Iljova Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Oj Misiaku ..... jeszcze trzeba cierpliwie czekać na ten Twój domek Quote
majqa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Mireczko, dziękuję za fakturę. Dziś dotarła. Oczyszczę ją z wiadomym personaliów i wstawię. Quote
mira145 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='emilia2280']hahaaaaa! Mis przyszedl sié bac do Ciebie! A Lolka tez sié boi burzy? Bo moja zouuzunia nic, najwyzej poszczeka ;p[/QUOTE] Niestety,Lolka też boi się burzy:(Wszystkie moje zwierzaki są w domu a w zasadzie w mojej sypialni:)W kojcu jeśli taki pies jest- idzie do niego ktoś z domowników. Quote
mira145 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Misio wita:bye:!Wszyscy ,którzy odwiedzają moj hotelik mówią:jaki fajny ten Misiu:)!A dziś jeden pan zachwycający się Misiem ma zapytać swojego wujka czy nie pokochałby Misia-sam ma już psa.Ale teraz wyjeżdżają na wczasy więc dopiero za dwa tygodnie coś będe wiedziała. Quote
mira145 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Halo,halo tu Misiu:czytaj:proszę podpisać liste obecnosci u Misia:mad::-)!Cioteczki Michola na wakacjach?:lol: Quote
holly101 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Cholerka, dawno mnie nie było... Misiaczku przesłodki, czekam na Twój domek z utęsknieniem! Wszystkie deklaracje oczywiście uzupełnię... Rafi jednak nie ma domu = ta pożal się Boże "pani" nie sprostała - zdecydowałam się zabrać psa od niej - dałam jeszcze jedną szansę, liczyłam na dojrzałość po takiej autorefleksji z jej strony - nic z tego. Problem w tym, że muszę Go zabrać do 15 lipca a u ZuziM brak miejsc :( Tam by mu było póki co najlepiej, zna miejsce, kocha Zuzię... Ech, przepraszam, że tak się kokoszę w Misiowym watku... Quote
Iljova Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Jestem Misiaczku już lepiej sie czuję więc zaglądam do Ciebie :-) Quote
Zoli36 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ojoj, a ja co jakieś czas zaglądam i Misio ciągle bez domku... Quote
elik Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Cioteczki kochane, tłuczcie mnie, katujkcie, a nie oddam, no chyba, że.... No tak Izunia pytała i pytała o wpłatę Emilki, a ja sprawdzam codziennie i sprawdzam, a tam jak nie było wpłaty, tak nie ma :shake: No ale ja lukam do kasiory Misia, czyli do mBanku. Dzisiaj nagle doznałam olśnienia, że Emilka mogła wpłaciś do Lukasa, tam, gdzie my sie rozliczamy. Lecem Ci ja w te pendy i co ??? No jest i to już od 2.07. siedzi sobie spokojnie i słówkiem nie piśnie, ani Emilka mnie w ep nie walnie, że kase wysłała, a ja gupa rżne :razz: Wszem i wobec przyznaję sie, że łep mi nie pracuje jak trza :-( to chyba z przegrzania nie załapałam, że Emilka może do innego banku, nie Misiowego wpaci. A skoro ju o kasie mowa, to wczoraj wpłynęło 25 zetów od Isadory za bazarek, a dzisiaj 30 od Ewatonieja - deklaracja. W ten sposób kasa Misiorka wzbogaciła się o 155 PLN. Jednocześnie pomniejszyła się o 350,- zł, które przelałam za hotel od 4.07. do 3.08.br. Edited July 7, 2012 by elik Quote
ewatonieja Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 u mnie moga byc takie poslizgi, bo wyplata wplywa inaczej :) ale kciuki zacisniete niezmiennie Quote
majqa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 No tak, hihihi... Emi wpłaciła nie na to konto, co podałam. :-) Za to... Kwota z bazarku wyszła piękna dzięki zaokrągleniom wpłat Kochanych Dziewczyn, bo łącznie 165zł. :loveu: :multi: Eluś, w rozliczeniu bazarku ujęłam minioną, nie dawno wklejoną, fakturę za hotelik. :-) Edit: Eluś, z bazarku brakuje mi w rozliczeniu Misia kwoty 40zł od Smyku. Pokażę Ci Twój wpis Kochana, zerknij proszę (bo... qrczę, może ja tego nie widzę, przeoczyłam na 1 stronie): [quote name='elik']Z przyjemnością donoszę, że w dniu wczorajszym na konto Miasia wpłynęła kwota 40 zł od Smyku z zaznaczeniem, że to z bazarku (...) Quote
mira145 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Witojcie miłe Misiowe ciotki!!!Ale super fajnie się Zrobiło na jego wątkU:lol: Quote
zerduszko Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Zaglądam w oczekiwaniu na to najważniejsze info. buuu :( Quote
mira145 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='zerduszko']Zaglądam w oczekiwaniu na to najważniejsze info. buuu :([/QUOTE] Zerduszko,bedzie dobrze!Nie poddawajmy sie!!! Quote
mira145 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Zoli36']Ojoj, a ja co jakieś czas zaglądam i Misio ciągle bez domku...[/QUOTE] Trzeba co dzień!:)))) Quote
zerduszko Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 No ja myślę, że będzie dobrze tylko czemu tak długo? :/ Quote
elik Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='majqa']No tak, hihihi... Emi wpłaciła nie na to konto, co podałam. :-) Za to... Kwota z bazarku wyszła piękna dzięki zaokrągleniom wpłat Kochanych Dziewczyn, bo łącznie 165zł. :loveu: :multi: Eluś, w rozliczeniu bazarku ujęłam minioną, nie dawno wklejoną, fakturę za hotelik. :-) Edit: Eluś, z bazarku brakuje mi w rozliczeniu Misia kwoty 40zł od Smyku. Pokażę Ci Twój wpis Kochana, zerknij proszę (bo... qrczę, może ja tego nie widzę, przeoczyłam na 1 stronie): Izuniu, bardzo dziękuję za trzymanie pieczy nad rachunkami Misiowymi. Widzisz, dobrze widzisz, to co tam pisze, ale czego nie ma tego nie widzisz :oops: To prawda, że pospiech jest wskazany, ale tylko przy łapaniu pcheł. Po tym olśnieniu z wpłatę Emilki byłam tak zadowolona, że wreszcie się wyjaśniło, że pomimo, iż goście na imieniny chuopa (Antoni) byli już tuż, tuż, a ja jeszcze miałam wziąć prysznic, chciałam o tym powiadomić na wątku bazarkowym, a jak już tam powiadomiłam, to wypadało dopisać do rachunku Misiowego, no i z pośpiechu nie sprawdziłam wpłat z wcześniejszych dni, no i nie pamiętałam w tamtym momencie, że przecież jeszcze Smyku wpłaciła, o czym informowałam na wątku bazarkowym. Jednym słowem byk, za bykiem :shake: :oops: Mój komputer osobisty najwyraźniej przegrzał się bardziej niż myślałam. Nie będę się czuła urażona, jeśli wyznaczycie na skarbnika Misiowego kogoś z pojemniejszym komputerem. Eluś, w rozliczeniu bazarku ujęłam minioną, nie dawno wklejoną, fakturę za hotelik. Izunie, czy to znaczy, że przelałaś należność za hotelik ? Jeśli tak, to zrobiłyśmy to obie :) Quote
majqa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='elik'](...) Nie będę się czuła urażona, jeśli wyznaczycie na skarbnika Misiowego kogoś z pojemniejszym komputerem. Izunie, czy to znaczy, że przelałaś należność za hotelik ? Jeśli tak, to zrobiłyśmy to obie :)[/QUOTE] Mowy nie ma. Robisz to świetnie. :-) Eluś, nie... ja tylko podałam (bo wciąż uczę się, jak robić bazarki, by z niczym nie kulały), jakie było przeznaczenie pieniążków zebranych na bazarku. :-) Quote
elik Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='majqa']Mowy nie ma. Robisz to świetnie. :-) Eluś, nie... ja tylko podałam (bo wciąż uczę się, jak robić bazarki, by z niczym nie kulały), jakie było przeznaczenie pieniążków zebranych na bazarku. :-)[/QUOTE] Izuniu pięknie dziękuję, ale sama jestem na się wkurzona, bo coś takiego jeszcze mi się nie zdarzyło, a tu masz babo placek, już któryś raz i to na wątku psa, który leży mi na sercu, dla którego chciałabym jak najlepiej. Chciałam dobrze, a wyszło, jak wyszło :oops: Powinnam była zrobić ten wpis na spokojnie, jutro. Czyli dzisiaj hi hi hi tylko po południu, jak się wyśpię i posprzątam po imprezie Quote
majqa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Eluniu, pędź już śpiuniać, musisz odpocząć... aaaaaaaaa i.... Wszystkiego, co najlepsze dla Twojego Męża!!! Zdrówka, powodów do uśmiechu i nieustająco pewnego, spokojnego patrzenia w Waszą przyszłość. :Rose::Rose::Rose: A co do pomyłki/ przegapienia. Niczego sobie nie wyrzucaj. :lol: Jak będzie kiedyś okazja to Ci opowiem, jak podliczyłam bazarkowo bliską memu sercu Smyku. :evil_lol: Matko jedyna... nie mogłam dobrze trafić palcem w cyfry na tel. jak do Niej wybierałam numer, żeby przeprosić. Myślałam, że umrę ze wstydu. :shake: Byłam pewna, że popamiętam ruski miesiąc tamtą wtopę no i popamiętałam, choć Smyku się z tego tylko śmiała. :oops: Od tamtej pory co bazarek to mam sr... umysłową, że coś źle zsumuję, napiszę itp... :roll: Quote
elik Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='majqa']Eluniu, pędź już śpiuniać, musisz odpocząć... aaaaaaaaa i....... napiszę itp... :roll:[/QUOTE] Izuniu pięknie dziękuję za wyrozumiałość i życzenia dla męża, który już smacznie chrapie :) Też lece w kimono i Tobie też radzę to samo. Miłej niedzieli Ci życzę :loveu: Quote
majqa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Do zobaczenia zatem za parę godzinek. ;-) Ja też już pędzę do łóżeczka ale nie odmówię sobie jeszcze chwilki na lekturę do podusi. :-) Quote
elik Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='majqa']Do zobaczenia zatem za parę godzinek. ;-) Ja też już pędzę do łóżeczka ale nie odmówię sobie jeszcze chwilki na lekturę do podusi. :-)[/QUOTE] A ja padłam wczoraj. Nawet nie musiałam sobie puszczać telewizorni, żeby usnąć. Usnęłam natychmiast bez tego :) Quote
Agucha Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='mira145']Misio wita:bye:!Wszyscy ,którzy odwiedzają moj hotelik mówią:jaki fajny ten Misiu:)!A dziś jeden pan zachwycający się Misiem ma zapytać swojego wujka czy nie pokochałby Misia-sam ma już psa.Ale teraz wyjeżdżają na wczasy więc dopiero za dwa tygodnie coś będe wiedziała.[/QUOTE] Zaciskam kciuki!!! :) Quote
Recommended Posts