Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kadetku, ale dostałeś fajoskie prezenty! Pewnie pięknie podziękowałeś cioci Nicoli :loveu:

Szkoda, że na zdjęciach nie bardzo widać efekty zabiegów. Może uda się zdobyć lepsze? :) Fryzjerka nie robiła fotek?
Gdzie konkretnie był Kadetos i jaki koszt usługi?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nicola Daniłowska napisał(a):
Ja też dziękuję,że mogę:crazyeye: w wydarzeniu kadeta uczestniczyć,pozdrawiam :loveu:

Nie wyobrażam sobie, że by miało być inaczej. :-)

Posted

A ja cieszę się i z tych zdjęć bo jednak trochę widać odmianę ;-)
Wrócę za ...nie wiem ile (mam dzień urlopu ale zaraz jadę na rtg i nie wiem ile czasu to zajmie)

Posted

Kadecik informuje, że prezent od Nicoli w kwocie 60 zł już znalazł sie w jego skarbonce.

D Z I Ę K U J E M Y

:buzi::Rose::Rose::Rose: :iloveyou:

Posted (edited)

Bardzo, bardzo dziękujemy, bo i wpłata i prezenty zawiezione Michasiowi i prycianie na jednym z bazarków... :-)

Edit:
Chip Misia wrzucony w bazę.
Fakturę dostałam, jest już wrzucona na 1 stronę.

Edited by majqa
Posted

hohohoo, jaki piékny Michoslaw Widelczykojadly!

Majqa sie wstydzi mi odpisac na maila to spytam szerszego grona misiowego ;ppp

Otóz chcé mu wykupic ogloszenie do druku w gazecie Mój Pies. Dwa lata temu za full wypas z fotká (mikra bo mikra jak znaczek na list, ale bela) zaplacilam 160 zl. Nie wiem ile teraz ale mniejsza o to. Czy to jest dobry sezon na taká szansé czy poczekac i bédzie np lepiej za miesiác bo teraz poczátek roku szkolnego itp?

Posted

Ja pierniczę Emi... no widzisz, za dużo na łbie. :-( Umknął mi ten mail. Przepraszam Kochana. :oops:
To ja poczekam, co napiszą inni i dopiero sprzedam swoje zdanie.
Jedno tylko pytanie. Od chwili wykupu do chwili emisji, ile upływa?
A poza tym gorąco dziękuję za tak, no qrde... drogą jak diabli :placz:, chęć pomocy!!! :loveu:

Posted

Emi to, że jesteś kochana to jasne:) Jeśli chodzi o moje zdanie to bym jeszcze z tym poczekała: Kadetttto ma ogłoszenia, jest akcja na FB, od paździora będzie ogłaszany w radio ŻAK w Łodzi (załatwię to z koleżanką), powieszę ogłoszenia na uczelni i gdzie się da, do tego rzecz najważniejsza to drogo jest!!!!! Propozycja i gest piękny:) Ma nasz Przyjaciel szczęście....:)

Posted

Pamiétam ze to dziwne bylo dwa lata temu, bo pisalo ze emisja za dwa, trzy lub 4 miesiáce i mam wybrac a potem nagle bez powiadomienia dowiedzialam sié ze wyszedl Ziucio w najblizszym numerze :OOO Chyba mieli malo zgloszen to go wystawili, ale ja moglam to przegapic i nie mialabym historycznego numery gazety a tak mam cudem :)

Posted

Ajć, czyli trudno przycelować z tym, kiedy istotnie się ogłoszenie pojawi... :-(

Hm... Maryś, no widzisz, myślałam podobnie, by choć do połowy października poczekać, a czemu październik?
Wrzesień to istotnie szkoła (wydatki) i wypstrykani ludzie po wakacjach. Październik to chwila oddechu przed 1.11.
Inna sprawa, że piorun wie, kiedy wykupione w październiku ogłoszenie się realnie ukarze.
Emi, czy byłabyś w stanie, skoro jako tako masz tam przetarty szlak zasięgnąć języka jak to obecnie wygląda?

Posted

[SIZE=2]Zgodnie ze słuszną (na mail) sugestią Miry...

Składam gorące podziękowania dla Pani z salonu psiej piękności ,,DINO'' z ul.Jasnej w Kielcach, która obrobiła Kadeta za darmo, wycałowała, wyprzytulała i uraczyła smaczkami!

Posted

majqa napisał(a):
Czekam na zafakturowanie mnie...
A propos Miro, skoro już się rozpisałaś. Parkujesz zaraz pod Łysą, czy się ze środkiem lokomocji nie rozstajesz? :eviltong:

Mój środek lokomocji zajmuje mało miejsca i nie płacę za parking:)Ale na Łysą lecę centralnie- zaczerpnąć sił,wiedzy i wracam do świata rzeczywistości:)Kiedyś Cię tam zabiorę:)