Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elik']Sie zrobiło ;)[/QUOTE]
I to jak szybko ale co ręka to ręka. :-)

[quote name='Agucha']Oczywista oczywistość, że wizyty niezbędne :) (...)[/QUOTE]
Yes, Sir! :-)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Misiowaty w tą ładną niedzielę :)

Szepnęłam o tobie słówko jednemu superowemu chłopakowi - Aronkowi.
Aronek jest pięknym niufem, psem który też kiedyś szukał domu i został szczęśliwie adoptowany. Miał braciszka - Misia, którego przygarnął pod swój dach poprzez ciotkę Aguchę. Niestety Misiu odszedł pokonany przez straszną chorobę... :(

Mam nadzieję, że Aronek wpadnie do Ciebie w odwiedziny i szepnie Ci słówko pocieszenia :)

Jeżeli ktoś chciałby poczytać prywatny blog Arona - zapraszamy:
[URL]http://tojaron.blogspot.com/[/URL]

Posted

Hej Ho Miśku vel Kadecie ;) Podglądam Cię trochę na fejsie, a tu jakoś nigdy mi nie po drodze... przesyłam moc dobrych fluidów!!!

Ps. w Kielcowni nie znam fryzjerów, znam w Ostrowcu - ale to jest 60 km ;/

Posted

[quote name='Agucha']Witaj Misiowaty w tą ładną niedzielę :)

Aronek jest pięknym niufem, psem który też kiedyś szukał domu i został szczęśliwie adoptowany. Miał braciszka - Misia, którego przygarnął pod swój dach poprzez ciotkę Aguchę. Niestety Misiu odszedł pokonany przez straszną chorobę... :(

Mam nadzieję, że Aronek wpadnie do Ciebie w odwiedziny i szepnie Ci słówko pocieszenia :)

[URL]http://tojaron.blogspot.com/[/URL][/QUOTE]

Niedziela sama w sobie może ładna ale pogoda okropna ....
Blog Arona super i mam też nadzieję ę pocieszy naszego Kadeta Misiaka

Posted

[quote name='Viris']Hej Ho Miśku vel Kadecie ;) Podglądam Cię trochę na fejsie, a tu jakoś nigdy mi nie po drodze... przesyłam moc dobrych fluidów!!![/QUOTE]
Łapiemy wszystkie i zamykamy szczelnie, żeby nie zwietrzały!
Kadet potrzebuje tylko dobrych fluidów... :loveu:

[quote name='Viris']Ps. w Kielcowni nie znam fryzjerów, znam w Ostrowcu - ale to jest 60 km ;/[/QUOTE]
60jm w jedną stronę?
A może znasz kogoś z Kielc?
Andzia69 chyba... ale kto jeszcze? hmm :)

Posted

[quote name='Iljova']Niedziela sama w sobie może ładna ale pogoda okropna ....
Blog Arona super i mam też nadzieję ę pocieszy naszego Kadeta Misiaka[/QUOTE]
Co Ty opowiadasz?
U nas gorąc i słoneczko od rana :)

Posted

[quote name='Iljova']No właśnie gorąc ,upał, słońce to jest nie do zniesienia już:evil_lol:[/QUOTE]

ha ha, ja jestem ZA. U nas ostatnio bywało po 7-10 stopni :crazyeye:
Żądam lata!

Posted

[quote name='Agucha']Witaj Misiowaty w tą ładną niedzielę :)

[URL]http://tojaron.blogspot.com/[/URL][/QUOTE]

Witaj, Misiu, jestem przybraną mamą Aronka. Wierzę że i Ty kochana Psinko znajdziesz rodzinę, która Cię z całęgo serca pokocha. Aronek śle psie niuchy i merdki ogoniaste.
I kciuki wszyscy trzymamy za Twoją dobrą, rodzinną, przyszłość.

Posted

Sorki!Troszku mnie nie było...no ale już jestem i ostro biore się za Misiorka.Jutro zadzwonie do Erki z dogo i zapytam o tego psiego fryzjera a we wtorek zawioze go do weta na chipowanie:)A sam Msiu posmutniał:(Wczoraj do nowych domków pojechał spaniel Fido,jajnisia Rozia i dalman Dolar.

Posted

[quote name='Iljova']Wow to super że te psiaki mają nowe domki :-)
Żeby jeszcze Micholek go miał już niedługo :)
Spokojnej nocy i kolorowych snów :-)[/QUOTE]

Dobrej nocki:0

Posted

[quote name='anavilma']Witaj, Misiu, jestem przybraną mamą Aronka. Wierzę że i Ty kochana Psinko znajdziesz rodzinę, która Cię z całęgo serca pokocha. Aronek śle psie niuchy i merdki ogoniaste.
I kciuki wszyscy trzymamy za Twoją dobrą, rodzinną, przyszłość.[/QUOTE]
Witaj Aniu, dziękuję że wpadłaś do Misia!
Może i tym razem będziesz Dobrym Duszkiem i przyniesiesz ze sobą szczęście :loveu:

Posted

[quote name='anavilma']Witaj, Misiu, jestem przybraną mamą Aronka. Wierzę że i Ty kochana Psinko znajdziesz rodzinę, która Cię z całęgo serca pokocha. Aronek śle psie niuchy i merdki ogoniaste.
I kciuki wszyscy trzymamy za Twoją dobrą, rodzinną, przyszłość.[/QUOTE]
Witamy serdecznie na wątku Kadeta vel Misia. :-) Zapraszamy do częstych odwiedzin. :-)

[quote name='mira145']Sorki!Troszku mnie nie było...no ale już jestem i ostro biore się za Misiorka.Jutro zadzwonie do Erki z dogo i zapytam o tego psiego fryzjera a we wtorek zawioze go do weta na chipowanie:)A sam Msiu posmutniał:(Wczoraj do nowych domków pojechał spaniel Fido,jajnisia Rozia i dalman Dolar.[/QUOTE]

Dzięki Mireczko. :-)
Qrczę, posmutniał... no to ładnie... Jeśli... to odejście od Ciebie też będzie dla niego nie lada przeżyciem... :-(
Do tego jednak daleko, bo tel. nadal milczy. :shake:

Posted

[quote name='Agucha']
Może i tym razem będziesz Dobrym Duszkiem i przyniesiesz ze sobą szczęście :loveu:[/QUOTE]

Oj, gdybym tylko umiała być dobrym duszkiem, to na pewno bym Misiowi pomogla! Trzymaj sie Misiu! Misie to wspaniałe psy są!

Posted

[quote name='majqa']Zawyłam śmiechowo, tego nie szło się spodziewać! Cudny pomysł! :multi:[/QUOTE]

[quote name='elik']Fantastyczny pomysł :cool2::thumbs: a zdjęcia Misia fantastico :loveu:[/QUOTE]

[quote name='majqa']Dzionek miałam, szczerze mówiąc, seee taki ale teraz to już mam pełnego jockera na twarzy. ;-)
Co zerknę na fejsa to się uśmiecham.[/QUOTE]
No i wspaniale, bo Kadet łaknie pozytywnych fluidów :loveu: