Nicola Daniłowska Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Dziękuje Miro za całuski :oops: pozdrawiam:multi: Quote
emilia2280 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 majqa napisał(a):Ajć, czyli trudno przycelować z tym, kiedy istotnie się ogłoszenie pojawi... :-( Hm... Maryś, no widzisz, myślałam podobnie, by choć do połowy października poczekać, a czemu październik? Wrzesień to istotnie szkoła (wydatki) i wypstrykani ludzie po wakacjach. Październik to chwila oddechu przed 1.11. Inna sprawa, że piorun wie, kiedy wykupione w październiku ogłoszenie się realnie ukarze. Emi, czy byłabyś w stanie, skoro jako tako masz tam przetarty szlak zasięgnąć języka jak to obecnie wygląda? hmmmm, ja o tyle przetarlam szlak, ze wgooglalam adres MP i wpakowalam tam Ziuta: http://www.psy.pl/ogloszenia-psy/ zalozylam konto, bo trzeba zeby umiescic ogloszenie w MP i teraz weszlam jakie miesiáce sá dostépne i najblizszy to listopad 2012, czyli nic sie nie zmienilo, tak bylo przedtem a emisja znienacka, bez powiadomienia i wczesniej niz moja zaznaczona (najprawdopodobniej najblizsza dostepna wtedy) opcja emisji. Quote
majqa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Emi, skoro tak... to OK, myślę, że nie ma co czekać, bo się obudzimy w grudniu z ręką w nocniku. :-( Quote
majqa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Bardzo serdecznie dziękuję moderatorce Maupa4 za pomoc (o czym zaraz ;-))!!!!!! Quote
majqa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Elu, Marysiu, zerknijcie na 1 stronę. Poprosiłam Maupę4 o przekazanie paru postów nam, wrzucającym tam istotne informacje. A zatem... Na tę chwilę: Ela dostała dodatkowy post - 4 na rozliczanie... Marysia - dostała posty 5, 6 - na wrzucanie info... Ja dostałam posty 9, 10, 12 - na wrzucanie dokumentacji wydatków/ faktur. Quote
Iljova Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ale tajemnicza jesteś ;-) niespodziankę szykujesz ? Tylko dla kogo ciekawe ? ;-) Quote
Iljova Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Musiałas pisać w tym samym czasie co ja ? Quote
Iljova Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) A czy ja coś takiego pisałam ja tylko zadałam pytanie ;-) Edited September 7, 2012 by Iljova Quote
majqa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Normalnie rozkręciłabym się zabawnymi ripostami ale raczej nie dziś. Odchodzi mi Faksio. Quote
Iljova Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Izuniu ..... :( ślę ciepłe myśli jestem z Tobą :( Przytul go i daj mu buziaka ode mnie ... :( Quote
mira145 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 majqa napisał(a):Normalnie rozkręciłabym się zabawnymi ripostami ale raczej nie dziś. Odchodzi mi Faksio. Kto to jest Faksio?i JAK TO ODCHODZI? Quote
mira145 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 majqa napisał(a):Emi, skoro tak... to OK, myślę, że nie ma co czekać, bo się obudzimy w grudniu z ręką w nocniku. :-( ALBO Z Micholem pod choinką i będzie najpiękniejszym prezentem:tree1::tree1: gwiazdkowym:)Rozmarzylam się ,a wiem że marzenia sie spełniaja:)Ostatnio tak mialam. Quote
majqa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 mira145 napisał(a):Kto to jest Faksio?i JAK TO ODCHODZI? Mój 17 letni, jeden z dziadziów, śleputek z chorym serduszkiem, a od wczoraj jest w transie ataków padaczkowych. Robimy i my i weci, co w naszej mocy. Przepraszam ale nie chcę pisać więcej o tym, nie mam siły. :shake: :-( Poza tym to wątek Misia, stał się miłym, radosnym, niech takim pozostanie. Quote
mira145 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 majqa napisał(a):Mój 17 letni, jeden z dziadziów, śleputek z chorym serduszkiem, a od wczoraj jest w transie ataków padaczkowych. Robimy i my i weci, co w naszej mocy. Przepraszam ale nie chcę pisać więcej o tym, nie mam siły. :shake: :-( Poza tym to wątek Misia, stał się miłym, radosnym, niech takim pozostanie. Kiedyś nadchodzi taki dzień...:(Majqa,miej dużo siły! Quote
Iljova Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ja dzisiaj mam jakiś chory dzień nie mogę zrobić to co chcę bo ciągle ktoś lub coś mi przeszkadza niespodziewana wizyta .. wyłączający się komp ... teraz na razie działa więc w końcu mogę odwiedzić psiaki i zaczęłam od Kadecika:loveu: Quote
majqa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 To prawda, czasem bywają takie zawirowane dni, gdy niemal wszelkie plany biorą w łeb. Quote
Iljova Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Niestety ale może chociaż noc będzie normalna...bo poza tym co pisałam powyżej nie wiem dlaczego ale od rana cały czas nachodzą mnie myśli że to już niedziela ...potem myślę że nie sobota ale mam wątpliwości nie wiem dlaczego tak się dzieje :shake: Quote
Marycha35 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Izuś dzieki za info o postach, przyłączam się do podziekowań dla przemiłej Pani Fryzjerki:) Mireczko a może ja wystosuję email do tej Pani i podziękujemy tam tak wprost, że sie tak wyrażę? To piekny gest, że darmocha nasz Przyjaciel jest teraz jeszcze piękniejszy:) Izulku ściskam..... Quote
Marycha35 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 majqa napisał(a):[SIZE=2]Zgodnie ze słuszną (na mail) sugestią Miry... Składam gorące podziękowania dla Pani z salonu psiej piękności ,,DINO'' z ul.Jasnej w Kielcach, która obrobiła Kadeta za darmo, wycałowała, wyprzytulała i uraczyła smaczkami! A może wysłać Pani kartkę z podziękowaniami? :) W poniedziałek to zrobię, jak coś (adres prawie mam):) Quote
Marycha35 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 To wysyłam jutro, tylko sobie namierzę w necie dokładny adres:) A czy znamy imię tej miłej Pani? Quote
Recommended Posts