Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Ajć, czyli trudno przycelować z tym, kiedy istotnie się ogłoszenie pojawi... :-(

Hm... Maryś, no widzisz, myślałam podobnie, by choć do połowy października poczekać, a czemu październik?
Wrzesień to istotnie szkoła (wydatki) i wypstrykani ludzie po wakacjach. Październik to chwila oddechu przed 1.11.
Inna sprawa, że piorun wie, kiedy wykupione w październiku ogłoszenie się realnie ukarze.
Emi, czy byłabyś w stanie, skoro jako tako masz tam przetarty szlak zasięgnąć języka jak to obecnie wygląda?

hmmmm, ja o tyle przetarlam szlak, ze wgooglalam adres MP i wpakowalam tam Ziuta:
http://www.psy.pl/ogloszenia-psy/
zalozylam konto, bo trzeba zeby umiescic ogloszenie w MP i teraz weszlam jakie miesiáce sá dostépne i najblizszy to listopad 2012, czyli nic sie nie zmienilo, tak bylo przedtem a emisja znienacka, bez powiadomienia i wczesniej niz moja zaznaczona (najprawdopodobniej najblizsza dostepna wtedy) opcja emisji.

Posted

Elu, Marysiu, zerknijcie na 1 stronę.
Poprosiłam Maupę4 o przekazanie paru postów nam, wrzucającym tam istotne informacje.
A zatem...
Na tę chwilę:
Ela dostała dodatkowy post - 4 na rozliczanie...
Marysia - dostała posty 5, 6 - na wrzucanie info...
Ja dostałam posty 9, 10, 12 - na wrzucanie dokumentacji wydatków/ faktur.

Posted

majqa napisał(a):
Emi, skoro tak... to OK, myślę, że nie ma co czekać, bo się obudzimy w grudniu z ręką w nocniku. :-(

ALBO Z Micholem pod choinką i będzie najpiękniejszym prezentem:tree1::tree1: gwiazdkowym:)Rozmarzylam się ,a wiem że marzenia sie spełniaja:)Ostatnio tak mialam.

Posted

mira145 napisał(a):
Kto to jest Faksio?i JAK TO ODCHODZI?

Mój 17 letni, jeden z dziadziów, śleputek z chorym serduszkiem, a od wczoraj jest w transie ataków padaczkowych. Robimy i my i weci, co w naszej mocy. Przepraszam ale nie chcę pisać więcej o tym, nie mam siły. :shake: :-( Poza tym to wątek Misia, stał się miłym, radosnym, niech takim pozostanie.

Posted

majqa napisał(a):
Mój 17 letni, jeden z dziadziów, śleputek z chorym serduszkiem, a od wczoraj jest w transie ataków padaczkowych. Robimy i my i weci, co w naszej mocy. Przepraszam ale nie chcę pisać więcej o tym, nie mam siły. :shake: :-( Poza tym to wątek Misia, stał się miłym, radosnym, niech takim pozostanie.

Kiedyś nadchodzi taki dzień...:(Majqa,miej dużo siły!

Posted

Ja dzisiaj mam jakiś chory dzień nie mogę zrobić to co chcę bo ciągle ktoś lub coś mi przeszkadza niespodziewana wizyta .. wyłączający się komp ... teraz na razie działa więc w końcu mogę odwiedzić psiaki i zaczęłam od Kadecika:loveu:

Posted

Niestety ale może chociaż noc będzie normalna...bo poza tym co pisałam powyżej nie wiem dlaczego ale od rana cały czas nachodzą mnie myśli że to już niedziela ...potem myślę że nie sobota ale mam wątpliwości nie wiem dlaczego tak się dzieje :shake:

Posted

Izuś dzieki za info o postach, przyłączam się do podziekowań dla przemiłej Pani Fryzjerki:) Mireczko a może ja wystosuję email do tej Pani i podziękujemy tam tak wprost, że sie tak wyrażę? To piekny gest, że darmocha nasz Przyjaciel jest teraz jeszcze piękniejszy:)
Izulku ściskam.....

Posted

majqa napisał(a):
[SIZE=2]Zgodnie ze słuszną (na mail) sugestią Miry...

Składam gorące podziękowania dla Pani z salonu psiej piękności ,,DINO'' z ul.Jasnej w Kielcach, która obrobiła Kadeta za darmo, wycałowała, wyprzytulała i uraczyła smaczkami!

A może wysłać Pani kartkę z podziękowaniami? :) W poniedziałek to zrobię, jak coś (adres prawie mam):)