mira145 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ok!Damy Misiowi chipa:)A Dolar dalmatyńczyk, prostuje -jest GŁUCHY a nie ślepy.I może nie będzie tak zle z jego nowym domkiem? Quote
mira145 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='majqa']Chciałam Ci to podesłać na PW ale masz zapchaną skrzynkę. Sporo do poczytania na ten temat na forum Emir: http://emir.eev.pl/viewforum.php?f=28 Jeden z przykładowych wątków na ten temat na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/214904-List-do-premiera-RP-w-sprawie-odwoł-Głów-Lek-Wet-oraz-wywózek-psów-do-Niemiec JEJUUU!Majqa!Nie odbieraj mi nadziei!:(!!! Ja bardzo pokochałam Dolara tak jak Misia i jest mi ciężko!!!:(Już sama nie wiem co myśleć. Quote
majqa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ło matko... to ze zmęczenia zmieniłam Dolarkowi defekt. Przepraszam, zatrąbionammm na max. No to nie ma tego złego. I tak mowy nie skuma i tak. ;-) Quote
majqa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='mira145']JEJUUU!Majqa!Nie odbieraj mi nadziei!:(!!! (...) Nie odbieram Ci nadziei i daleko mi do mierzenia wszystkich jedną miarą. Nie znam osób, które stoją za Dolarkiem zatem nijak nie próbuję tym konkretnym przypiąć łatki. Postaraj się więc być dobrej myśli. Owszem, mam swój pogląd na adopcje do Niemiec, masowe wywozy psów. Ów pogląd kształtował się w sumie od pierwszej mojej chwili zaistnienia na dogo. A druga sprawa, abstrahując od Dolarka i jego przypadku. Nic nie wskazuje na to, bym była w stanie się z tego poglądu wycofać. Dogo i inne portale społecznościowe oduczyły mnie taplania się w naiwności. Aha... a tu jest ten drugi z dogo wątek, który również warto, w miarę czasu poczytać: http://www.dogomania.pl/forum/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzieć-wyadoptowując-poza-granice-Polski!!!?highlight=wellington Quote
Iljova Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Misieleczku Misiusiński witaj :-) I o samopoczucie mnie dziś nie pytaj ;-) Quote
holly101 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Miśku, podrzucam Cię wysoko - słuchajcie - jeszcze z tydzień mi zajmie wpłacenie deklaracji - mam straszne problemy z byłymi pracodawcami, dziś dowiedziałam się że nie wysyłają moich L4 do ZUSu :/ nie wypłacili mi kasy jeszcze za maj i czerwiec, za lipiec już miałam dostać kasę od ZUSu i coś mnie tknęło bo długo nie dostawałam - no i wyszło szydło z dupy... Sorry, że taki OT ale szlag mnie trafia. Quote
majqa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nie no, obłęd... :-( Współczuję zszarpanych nerwów. :shake: Myśl teraz Holly o rozwiązaniu swojej sytuacji. Głowa do góry! Quote
elik Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Na pocieszenie informuję, że na konto Misia wpłynęło 10 złociszów od Aleksandra.kubiak89 za co serdecznie dziękujemy :loveu::Rose::Rose::Rose::loveu: Quote
mira145 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='majqa']Zaglądam do Ciebie Kochany Misiaku. :-)[/QUOTE] I Misiaczek się melduje i gorąco Cie całuje:) Quote
mira145 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 :calus:to całusy dla Majqi od pieknego Micholka i całusy dla pozostałych cioteczek :evil_lol: y:buzi: Quote
mira145 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Iljova']Misieleczku Misiusiński witaj :-) I o samopoczucie mnie dziś nie pytaj ;-)[/QUOTE] ale dzis już lepiej!?:)Misior pozdrawia:) Quote
Iljova Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Jestem obolała wszystkie mięśnie mnie jeszcze bolą przez ostatnie 3 dni było ciężko może do poniedziałku będzie lepiej :-) Mizianka dla Micholskiego a dla Was spokojnej nocy i radosnych snów Quote
majqa Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='mira145']:calus:to całusy dla Majqi (...)[/QUOTE] Dziękuję jak nie wiem co. :-) Ależ żal, że Was nie mam bliżej. Chciałoby się choć raz w realu ucałować tego cudnego pycholka. Quote
Iljova Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Tak to już jest niestety niektóre są daleko i nie można wygłaskać i przytulić realnie ... Quote
Agucha Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ściskam wszystkich bardzo mocno :loveu: Ps. a Michosławowi do ogłoszeń zmieniam imię na [B]Kadet[/B]... bo to istne dziecko wojny, niestety! :( Quote
Iljova Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ooo..... Agucha się pojawiła Misiorku i teraz jesteś Kadetem :-) no zobaczymy co to będzie ;-) Quote
Iljova Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ja liczę że w końcu zwróci ktoś na niego uwagę i będzie domek :-) Ale to cała Agucha ;-) z szalonymi pomysłami ;-) To mi się podoba :-) Quote
Agucha Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 No to jeżeli może być to zrobię mu dziś parę ogłoszeń :) Pomyślmy proszę o fryzjerze dla chłopaka, bo niestety nie wygląda zbyt atrakcyjnie po zimie a i pewno sypie się niesamowicie. Potrzebne mu porządne trymowanie. Quote
Iljova Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Misiorek został Kadetem a Ciebie nazwiemy ..... Szalona Agucha ;-) może być ? Quote
majqa Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) [quote name='Agucha'](...) Pomyślmy proszę o fryzjerze dla chłopaka, bo niestety nie wygląda zbyt atrakcyjnie po zimie a i pewno sypie się niesamowicie. Potrzebne mu porządne trymowanie.[/QUOTE] Nie mam nic przeciwko temu. Pytanie tylko, czy i jak Mira stoi z czasem i możliwościami (czy ma kogoś blisko, kto by się podjął tego wyzwania). Edit: Tu ważne, jeśli mówimy o osobie odpłatnej, zorientowanie się w kosztach. Edited August 12, 2012 by majqa Quote
Agucha Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Iljova']Misiorek został Kadetem a Ciebie nazwiemy ..... Szalona Agucha ;-) może być ?[/QUOTE] Wypada dyskutować? :lol: [quote name='majqa']Nie mam nic przeciwko temu. Pytanie tylko, czy i jak Mira stoi z czasem i możliwościami (czy ma kogoś blisko, kto by się podjął tego wyzwania). Edit: Tu ważne, jeśli mówimy o osobie odpłatnej, zorientowanie się w kosztach.[/QUOTE] U mnie trymowanie takiego psiaka oscylowałoby w granicach 80-90zł. Nie wiem jak kształtują się ceny w Kielcach. Dałam info na wydarzeniu o poszukiwaniach dobrego duszka, który zrobiłby to po kosztach bądź nieodpłatnie. Quote
Recommended Posts