Marycha35 Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Dziewczynki przepraszam za ciszę, kłopoty zwaliły mi się na łeb:( Jak wrócę do Łodzi będzie mi łatwiej lookać w komp. Baaardzo się cieszę, że może Misiul będzie miał Pana....:) Oby Pan się zakochał i przeszedł naszą selekcję;):) Quote
majqa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Edit: Lada moment postaram się o kolejny bazarek ale stety lub niestety nie z fantami od emdziolek. Jest ich za mało (ten zrobię więc dla samego Bingo), część z kolei, w moim przekonaniu, nie nadaje się do wystawienia ale ponieważ mogę się mylić emdziolek zdecyduje, co ma z nimi zrobić Smyku (bo do niej trafiły). Tyle w kwestii wyjaśnienia spraw bazarkowych. Edited July 8, 2012 by majqa Quote
emilia2280 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Eluniu, -przepraszam ze ja nie na to konto wlalam kasé dla Misia. Na konto podane przez Majqa nawet nie zerknélam, bo ja przeciez w stalym kontakcie z Twoim kontem jestem, to i nie wpadlam na to ze moze byc inne i bach - walnélam na to Twoje konto, co mam zapisane i co uzywam dla spraw fundacyjnych regularnie :) Zmylilam Cié, imieniny chuuopa i pospiech, ale nie ma zadnych wátpiwosci co do uczciwosci myslé. Pomylki kazdy popelnia, po to sié sprawdza innych i prosi o sprawdzanie siebie przez innych - zeby pomylki eliminowac na czas, nikt ich tutaj kamuflowac nie chce :) Quote
majqa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='emilia2280']Eluniu, -przepraszam ze ja nie na to konto wlalam kasé dla Misia. Na konto podane przez Majqa nawet nie zerknélam (...)[/QUOTE] Nie no qrdeee, wielkie dzięki Emi!!! ;-) Quote
mira145 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Misiu wita:bye: Niedługo Misia opuści jego przyjaciel Dolar ,który wyjeżdza do Niemiec. Quote
majqa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Niech się szczęści Dolarkowi tam... skoro tu się nie udało. Ważne, że Misio się nigdzie za granicę nie wybiera. Quote
elik Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='emilia2280']Eluniu, -przepraszam ze ja nie na to konto wlalam kasé dla Misia. Na konto podane przez Majqa nawet nie zerknélam, bo ja przeciez w stalym kontakcie z Twoim kontem jestem, to i nie wpadlam na to ze moze byc inne i bach - walnélam na to Twoje konto, co mam zapisane i co uzywam dla spraw fundacyjnych regularnie :) ...[/QUOTE] Emileczko dziękuję za wyjaśnienie :loveu: i wcale, a wcale się nie gniewam, tylko jak przyjedziesz to Ci du.... spiorę bom siem denerwowiła, bo wiedziałam, że jak powiedziałaś, że wysłałaś, to na pewno wysłałaś, a tu kasy jak nie ma, tak nie ma :crazyeye: We głowiznę zachodziłam co sie mogło stanąć, aż wreszcie wpadło mi do łepetyny, że może Ty nie na Misiowe konto, a na nasze osobowiste wpłaciłaś. No i mi ulżyło jak zobaczyłam kasiorke od Ciebie, ale znowu mnie zamuliło, bo kasa leżała u mnie, a ja Majusi cały czas mówiłam, że nie wpłynęła. Ożesz, ale zakręcone :) Dolarka mi bardzo żal :-( Quote
holly101 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dzień dobry Misiaczku! Może ktoś wpadnie na Rafikowy bazarek? http://www.dogomania.pl/forum/threads/229196-DVD-i-książki-na-pomoc-Rafiemu-do-15-07-godz-22 Quote
Marycha35 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Cholera, czemu ten Dolarek wyjeżdża????? Obym przesadzała, ale nie ufam takim adopcjom... Szkoda smoczka kochanego:( A Miś nasz cudny jest do schrupania:) Dziękujemy za cudne foty i ich wklejenie:) A co do pomyłek kasiorkowych, najważniejsze, że się wszystko wyjaśniło, nikt nikogo nie zrolował, na 1000zł na ten przykład, jeno się najzwyczajniej wkradł błąd:) Quote
majqa Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 A fuj... ja Ci dam Taliba!!! :mad: No i nieco poważniej... Co robimy dalej??? Chodzi mi o ogłaszanie? Szukamy jakiegoś do rzeczy bazarku ogłoszeniowego? Czekamy jeszcze? Już mi się nawet nie chce żartować, że w jakimś kiedyś to... :-( Quote
Marycha35 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Izuś może poczekajmy jeszcze na info od tego Pana, który miał się zakochać w Misiu:) Teraz niestety sezon ogórkowy się zaczyna, może poczekajmy momento. Już sama nie wiem. A fanty mam dla Misia, jak się zobaczymy przekażę:) Quote
majqa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Marycha35']Izuś może poczekajmy jeszcze na info od tego Pana, który miał się zakochać w Misiu:) Teraz niestety sezon ogórkowy się zaczyna, może poczekajmy momento. Już sama nie wiem. A fanty mam dla Misia, jak się zobaczymy przekażę:)[/QUOTE] Dobrze Marysiu, poczekajmy jeszcze ciutkę. :-) Super Kochana, ja nieustająco czekam. :-) Quote
Marycha35 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Izuś o której jutro mogę Cię złapać na stacjonarkę? :) Mireczko a coś wiadomo o zakochaniu Pana? ;) Quote
majqa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Jak mi napiszesz, o której Ci pasuje będę garować. Możemy się nawet umówić na fona na konkretną godz. to uprzedzę mamę, by nie startowała do słuchawki. Quote
mira145 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='mira145']Misio wita:bye:!Wszyscy ,którzy odwiedzają moj hotelik mówią:jaki fajny ten Misiu:)!A dziś jeden pan zachwycający się Misiem ma zapytać swojego wujka czy nie pokochałby Misia-sam ma już psa.Ale teraz wyjeżdżają na wczasy więc dopiero za dwa tygodnie coś będe wiedziała.[/QUOTE] Poczekajmy,zobaczymy.A Misiowi jak jeszcze będzie u mnie w sierpniu-czego mu nie życzę-zmniejszam cenę hotelikowania o 50zł. Pieniądze za lipiec dostałam-350zł. Quote
majqa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Dziękuję Mireczko za serce. :smilecol: Tak czy owak... drżę o finanse i już uszykowałam książki na kolejny bazarros do niedzieli włącznie powinien wystartować. A poza tym... qrde no... :-( martwię się o Misieńka. On myśli, że u Ciebie jest jego dom i im dalej w las... tym ciężej będzie mu się rozstać. :placz: Quote
aleksndra.kubiak89 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Hej, hej ;) przed chwilką zrobiłam przelew na misia za lipiec ;) jejku jak patrze na niego na tych zdjęciach, on jest taki szczęśliwi, widać, że niczego mu nie brakuje, szkoda tylko, że to nie zdjęcia ze stałego domku... nie ma mnie teraz w Polsce, ale jak wrócę postaram się bardziej zaangażować w poszukiwanie domku dla Misia, dzisiaj jeszcze powrzucam na fb jego zdjęcia ;) Quote
majqa Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Się zawzięłam i popełniłam... uff... znów się nie wyśpię... ;-) Zapraszam Dziewczyny, w tym i do podnoszenia :-): http://www.dogomania.pl/forum/threads/229439-Na-Misia-23-07-g-20-00-%C5%BBycie-po-%C5%BCyciu-sny-obca-inteligencja-cuda-tajemnice Quote
Marycha35 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Izuś, przepraszam, że nie odpisałam, ponownie walnął mi laptop!!!! Jestem wreszcie w Łodzi, u brata, więc jeśli mogę fonić to daj tylko znać:) Oleńko dzięki za odzew z wakacji daaalekich;) Mireczko DZIĘKI!!!!!! :) Ale nawałnica na Bałutach, łoj!!!!! Quote
Recommended Posts