Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']hahaaaaa! Mis przyszedl sié bac do Ciebie! A Lolka tez sié boi burzy? Bo moja zouuzunia nic, najwyzej poszczeka ;p[/QUOTE]

Niestety,Lolka też boi się burzy:(Wszystkie moje zwierzaki są w domu a w zasadzie w mojej sypialni:)W kojcu jeśli taki pies jest- idzie do niego ktoś z domowników.

Posted

Misio wita:bye:!Wszyscy ,którzy odwiedzają moj hotelik mówią:jaki fajny ten Misiu:)!A dziś jeden pan zachwycający się Misiem ma zapytać swojego wujka czy nie pokochałby Misia-sam ma już psa.Ale teraz wyjeżdżają na wczasy więc dopiero za dwa tygodnie coś będe wiedziała.

Posted

Cholerka, dawno mnie nie było... Misiaczku przesłodki, czekam na Twój domek z utęsknieniem! Wszystkie deklaracje oczywiście uzupełnię... Rafi jednak nie ma domu = ta pożal się Boże "pani" nie sprostała - zdecydowałam się zabrać psa od niej - dałam jeszcze jedną szansę, liczyłam na dojrzałość po takiej autorefleksji z jej strony - nic z tego. Problem w tym, że muszę Go zabrać do 15 lipca a u ZuziM brak miejsc :( Tam by mu było póki co najlepiej, zna miejsce, kocha Zuzię... Ech, przepraszam, że tak się kokoszę w Misiowym watku...

Posted (edited)

Cioteczki kochane, tłuczcie mnie, katujkcie, a nie oddam, no chyba, że....
No tak Izunia pytała i pytała o wpłatę Emilki, a ja sprawdzam codziennie i sprawdzam, a tam jak nie było wpłaty, tak nie ma :shake:
No ale ja lukam do kasiory Misia, czyli do mBanku. Dzisiaj nagle doznałam olśnienia, że Emilka mogła wpłaciś do Lukasa, tam, gdzie my sie rozliczamy. Lecem Ci ja w te pendy i co ??? No jest i to już od 2.07. siedzi sobie spokojnie i słówkiem nie piśnie, ani Emilka mnie w ep nie walnie, że kase wysłała, a ja gupa rżne :razz:
Wszem i wobec przyznaję sie, że łep mi nie pracuje jak trza :-( to chyba z przegrzania nie załapałam, że Emilka może do innego banku, nie Misiowego wpaci.

A skoro ju o kasie mowa, to wczoraj wpłynęło 25 zetów od Isadory za bazarek, a dzisiaj 30 od Ewatonieja - deklaracja. W ten sposób kasa Misiorka wzbogaciła się o 155 PLN.

Jednocześnie pomniejszyła się o 350,- zł, które przelałam za hotel od 4.07. do 3.08.br.

Edited by elik
Posted

No tak, hihihi... Emi wpłaciła nie na to konto, co podałam. :-)
Za to... Kwota z bazarku wyszła piękna dzięki zaokrągleniom wpłat Kochanych Dziewczyn, bo łącznie 165zł. :loveu: :multi:

Eluś, w rozliczeniu bazarku ujęłam minioną, nie dawno wklejoną, fakturę za hotelik. :-)

Edit:
Eluś, z bazarku brakuje mi w rozliczeniu Misia kwoty 40zł od Smyku.
Pokażę Ci Twój wpis Kochana, zerknij proszę (bo... qrczę, może ja tego nie widzę, przeoczyłam na 1 stronie):

[quote name='elik']Z przyjemnością donoszę, że w dniu wczorajszym na konto Miasia wpłynęła kwota 40 zł od Smyku z zaznaczeniem, że to z bazarku (...)

Posted

[quote name='majqa']No tak, hihihi... Emi wpłaciła nie na to konto, co podałam. :-)
Za to... Kwota z bazarku wyszła piękna dzięki zaokrągleniom wpłat Kochanych Dziewczyn, bo łącznie 165zł. :loveu: :multi:

Eluś, w rozliczeniu bazarku ujęłam minioną, nie dawno wklejoną, fakturę za hotelik. :-)

Edit:
Eluś, z bazarku brakuje mi w rozliczeniu Misia kwoty 40zł od Smyku.
Pokażę Ci Twój wpis Kochana, zerknij proszę (bo... qrczę, może ja tego nie widzę, przeoczyłam na 1 stronie):
Izuniu, bardzo dziękuję za trzymanie pieczy nad rachunkami Misiowymi. Widzisz, dobrze widzisz, to co tam pisze, ale czego nie ma tego nie widzisz :oops:
To prawda, że pospiech jest wskazany, ale tylko przy łapaniu pcheł. Po tym olśnieniu z wpłatę Emilki byłam tak zadowolona, że wreszcie się wyjaśniło, że pomimo, iż goście na imieniny chuopa (Antoni) byli już tuż, tuż, a ja jeszcze miałam wziąć prysznic, chciałam o tym powiadomić na wątku bazarkowym, a jak już tam powiadomiłam, to wypadało dopisać do rachunku Misiowego, no i z pośpiechu nie sprawdziłam wpłat z wcześniejszych dni, no i nie pamiętałam w tamtym momencie, że przecież jeszcze Smyku wpłaciła, o czym informowałam na wątku bazarkowym. Jednym słowem byk, za bykiem :shake: :oops: Mój komputer osobisty najwyraźniej przegrzał się bardziej niż myślałam.
Nie będę się czuła urażona, jeśli wyznaczycie na skarbnika Misiowego kogoś z pojemniejszym komputerem.

Eluś, w rozliczeniu bazarku ujęłam minioną, nie dawno wklejoną, fakturę za hotelik.

Izunie, czy to znaczy, że przelałaś należność za hotelik ? Jeśli tak, to zrobiłyśmy to obie :)

Posted

[quote name='elik'](...) Nie będę się czuła urażona, jeśli wyznaczycie na skarbnika Misiowego kogoś z pojemniejszym komputerem.

Izunie, czy to znaczy, że przelałaś należność za hotelik ? Jeśli tak, to zrobiłyśmy to obie :)[/QUOTE]
Mowy nie ma. Robisz to świetnie. :-)

Eluś, nie... ja tylko podałam (bo wciąż uczę się, jak robić bazarki, by z niczym nie kulały), jakie było przeznaczenie pieniążków zebranych na bazarku. :-)

Posted

[quote name='majqa']Mowy nie ma. Robisz to świetnie. :-)

Eluś, nie... ja tylko podałam (bo wciąż uczę się, jak robić bazarki, by z niczym nie kulały), jakie było przeznaczenie pieniążków zebranych na bazarku. :-)[/QUOTE]

Izuniu pięknie dziękuję, ale sama jestem na się wkurzona, bo coś takiego jeszcze mi się nie zdarzyło, a tu masz babo placek, już któryś raz i to na wątku psa, który leży mi na sercu, dla którego chciałabym jak najlepiej. Chciałam dobrze, a wyszło, jak wyszło :oops:
Powinnam była zrobić ten wpis na spokojnie, jutro. Czyli dzisiaj hi hi hi tylko po południu, jak się wyśpię i posprzątam po imprezie

Posted

Eluniu, pędź już śpiuniać, musisz odpocząć... aaaaaaaaa i....

Wszystkiego, co najlepsze dla Twojego Męża!!! Zdrówka, powodów do uśmiechu i nieustająco pewnego, spokojnego patrzenia w Waszą przyszłość.

:Rose::Rose::Rose:

A co do pomyłki/ przegapienia.
Niczego sobie nie wyrzucaj. :lol:
Jak będzie kiedyś okazja to Ci opowiem, jak podliczyłam bazarkowo bliską memu sercu Smyku. :evil_lol:
Matko jedyna... nie mogłam dobrze trafić palcem w cyfry na tel. jak do Niej wybierałam numer, żeby przeprosić.
Myślałam, że umrę ze wstydu. :shake: Byłam pewna, że popamiętam ruski miesiąc tamtą wtopę no i popamiętałam, choć Smyku się z tego tylko śmiała. :oops: Od tamtej pory co bazarek to mam sr... umysłową, że coś źle zsumuję, napiszę itp... :roll:

Posted

[quote name='majqa']Eluniu, pędź już śpiuniać, musisz odpocząć... aaaaaaaaa i....... napiszę itp... :roll:[/QUOTE]

Izuniu pięknie dziękuję za wyrozumiałość i życzenia dla męża, który już smacznie chrapie :)
Też lece w kimono i Tobie też radzę to samo. Miłej niedzieli Ci życzę :loveu:

Posted

[quote name='majqa']Do zobaczenia zatem za parę godzinek. ;-)
Ja też już pędzę do łóżeczka ale nie odmówię sobie jeszcze chwilki na lekturę do podusi. :-)[/QUOTE]

A ja padłam wczoraj. Nawet nie musiałam sobie puszczać telewizorni, żeby usnąć. Usnęłam natychmiast bez tego :)

Posted

[quote name='mira145']Misio wita:bye:!Wszyscy ,którzy odwiedzają moj hotelik mówią:jaki fajny ten Misiu:)!A dziś jeden pan zachwycający się Misiem ma zapytać swojego wujka czy nie pokochałby Misia-sam ma już psa.Ale teraz wyjeżdżają na wczasy więc dopiero za dwa tygodnie coś będe wiedziała.[/QUOTE]
Zaciskam kciuki!!! :)