Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ten nasz smok to pirdółeczka kochana:):):):) Fotka w aucie do schrupania!!!!

Nic tylko... ;-) wywalić szybę, dorwać, osaczyć i zacałować na amen. :-)

Posted

Dziewczynki szukałam info na tema imbiru w necie i jak wpisałam to na stronie ze zdjęciami pojawiła się fota psa, oczywiście najechałam, no i był Imbir do adopcji:) Pomyślałam, że może jest tak też z naszym Misiem zwanym teraz Kadetem i he he he he, strona 10 dopiero, ale jednak, looknijcie:
https://www.google.pl/l%3Aofficial&channel=np&tbm=isch&sa=1&q=kadet&oq=kadet&gs_l=img.3..0l10.84450.91801.0.92141.5.5.0.0.0.0.122.566.0j5.5.0...0.0...1c.lcNXEHz6fTs&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=47c41ef298c0ae01&biw=1280&bih=898

Posted

Ha, ha, rewelka:) Może Pitt kupi.....;) Spłaciłby długi AtaK.........ups!
Ilusiu a dasz radę zainstalować naszego Misia w tej fotce? Wyskakuje jako pierwsza, gdy się wpisze hasło Kadet....Tylko, żeby się nie doczepili w kwestii praw autorskich!
Ooooo, chyba nie chce się wgrać!

Posted (edited)

Ja też się kłaniam, w Bełcha nie leje, ale się zanosi... Izulku wiesz, że ten psiak, którego zgarnięto w busie 57 odnalazł swoich właścicieli!!!:) W lutym się zgubił, powsinoga straszny, u ludzi od 11 lat, czasami z Panią jeździł 57 do pracy!!!!!! Skąd wiedział, że to ten bus i tyle czasu ciągle jeździł? Nasz Hachito:):):) Tyle, że z happy końcem, ufff:) A Państwo do sprania doooopska!!! PILNOWAĆ ILE WLEZIE TAKICH PSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='mira145']O matko!Ale się naczytałam u Was o trymowaniu:smhair2:!!!Dlatego nie lubie trymować psów bo myślę,że ich boli i to niestety dłuuugi zabieg!A pies biedny,niecierpliwy i pewnie najchętniej odgryzł:evil_lol:by Wam rękę:diabloti:
Nic bardziej mylnego ;)
Jeżeli jest dobrze wykonane można to podpiąć pod masaż skóry :lol:

[quote name='majqa']Misio po oględzinach. Trymowanie ma umówione na 8.00 na 03.09.2012.
No i super! :)
Mówię wam, że będzie wyglądał o niebo lepiej.

[quote name='Iljova']musiałam przerwać zabawę ale teraz na próbę zrobiłam to :

Kradnę dla Kadecika na jego stronę :)

[quote name='Marycha35']Dziewczynki szukałam info na tema imbiru w necie i jak wpisałam to na stronie ze zdjęciami pojawiła się fota psa, oczywiście najechałam, no i był Imbir do adopcji:) Pomyślałam, że może jest tak też z naszym Misiem zwanym teraz Kadetem i he he he he, strona 10 dopiero, ale jednak, looknijcie:
https://www.google.pl/l%3Aofficial&channel=np&tbm=isch&sa=1&q=kadet&oq=kadet&gs_l=img.3..0l10.84450.91801.0.92141.5.5.0.0.0.0.122.566.0j5.5.0...0.0...1c.lcNXEHz6fTs&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=47c41ef298c0ae01&biw=1280&bih=898
hehehe, reklama dźwignią "handlu" :diabloti:
Wszędzie nas będzie pełno!

[quote name='Iljova']Może ktoś chciałby taką koszulkę ???

Biorę w ciemno! :loveu:

[quote name='Marycha35']Nieśmiało zapytam o naszego Przyjaciela: jakieś fony, emaile? Obserwatorzy na FB? Czy jak to się nazywa;)
U mnie niestety nadal cisza :(

Posted

Marycha35 napisał(a):
Aguś ściskam i wierzę, że jednak z Kadecikowej strony zakwitnie TEN DOMEK:)

Dołożę wszelkich starań, żeby nie umarła śmiercią naturalną... jednak potrzebny Kadecikowej stronie rozgłos, bo dla kogóż ma ON pisać jak nie dla fanów? :) :) :)

Posted

Czad! :-) :-)

Dziewczyny, super. Zliczyłam cząstkowe, wszystkie wpłaty z bazarku i bez odliczania kosztów wysyłki, które niech wejdą też na stan Kadecia, uzbierało się 208zł. :-)