emilia2280 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 halo halo, zdjécie wylonione? ;pp aaa, itrzeba bédzie wymyslic tekst na 10 linijek, taki telegraficzny skrót o Misiu, tez ograniczona liczba znaków pamiétam. Quote
Marycha35 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Emi, ale to ma być jedno zdjęcie czy może być taka zbitka jak fajnie Ilusia zrobiła? Co do tekstu - już kombinuję:) A kartkę, do Pani Ewy, która nam w swoim salonie Kadecika przycięła, wysłałam:) Quote
emilia2280 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Marysiu, zbitka cudowna, ale w gazecie zdjécie bédzie wielkosci naprawde znaczka pocztowego, to tylko portret twarzy bédzie dostrzegalny :) Quote
Marycha35 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Ok:) To ja proponuję tę fotkę: Quote
majqa Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Marycha35 napisał(a):(...) A kartkę, do Pani Ewy, która nam w swoim salonie Kadecika przycięła, wysłałam:) Cudownie!!!!!! :-) Quote
Marycha35 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 I na naszym wątku na pierwszej stronie też zaznaczyłam, że Pani jest kochana;) Nad tym wpisem info o długu AtaK, no cóż, dobrze, że są także uczciwi i dobrzy ludzie. Quote
Marycha35 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 A tekst do ogłoszenia to może taki, Izulku ściągnęłam z Ciebie;): Kadet - ok. 4 letni, średni, zdrowy, wykastrowany, odrobaczony i zaszczepiony pies. Nauczony czystości, nieco ciągnący na smyczy, bezproblemowo zostający w domu, uwielbiający dzieci, tolerujący własne koty (goniący obce na zewnątrz), pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymagający rozumnego zapoznania. Przebywa w hoteliku dla zwierząt (woj. świętokrzyskie - przewidywane wsparcie w transporcie). Pewnie za długi;) Quote
Iljova Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 (edited) Może najlepiej to które Marysia zacytowała wyżej kilka postów tak słodko i błagalnie patrzy i te klapnięte uszka O te mi chodziło Edited September 11, 2012 by Iljova Quote
majqa Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Marycha35']A tekst do ogłoszenia to może taki, Izulku ściągnęłam z Ciebie;): Kadet - ok. 4 letni, średni, zdrowy, wykastrowany, odrobaczony i zaszczepiony pies. Nauczony czystości, nieco ciągnący na smyczy, bezproblemowo zostający w domu, uwielbiający dzieci, tolerujący własne koty (goniący obce na zewnątrz), pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymagający rozumnego zapoznania. Przebywa w hoteliku dla zwierząt (woj. świętokrzyskie - przewidywane wsparcie w transporcie). Pewnie za długi;) No to skróćmy... Oto on, ok. 4 letni, zdrowy, średniej wielkości, przecudnej urody Kadet. Nauczony funkcjonowania w domu, nieco ciągnący na smyczy, uwielbiający dzieci, tolerujący własne koty pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymaga zapoznania. W hoteliku dla zwierząt oczekuje na nowy dom! Co usunęłam? Oczywistości - temat szczepień, odrobaczeń, odjajczenia można dopowiedzieć, funkcjonowanie w domu załatwia nam też sporo. Ponadto nie rozbestwiajmy ;-) od razu czytelnika pomocą w transporcie. Będzie gra warta świeczki, pomożemy. Chodzi mi o to, by druga strona nie odniosła wrażenia, że trafiła na jeleni i nie wystartowała z koncertem życzeń. Niech też da coś z siebie. Może wtedy doceni Kadeta? Może... :roll: Quote
mira145 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Iljova']Może najlepiej to które Marysia zacytowała wyżej kilka postów tak słodko i błagalnie patrzy i te klapnięte uszka O te mi chodziło A tu jest Miś naj...:) Quote
emilia2280 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Iljova']Może najlepiej to które Marysia zacytowała wyżej kilka postów tak słodko i błagalnie patrzy i te klapnięte uszka O te mi chodziło [quote name='majqa']No to skróćmy... Oto on, ok. 4 letni, zdrowy, średniej wielkości, przecudnej urody Kadet. Nauczony funkcjonowania w domu, nieco ciągnący na smyczy, uwielbiający dzieci, tolerujący własne koty pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymaga zapoznania. W hoteliku dla zwierząt oczekuje na nowy dom! Co usunęłam? Oczywistości - temat szczepień, odrobaczeń, odjajczenia można dopowiedzieć, funkcjonowanie w domu załatwia nam też sporo. Ponadto nie rozbestwiajmy ;-) od razu czytelnika pomocą w transporcie. Będzie gra warta świeczki, pomożemy. Chodzi mi o to, by druga strona nie odniosła wrażenia, że trafiła na jeleni i nie wystartowała z koncertem życzeń. Niech też da coś z siebie. Może wtedy doceni Kadeta? Może... :roll: Dobra, tekst super, ja tez tylko po przecinkach pamietam same przymiotniki o Ziucie wstawialam zeby jak najwiécej tresci wpakowac w te limity ;ppp To to zdjécie damy na tle zieleni ostatecznie? Tego fiurka w pomniejszeniu pewnie nie bédzie widac tak bezwstydnie ;pp Quote
elik Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ewatonieja powiększyła zasoby Kadeta Michorowskiego o kwotę 30,- zł :loveu::loveu::loveu: Quote
Iljova Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Można zrobić tak :loveu:bo najważniejsze jest tu jego spojrzenie: Quote
emilia2280 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ototo chodzilo! portret twarzowy :) Quote
emilia2280 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) Wiéc jakby ktos wprzyszlosci chcial oglaszac, to po zalogowaniu jest ten formularz, zeby wybrac opcje ogloszenia: Kategoria: Zwierzéta w potrzebie 10 linijek dostépnych dla tresci ogloszenia: po 10.00 pln za linię (22 znaki w linii) Opcje dodatkowe: Ramka ( + 15.00 pln )Kolorowe tło ( + 20.00 % ) Zdjęcie ( + 55.00 pln ) Wybór emisji w miesięczniku: Listopad 2012 i dalsze miesiáce )mozna wybrac edycjé co miesiác i za kazdá zapalcic ;pp Przepraszam ale te 22 znaki to tylko tyle pomiescily, zeby nie wygládalo uciéte w pól slowa - musialam jednak przymiotnikami operowac ;ppp 4 lata,zdrowy,średniej wielkości, przecudnej urody Kadet. Domowy, uwielbiający dzieci, przemiły, grzeczny, spokojny, subtelny. Kotolubny, do suczek ok, psy- niektóre. Kastrowany,szczepiony. czyli za 9 linijek i zdjécie wyszlo mi 145.00 PLN Identyfikator ogłoszenia: 27916 Zaplacilam kartá czyli juz od teraz ogloszenie czeka na publikacjé :) Edited September 12, 2012 by emilia2280 Quote
emilia2280 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Na zdrówko Misiowi. Ten tekst opublikujá calymi zdaniami, nie w 9 linijkach. Jest tak ze fotka psa tak cal na cal i pod niá tekst. Quote
majqa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Czas szykować kciuki do zaciśnięcia. Może to ogłoszenie sprawi już tak długo oczekiwany cud. Quote
Marycha35 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Emi ogromniaste DZIĘKI:):):):) Lecę na pierwszą stronę naszego wątku się chwalić jaką ekipkę ma nasz Przyjaciel:):):) I kciukaczę do czerwoności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dobrze, że w ogłoszeniu jest jednak wzmianka o szczepieniu i kastracji. Ewatonieja DZIĘKÓWECZKA za ciągłe wsparcie finansowe:) Quote
Marycha35 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Posprzątałam trochę w pierwszym poście naszego wątku. Izula:) załatwiła dodatkowe miejsce, więc historię Misia przeniosłam do postu nr 5. Jest chyba bardziej czytelnie teraz, nie ma takiego tłoku. Leje jak jasna cholera w Łodzi, mam nadzieję, że u Ciebie Mireczko ładniej:) Quote
mira145 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Marycha35 napisał(a):Posprzątałam trochę w pierwszym poście naszego wątku. Izula:) załatwiła dodatkowe miejsce, więc historię Misia przeniosłam do postu nr 5. Jest chyba bardziej czytelnie teraz, nie ma takiego tłoku. Leje jak jasna cholera w Łodzi, mam nadzieję, że u Ciebie Mireczko ładniej:) Eee...tam u mnie pod Łysicą też leje.Psy pochowaly się ze mna w salonie i przy kominku grzejemy dupki:) Quote
mira145 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 emilia2280 napisał(a):ototo chodzilo! portret twarzowy :) Ech!Emi,-portret twarzowy! z uciętym fiurkiem?!:p No nie powiem o tym Michowi. Quote
emilia2280 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 mira145 napisał(a):Ech!Emi,-portret twarzowy! z uciętym fiurkiem?!:p No nie powiem o tym Michowi. hahaaaaaa, no u jednego twarz to u innego d... ;pppp Quote
majqa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [FONT=tahoma]Elunia, zgodnie z tym, co mi podesłałaś z tego bazarku, do którego podaję link poniżej, mamy już komplet wpłat. Zebrała się na nim łączna kwota: 233,50zł. Dwie prośby zatem. Potwierdź mi cyfrowo na nim tę łączną kwotę, a na wątku Kadetka uzupełnij te wpłaty bazarkowe. A zatem link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231460-Koniec-rozliczam!-na-Kadeta-Misia-stepper-głośniki-przeboje-Trójki-zabawki! Oraz dla ułatwienia Ci nicki i kwoty: mestudio - 24,50zł RuletkaK - 66zł eski - 23zł Jasza - 120zł [/FONT] Quote
Recommended Posts