majqa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='elik']Sie zrobiło ;)[/QUOTE] I to jak szybko ale co ręka to ręka. :-) [quote name='Agucha']Oczywista oczywistość, że wizyty niezbędne :) (...)[/QUOTE] Yes, Sir! :-) Quote
Agucha Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Witaj Misiowaty w tą ładną niedzielę :) Szepnęłam o tobie słówko jednemu superowemu chłopakowi - Aronkowi. Aronek jest pięknym niufem, psem który też kiedyś szukał domu i został szczęśliwie adoptowany. Miał braciszka - Misia, którego przygarnął pod swój dach poprzez ciotkę Aguchę. Niestety Misiu odszedł pokonany przez straszną chorobę... :( Mam nadzieję, że Aronek wpadnie do Ciebie w odwiedziny i szepnie Ci słówko pocieszenia :) Jeżeli ktoś chciałby poczytać prywatny blog Arona - zapraszamy: [URL]http://tojaron.blogspot.com/[/URL] Quote
Viris Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Hej Ho Miśku vel Kadecie ;) Podglądam Cię trochę na fejsie, a tu jakoś nigdy mi nie po drodze... przesyłam moc dobrych fluidów!!! Ps. w Kielcowni nie znam fryzjerów, znam w Ostrowcu - ale to jest 60 km ;/ Quote
Iljova Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Agucha']Witaj Misiowaty w tą ładną niedzielę :) Szepnęłam o tobie słówko jednemu superowemu chłopakowi - Aronkowi. Aronek jest pięknym niufem, psem który też kiedyś szukał domu i został szczęśliwie adoptowany. Miał braciszka - Misia, którego przygarnął pod swój dach poprzez ciotkę Aguchę. Niestety Misiu odszedł pokonany przez straszną chorobę... :( Mam nadzieję, że Aronek wpadnie do Ciebie w odwiedziny i szepnie Ci słówko pocieszenia :) Jeżeli ktoś chciałby poczytać prywatny blog Arona - zapraszamy: [URL]http://tojaron.blogspot.com/[/URL][/QUOTE] Niedziela sama w sobie może ładna ale pogoda okropna .... Blog Arona super i mam też nadzieję ę pocieszy naszego Kadeta Misiaka Quote
Agucha Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Viris']Hej Ho Miśku vel Kadecie ;) Podglądam Cię trochę na fejsie, a tu jakoś nigdy mi nie po drodze... przesyłam moc dobrych fluidów!!![/QUOTE] Łapiemy wszystkie i zamykamy szczelnie, żeby nie zwietrzały! Kadet potrzebuje tylko dobrych fluidów... :loveu: [quote name='Viris']Ps. w Kielcowni nie znam fryzjerów, znam w Ostrowcu - ale to jest 60 km ;/[/QUOTE] 60jm w jedną stronę? A może znasz kogoś z Kielc? Andzia69 chyba... ale kto jeszcze? hmm :) Quote
Agucha Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Iljova']Niedziela sama w sobie może ładna ale pogoda okropna .... Blog Arona super i mam też nadzieję ę pocieszy naszego Kadeta Misiaka[/QUOTE] Co Ty opowiadasz? U nas gorąc i słoneczko od rana :) Quote
Iljova Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 No właśnie gorąc ,upał, słońce to jest nie do zniesienia już:evil_lol: Quote
Agucha Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Iljova']No właśnie gorąc ,upał, słońce to jest nie do zniesienia już:evil_lol:[/QUOTE] ha ha, ja jestem ZA. U nas ostatnio bywało po 7-10 stopni :crazyeye: Żądam lata! Quote
Iljova Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 a ja żądam chłodu ... mogę się zgodzić na temperatury do 22 stopni w słońcu:evil_lol: Quote
Viris Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 No niestety 60 km w jedną stronę ;/ z Kielc jest sporo osób tu na dogo, może ktoś ma jakieś "kontakty". Quote
anavilma Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Agucha']Witaj Misiowaty w tą ładną niedzielę :) Szepnęłam o tobie słówko jednemu superowemu chłopakowi - Aronkowi. Aronek jest pięknym niufem, psem który też kiedyś szukał domu i został szczęśliwie adoptowany. Miał braciszka - Misia, którego przygarnął pod swój dach poprzez ciotkę Aguchę. Niestety Misiu odszedł pokonany przez straszną chorobę... :( Mam nadzieję, że Aronek wpadnie do Ciebie w odwiedziny i szepnie Ci słówko pocieszenia :) Jeżeli ktoś chciałby poczytać prywatny blog Arona - zapraszamy: [URL]http://tojaron.blogspot.com/[/URL][/QUOTE] Witaj, Misiu, jestem przybraną mamą Aronka. Wierzę że i Ty kochana Psinko znajdziesz rodzinę, która Cię z całęgo serca pokocha. Aronek śle psie niuchy i merdki ogoniaste. I kciuki wszyscy trzymamy za Twoją dobrą, rodzinną, przyszłość. Quote
mira145 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Sorki!Troszku mnie nie było...no ale już jestem i ostro biore się za Misiorka.Jutro zadzwonie do Erki z dogo i zapytam o tego psiego fryzjera a we wtorek zawioze go do weta na chipowanie:)A sam Msiu posmutniał:(Wczoraj do nowych domków pojechał spaniel Fido,jajnisia Rozia i dalman Dolar. Quote
Iljova Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Wow to super że te psiaki mają nowe domki :-) Żeby jeszcze Micholek go miał już niedługo :) Spokojnej nocy i kolorowych snów :-) Quote
mira145 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Iljova']Wow to super że te psiaki mają nowe domki :-) Żeby jeszcze Micholek go miał już niedługo :) Spokojnej nocy i kolorowych snów :-)[/QUOTE] Dobrej nocki:0 Quote
Agucha Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='anavilma']Witaj, Misiu, jestem przybraną mamą Aronka. Wierzę że i Ty kochana Psinko znajdziesz rodzinę, która Cię z całęgo serca pokocha. Aronek śle psie niuchy i merdki ogoniaste. I kciuki wszyscy trzymamy za Twoją dobrą, rodzinną, przyszłość.[/QUOTE] Witaj Aniu, dziękuję że wpadłaś do Misia! Może i tym razem będziesz Dobrym Duszkiem i przyniesiesz ze sobą szczęście :loveu: Quote
majqa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='anavilma']Witaj, Misiu, jestem przybraną mamą Aronka. Wierzę że i Ty kochana Psinko znajdziesz rodzinę, która Cię z całęgo serca pokocha. Aronek śle psie niuchy i merdki ogoniaste. I kciuki wszyscy trzymamy za Twoją dobrą, rodzinną, przyszłość.[/QUOTE] Witamy serdecznie na wątku Kadeta vel Misia. :-) Zapraszamy do częstych odwiedzin. :-) [quote name='mira145']Sorki!Troszku mnie nie było...no ale już jestem i ostro biore się za Misiorka.Jutro zadzwonie do Erki z dogo i zapytam o tego psiego fryzjera a we wtorek zawioze go do weta na chipowanie:)A sam Msiu posmutniał:(Wczoraj do nowych domków pojechał spaniel Fido,jajnisia Rozia i dalman Dolar.[/QUOTE] Dzięki Mireczko. :-) Qrczę, posmutniał... no to ładnie... Jeśli... to odejście od Ciebie też będzie dla niego nie lada przeżyciem... :-( Do tego jednak daleko, bo tel. nadal milczy. :shake: Quote
anavilma Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Agucha'] Może i tym razem będziesz Dobrym Duszkiem i przyniesiesz ze sobą szczęście :loveu:[/QUOTE] Oj, gdybym tylko umiała być dobrym duszkiem, to na pewno bym Misiowi pomogla! Trzymaj sie Misiu! Misie to wspaniałe psy są! Quote
elik Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 (edited) Na Misia konto wpłynęła kwota 28 zł z bazarku od agaga21. Edited August 20, 2012 by elik Quote
majqa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Super. A ja mam z kolei zestaw fantów, które zdobyła dla Kadeta Smyku. :loveu: Dopnę miniony bazarek i wezmę się za następny. Quote
Agucha Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Wpadniecie do Michosława? ;) [url]http://www.facebook.com/KadetMichoslawWspanialy[/url] Quote
majqa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Zawyłam śmiechowo, tego nie szło się spodziewać! Cudny pomysł! :multi: Quote
elik Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Fantastyczny pomysł :cool2::thumbs: a zdjęcia Misia fantastico :loveu: Quote
majqa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Dzionek miałam, szczerze mówiąc, seee taki ale teraz to już mam pełnego jockera na twarzy. ;-) Co zerknę na fejsa to się uśmiecham. Quote
Agucha Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='majqa']Zawyłam śmiechowo, tego nie szło się spodziewać! Cudny pomysł! :multi:[/QUOTE] [quote name='elik']Fantastyczny pomysł :cool2::thumbs: a zdjęcia Misia fantastico :loveu:[/QUOTE] [quote name='majqa']Dzionek miałam, szczerze mówiąc, seee taki ale teraz to już mam pełnego jockera na twarzy. ;-) Co zerknę na fejsa to się uśmiecham.[/QUOTE] No i wspaniale, bo Kadet łaknie pozytywnych fluidów :loveu: Quote
Iljova Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ja cały czas twierdzę że Aga to szalona wariatka i ma fantastyczne, genialne pomysły :-) :-) :-) :-) Quote
Recommended Posts