpłat, podobnie jak to zrobiłaś na tym wcześniejszym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231507-Koniec!-Rozliczam-Na-Kadeta-książki-dziewiarskie-szycie-podróżnicze-i-in A kwotowo przedstawia się to następująco: Na bazarku została zebrana łączna kwota (po zsumowaniu tych poniżej) w wysokości [SIZE=4]159,50zł. izzamal – 25zł Rudzia – Bianca – 15zł sleepingbyday – 12zł ick – 7zł Nicola Daniłowska – 47zł Smyku – 20zł Iljova – 10zł Agucha – 23,50zł [/FONT] Quote
majqa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Z ruszeniem z jakimkolwiek nowym bazarkiem poczekam do kolejnego rozliczenia hotelikowania. Chcę mieć ten książkowy domknięty, zatem potrzebna mi jest następna faktura do domknięcia rozliczenia. Wstawiłam do niego koszt chipa ale to nie pokrywa nam w całości zebranej kwoty. Quote
Agucha Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='majqa']Aguś, luz, no co Ty... jak to ciężko bywa to my wiemy. :-) Książka już do Ciebie poleciała. :-)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Pytanie czy ta osoba dla której ma być... zasłuży na nią... :roll: Quote
Marycha35 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Witam z Bełchatowa, zimno cosik! A Micholec kochany, oddaje żarełko innym, ideał:):):) Izulku dziękuje za namiary;):):) I gdyby potrzebne były fanty bazarkowe to już ponownie trochę uzbierałam :cool3: Quote
majqa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Marycha35'](...) I gdyby potrzebne były fanty bazarkowe to już ponownie trochę uzbierałam :cool3:[/QUOTE] OK ale coś za coś... :evil_lol: Musisz, po prostu musisz mi je podrzucić jakoś i chwilę ze mną pobyć (byle pogoda była), bo... potrzebuję Cię w roli... rozpraszacza Lucka w trakcie ćwiczeń. Generalnie nic trudnego, cmokać, pitolić do niego, skakać pajaca przed nim itd... :eviltong: Quote
Recommended Posts