Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
3mam kciuki za Twoją premierę! :happy1:

Izulku nie jest idealna, he he he... ale działam dalej!;)
http://www.morusek.pl/ogloszenie/116490/MISIU-CZEKA---PILNE/

Czy dobrze pamiętam, że nasz Miś był wykastrowany?????
Ilusiu witaj, błagam, czy możesz odświeżyć naszego Przyjaciela na FB:)? Jak Ola wróci to na bank będzie tego pilnowała, ale teraz robimy zmasowaną akcję reklamową;)

Posted

No to ja Ci się w życiu nie przyznam, ile czasu, ile prób lęgło mi się moje pierwsze... :oops:
Uwierz, daleko mi tu do nabijania się... :roll:

Posted

No właśnie Marysiu masz rację Ty za to masz Izę ;-)
Co do Fb nie wiele mogę teraz zrobić bo mam problemy z kompem jak tylko zrobię z nim porządek i doprowadze do używalonści to zajmę się być może w czwartek się już uda

Posted

Jak wszędzie ale jak jest gorąco i mam wolną chwilę to idę nad Wisłę :)
12 lipca miałam okazję zobaczy wspaniały widok. Siedziałam nad Wisła, kiedy zadzwoniła do mnie córka podczas gdy rozmawiałyśmy obserwowałam niebo nagle od pewnego miejsca zrobiło się jednolicie szare i przesuwało się to w stronę Torunia.
Było to niesamowite bo po drugiej stronie Wisły drzewa na lewo były w słońcu. A na prawo pod szarym niebem.
Spadło kilka kropel deszczu i powiedziałam do córki że musimy skończyć abym mogła pozbierać rzeczy bo chyba będzie padało, lecz po chwili jak skończyłyśmy zobaczyłam kawałek tęczy na granicy słońca i szarego nieba, który odbijał się w wodzie. Po chwili pojawił się kawałek drugiej tęczy :-) patrzyłam zauroczona tym widokiem i po chwili robiłam zdjęcia. Później tęczę były coraz mniej widoczne aż zniknęły.
Po krótkiej chwili znowu zobaczyłam tęczę, ale tym razem w całej okazałości to było fantastyczne. A deszcz ? Padło kilka kropel i koniec po deszczu ;-)
Po powrocie usłyszałam w wiadomościach o trabach powietrznych i pomyślałam że to co widziałam miało z tym związek.

Posted (edited)

Informuję, że na konto Misia wpłynęła kwota 10,- zł od Zebrazebra - wpłata na bazarek.
Izuniu, nie bij, link do wątku bazarkowego plissssss. Tamto PW wykasowałam, bo ciągle mam zapełnioną skrzynkę. Myślałam, że z Twojego podpisu będę sobie wskakiwać Patrze, ja patrze, a tu ni ma linka, ni ma :-(

Edited by elik
Posted

Marycha35 napisał(a):

Kochana jesteś, dziękuję, wyszło 8 na Łódź. To na dobry początek. Teraz będę pomagać w kwestii ogłoszeń, nie taki diabeł straszny:)