Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Emi, ale to ma być jedno zdjęcie czy może być taka zbitka jak fajnie Ilusia zrobiła?
Co do tekstu - już kombinuję:)
A kartkę, do Pani Ewy, która nam w swoim salonie Kadecika przycięła, wysłałam:)

Posted

A tekst do ogłoszenia to może taki, Izulku ściągnęłam z Ciebie;):
Kadet - ok. 4 letni, średni, zdrowy, wykastrowany, odrobaczony i zaszczepiony pies. Nauczony czystości, nieco ciągnący na smyczy, bezproblemowo zostający w domu, uwielbiający dzieci, tolerujący własne koty (goniący obce na zewnątrz), pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymagający rozumnego zapoznania. Przebywa w hoteliku dla zwierząt (woj. świętokrzyskie - przewidywane wsparcie w transporcie).

Pewnie za długi;)

Posted (edited)

Może najlepiej to które Marysia zacytowała wyżej kilka postów tak słodko i błagalnie patrzy i te klapnięte uszka
O te mi chodziło

Edited by Iljova
Posted

[quote name='Marycha35']A tekst do ogłoszenia to może taki, Izulku ściągnęłam z Ciebie;):
Kadet - ok. 4 letni, średni, zdrowy, wykastrowany, odrobaczony i zaszczepiony pies. Nauczony czystości, nieco ciągnący na smyczy, bezproblemowo zostający w domu, uwielbiający dzieci, tolerujący własne koty (goniący obce na zewnątrz), pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymagający rozumnego zapoznania. Przebywa w hoteliku dla zwierząt (woj. świętokrzyskie - przewidywane wsparcie w transporcie).

Pewnie za długi;)

No to skróćmy...

Oto on, ok. 4 letni, zdrowy, średniej wielkości, przecudnej urody Kadet.
Nauczony funkcjonowania w domu, nieco ciągnący na smyczy, uwielbiający dzieci,
tolerujący własne koty pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymaga zapoznania.
W hoteliku dla zwierząt oczekuje na nowy dom!

Co usunęłam? Oczywistości - temat szczepień, odrobaczeń, odjajczenia można dopowiedzieć, funkcjonowanie w domu załatwia nam też sporo. Ponadto nie rozbestwiajmy ;-) od razu czytelnika pomocą w transporcie. Będzie gra warta świeczki, pomożemy. Chodzi mi o to, by druga strona nie odniosła wrażenia, że trafiła na jeleni i nie wystartowała z koncertem życzeń. Niech też da coś z siebie. Może wtedy doceni Kadeta? Może... :roll:

Posted

[quote name='Iljova']Może najlepiej to które Marysia zacytowała wyżej kilka postów tak słodko i błagalnie patrzy i te klapnięte uszka
O te mi chodziło

A tu jest Miś naj...:)

Posted

[quote name='Iljova']Może najlepiej to które Marysia zacytowała wyżej kilka postów tak słodko i błagalnie patrzy i te klapnięte uszka
O te mi chodziło

[quote name='majqa']No to skróćmy...

Oto on, ok. 4 letni, zdrowy, średniej wielkości, przecudnej urody Kadet.
Nauczony funkcjonowania w domu, nieco ciągnący na smyczy, uwielbiający dzieci,
tolerujący własne koty pięknie dogaduje się z suniami, z psami wymaga zapoznania.
W hoteliku dla zwierząt oczekuje na nowy dom!

Co usunęłam? Oczywistości - temat szczepień, odrobaczeń, odjajczenia można dopowiedzieć, funkcjonowanie w domu załatwia nam też sporo. Ponadto nie rozbestwiajmy ;-) od razu czytelnika pomocą w transporcie. Będzie gra warta świeczki, pomożemy. Chodzi mi o to, by druga strona nie odniosła wrażenia, że trafiła na jeleni i nie wystartowała z koncertem życzeń. Niech też da coś z siebie. Może wtedy doceni Kadeta? Może... :roll:

Dobra, tekst super, ja tez tylko po przecinkach pamietam same przymiotniki o Ziucie wstawialam zeby jak najwiécej tresci wpakowac w te limity ;ppp
To to zdjécie damy na tle zieleni ostatecznie? Tego fiurka w pomniejszeniu pewnie nie bédzie widac tak bezwstydnie ;pp

Posted (edited)

Wiéc jakby ktos wprzyszlosci chcial oglaszac, to po zalogowaniu jest ten formularz, zeby wybrac opcje ogloszenia:

Kategoria: Zwierzéta w potrzebie

10 linijek dostépnych dla tresci ogloszenia:
po 10.00 pln za linię (22 znaki w linii)

Opcje dodatkowe:
Ramka ( + 15.00 pln )Kolorowe tło ( + 20.00 % )
Zdjęcie ( + 55.00 pln )

Wybór emisji w miesięczniku:
Listopad 2012
i dalsze miesiáce )mozna wybrac edycjé co miesiác i za kazdá zapalcic ;pp

Przepraszam ale te 22 znaki to tylko tyle pomiescily, zeby nie wygládalo uciéte w pól slowa - musialam jednak przymiotnikami operowac ;ppp

4 lata,zdrowy,średniej
wielkości, przecudnej
urody Kadet. Domowy,
uwielbiający dzieci,
przemiły, grzeczny,
spokojny, subtelny.
Kotolubny, do suczek
ok, psy- niektóre.
Kastrowany,szczepiony.

czyli za 9 linijek i zdjécie wyszlo mi 145.00 PLN

Identyfikator ogłoszenia: 27916

Zaplacilam kartá czyli juz od teraz ogloszenie czeka na publikacjé :)

Edited by emilia2280
Posted

Emi ogromniaste DZIĘKI:):):):) Lecę na pierwszą stronę naszego wątku się chwalić jaką ekipkę ma nasz Przyjaciel:):):) I kciukaczę do czerwoności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dobrze, że w ogłoszeniu jest jednak wzmianka o szczepieniu i kastracji.
Ewatonieja DZIĘKÓWECZKA za ciągłe wsparcie finansowe:)

Posted

Posprzątałam trochę w pierwszym poście naszego wątku. Izula:) załatwiła dodatkowe miejsce, więc historię Misia przeniosłam do postu nr 5. Jest chyba bardziej czytelnie teraz, nie ma takiego tłoku.
Leje jak jasna cholera w Łodzi, mam nadzieję, że u Ciebie Mireczko ładniej:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Posprzątałam trochę w pierwszym poście naszego wątku. Izula:) załatwiła dodatkowe miejsce, więc historię Misia przeniosłam do postu nr 5. Jest chyba bardziej czytelnie teraz, nie ma takiego tłoku.
Leje jak jasna cholera w Łodzi, mam nadzieję, że u Ciebie Mireczko ładniej:)

Eee...tam u mnie pod Łysicą też leje.Psy pochowaly się ze mna w salonie i przy kominku grzejemy dupki:)

Posted

[FONT=tahoma]Elunia, zgodnie z tym, co mi podesłałaś z tego bazarku, do którego podaję link poniżej, mamy już komplet wpłat. Zebrała się na nim łączna kwota: 233,50zł. Dwie prośby zatem.
Potwierdź mi cyfrowo na nim tę łączną kwotę, a na wątku Kadetka uzupełnij te wpłaty bazarkowe.

A zatem link:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231460-Koniec-rozliczam!-na-Kadeta-Misia-stepper-głośniki-przeboje-Trójki-zabawki!

Oraz dla ułatwienia Ci nicki i kwoty:

mestudio - 24,50zł

RuletkaK - 66zł

eski - 23zł

Jasza - 120zł [/FONT]