Agucha Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kadetku, ale dostałeś fajoskie prezenty! Pewnie pięknie podziękowałeś cioci Nicoli :loveu: Szkoda, że na zdjęciach nie bardzo widać efekty zabiegów. Może uda się zdobyć lepsze? :) Fryzjerka nie robiła fotek? Gdzie konkretnie był Kadetos i jaki koszt usługi? Quote
majqa Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Z maila od Miry wiem, że... dziś już padła więc pewno wsio dowiemy się juterkiem. :-) Quote
Nicola Daniłowska Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ja też dziękuję,że mogę:crazyeye: w wydarzeniu kadeta uczestniczyć,pozdrawiam :loveu: Quote
Nicola Daniłowska Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 tak trzeba :oops: nie umiem przejść oboję:loveu:tnie..moja wirtualna miłości kadecik :angryy: Quote
majqa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nicola Daniłowska napisał(a):Ja też dziękuję,że mogę:crazyeye: w wydarzeniu kadeta uczestniczyć,pozdrawiam :loveu: Nie wyobrażam sobie, że by miało być inaczej. :-) Quote
Iljova Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 A ja cieszę się i z tych zdjęć bo jednak trochę widać odmianę ;-) Wrócę za ...nie wiem ile (mam dzień urlopu ale zaraz jadę na rtg i nie wiem ile czasu to zajmie) Quote
elik Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Kadecik informuje, że prezent od Nicoli w kwocie 60 zł już znalazł sie w jego skarbonce. D Z I Ę K U J E M Y :buzi::Rose::Rose::Rose: :iloveyou: Quote
majqa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Bardzo, bardzo dziękujemy, bo i wpłata i prezenty zawiezione Michasiowi i prycianie na jednym z bazarków... :-) Edit: Chip Misia wrzucony w bazę. Fakturę dostałam, jest już wrzucona na 1 stronę. Edited September 6, 2012 by majqa Quote
emilia2280 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 hohohoo, jaki piékny Michoslaw Widelczykojadly! Majqa sie wstydzi mi odpisac na maila to spytam szerszego grona misiowego ;ppp Otóz chcé mu wykupic ogloszenie do druku w gazecie Mój Pies. Dwa lata temu za full wypas z fotká (mikra bo mikra jak znaczek na list, ale bela) zaplacilam 160 zl. Nie wiem ile teraz ale mniejsza o to. Czy to jest dobry sezon na taká szansé czy poczekac i bédzie np lepiej za miesiác bo teraz poczátek roku szkolnego itp? Quote
majqa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ja pierniczę Emi... no widzisz, za dużo na łbie. :-( Umknął mi ten mail. Przepraszam Kochana. :oops: To ja poczekam, co napiszą inni i dopiero sprzedam swoje zdanie. Jedno tylko pytanie. Od chwili wykupu do chwili emisji, ile upływa? A poza tym gorąco dziękuję za tak, no qrde... drogą jak diabli :placz:, chęć pomocy!!! :loveu: Quote
Marycha35 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Emi to, że jesteś kochana to jasne:) Jeśli chodzi o moje zdanie to bym jeszcze z tym poczekała: Kadetttto ma ogłoszenia, jest akcja na FB, od paździora będzie ogłaszany w radio ŻAK w Łodzi (załatwię to z koleżanką), powieszę ogłoszenia na uczelni i gdzie się da, do tego rzecz najważniejsza to drogo jest!!!!! Propozycja i gest piękny:) Ma nasz Przyjaciel szczęście....:) Quote
emilia2280 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Pamiétam ze to dziwne bylo dwa lata temu, bo pisalo ze emisja za dwa, trzy lub 4 miesiáce i mam wybrac a potem nagle bez powiadomienia dowiedzialam sié ze wyszedl Ziucio w najblizszym numerze :OOO Chyba mieli malo zgloszen to go wystawili, ale ja moglam to przegapic i nie mialabym historycznego numery gazety a tak mam cudem :) Quote
majqa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ajć, czyli trudno przycelować z tym, kiedy istotnie się ogłoszenie pojawi... :-( Hm... Maryś, no widzisz, myślałam podobnie, by choć do połowy października poczekać, a czemu październik? Wrzesień to istotnie szkoła (wydatki) i wypstrykani ludzie po wakacjach. Październik to chwila oddechu przed 1.11. Inna sprawa, że piorun wie, kiedy wykupione w październiku ogłoszenie się realnie ukarze. Emi, czy byłabyś w stanie, skoro jako tako masz tam przetarty szlak zasięgnąć języka jak to obecnie wygląda? Quote
majqa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [SIZE=2]Zgodnie ze słuszną (na mail) sugestią Miry... Składam gorące podziękowania dla Pani z salonu psiej piękności ,,DINO'' z ul.Jasnej w Kielcach, która obrobiła Kadeta za darmo, wycałowała, wyprzytulała i uraczyła smaczkami! Quote
Iljova Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ale super ..... ma wzięcie przystojniak :-) Przyłączam się do tych podziękowań :-) Quote
mira145 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nasz Kadecik ma wzięcie!Bo Pani fryzjerka zakochała się w:-o patrzonych w nią oczach Micha.;) Quote
Iljova Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 No nic dziwnego :-) Bo nie można przejść obojętnie na taki widok :-) Quote
mira145 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 majqa napisał(a):Czekam na zafakturowanie mnie... A propos Miro, skoro już się rozpisałaś. Parkujesz zaraz pod Łysą, czy się ze środkiem lokomocji nie rozstajesz? :eviltong: Mój środek lokomocji zajmuje mało miejsca i nie płacę za parking:)Ale na Łysą lecę centralnie- zaczerpnąć sił,wiedzy i wracam do świata rzeczywistości:)Kiedyś Cię tam zabiorę:) Quote
mira145 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 A!Ciocia Nicol!Wycałowałam Kadecika od Ciebie,aż uciekł prosto do oczka wodnego hiii:roflt: Quote
Iljova Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ale cudowne zdjęcia :-) Kadeciku wyglądasz ślicznie :-) Quote
Nicola Daniłowska Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Iljova napisał(a):Ale cudowne zdjęcia :-) Kadeciku wyglądasz ślicznie :-) KADET KADET.....BUZIAK WIELKI:oops::oops::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nicola Daniłowska Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Kadeciku pięknie wyglądasz.....wiesz ja troszku sie tak w tobie podkochuję:angryy: i nie tylko ja:mad: pozdrawiam i słoneczka na cały weekend i ciepłych rączek wkoło :lol: Quote
Recommended Posts