Marycha35 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 A kasiorka z Twojego bazzzaro ładna, kochana jesteś i kupujący:) Misio nie zginie!!! Chociaż jak sobie pomyślę, że atak wisi Misiowi prawie 1000 zł, ale ma wszystko w tyle to nikczemnie mi się jawi jej postać.....wrr!!!!!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 ewatonieja napisał(a):gorace pozdrowionka dla przyjaciól Miśka no i drapano dla niego :) Natko ściskamy i dzięki, że cały czas jesteś z Misiem:) Quote
mira145 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Pozdrowionka od Misia:bye:u niego nic nowego,rozrabia z Dolarem i Lolką.:lol:I tylko smutno że nikt nie chce pokochać MISIA:( Quote
elik Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 majqa napisał(a):Eluś, nie kupowałaś nic Kochana. :-) Ci, co kupili wsio dostali. :-) Acha, informiłaś mnie, że może wkrótce kaska dla Misia wpłynie. He he he a mnie włos na łebie dęba stanął na myśl, że ja już nie pamiętam, że coś, gdzieś licytowałam ha ha ha, toś mnie uspokoiła :loveu: Quote
Marycha35 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Eluchna ja pozwolę sobie podziękować, lookałam na pierwszą stronę, rachunki cudnie prowadzone, przejrzyste, a i sumka ładna u Misia:) ROBOTA PALUCHY LIZAĆ:):):) Quote
elik Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Marycha35 napisał(a):Eluchna ja pozwolę sobie podziękować, lookałam na pierwszą stronę, rachunki cudnie prowadzone, przejrzyste, a i sumka ładna u Misia:) ROBOTA PALUCHY LIZAĆ:):):) Za słowa uznania za rachonki piknie dzienkujem, a okrągła sumka to już nie moja zasługa. To kochane Cioteczki tak o Michulca dbajom piknie :loveu: Quote
majqa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 To prawda, piękne podziękowania dla Eli a i dla Miry za miłe oku relacje. :-) Quote
Marycha35 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Zdecydowanie się przyłączam:) Misiu zadbany, spokojny, szczęśliwy i co ciekawe nic już nie słyszymy o jego agresji......taaaaa....wrr!!!!!! Dziewczynki tu mam prośbę, gdyż ja bez FB, a dziewczyna od nas, z Dogo. prosi o pomoc w dobrej sprawie, bo psiej;) [quote name='Bonsai']Ja dziś przyszłam z prośbą... Często robię zdjęcia psom, które szukają domów. Teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677. Quote
Lumix Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Witam mogę napisać jedynie, że jestem w szoku, co to pieniądze robią z ludzi. Quote
Marycha35 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Witam:) A piłka nożna co robi!!!! HO HO HO!!!! Quote
majqa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Lumix napisał(a):Witam mogę napisać jedynie, że jestem w szoku, co to pieniądze robią z ludzi. Jedno, co jest w tym optymistyczne to, że... owszem robią ale... nie z każdym, na szczęście. A teraz... Dzień Dobry Wszystkim! :-) Quote
mira145 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 A my z Misiem mówimy wszystkim przemiłym fankom Misiora spokojnej nocki i kolorowych snów:sleep2:!Jutro znów upał:) Quote
majqa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 I wszystkiego dobrego dla Was. :-) Oj, rzeczywiście szykuje się upał, że hoho... U nas już dziś było okrutnie gorąco. Quote
Marycha35 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Nooo właśnie, ale Misio z Dolarkiem i kumpelstwem ma to pod ogonkiem;) Mam nadzieję, że zapomniał o przeszłości, dalekiej i tej bliższej, fuj! Quote
mira145 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Misiu nic nie wie,że tu gdzie jest to kolejny przystanek w jego życiu:(i dlatego marzy mi się aby znalazł najjjlepszy domek na świecie:multi: Quote
majqa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='mira145']Misiu nic nie wie,że tu gdzie jest to kolejny przystanek w jego życiu:( (...) Coś przeciąga się ten przystanek... :-( Ta bida znów będzie cierpiała, zmuszona kiedyś opuścić swój raj. Jesteś szczęściarzem i pechowcem zarazem psiaku. Miruś, jak dajecie radę w ten upał? My się rozpływamy. Moje psiaki do południa i wieczorem jakoś były na obrotach, a tak, w ciągu dnia kaput... Normalnie widziałam w ich oczach prośbę: Plizzz, skręć temperaturę... Quote
mira145 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Psiaki zle znosza tak wysoką temperaturę.Szukają cienia,kopia doły i w nich leżą.Zmieniam czesto im wodę w miskach jak i w ich basenie :) o spacerach nie ma mowy!Wczoraj była burza-Miś siedział pod kołdrą!:evil_lol: Quote
Agucha Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Witanko gorące! :) U nas też patelniocha. W nocy była burza to żeśmy nieznacznie dychnęli, ale to kropla w morzu :( Miśku, pomóż ciotkom w szukaniu domku... Quote
majqa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 mira145 napisał(a):Psiaki zle znosza tak wysoką temperaturę.Szukają cienia,kopia doły i w nich leżą.Zmieniam czesto im wodę w miskach jak i w ich basenie :) o spacerach nie ma mowy!Wczoraj była burza-Miś siedział pod kołdrą!:evil_lol: ..., czyli jak i u mnie. :-) Oj, biedulek, czyli boi się burzy. Buziaki Misieńku. Agucha napisał(a):(...) W nocy była burza to żeśmy nieznacznie dychnęli, ale to kropla w morzu :( (...) My też zostaliśmy zaszczyceni i teraz uprzątamy pokłosie burzy. Quote
emilia2280 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='mira145']Psiaki zle znosza tak wysoką temperaturę.Szukają cienia,kopia doły i w nich leżą.Zmieniam czesto im wodę w miskach jak i w ich basenie :) o spacerach nie ma mowy!Wczoraj była burza-Miś siedział pod kołdrą!:evil_lol: hahaaaaa! Mis przyszedl sié bac do Ciebie! A Lolka tez sié boi burzy? Bo moja zouuzunia nic, najwyzej poszczeka ;p Quote
majqa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Eluniu, jak dojdą Ci wpłaty z bazarku nie zapomnij, proszę, potwierdzić je na wątku bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228575-Jasnowidzenie-paleoastronautyka-i-inne-Misio-KONIEC!-ROZLICZAM! Quote
Marycha35 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Dziewczynki niby Polak zawsze narzeka, ale jak do cholery nie narzekać kiedy zimą -30, psiaki zamarzają, a latem +35, psiaki ledwie żyją. Hm...... Misiuchna nie bój się burzy!!! Izuś, o tym nie pomyślałam, że Miś będzie tęsknił przecież gdy domek się pojawi. Teraz gównie cieszę się z tego, że jest wreszcie w odpowiedzialnych, dobrych, uczciwych rękach:), ale co prawda to prawda! Quote
elik Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='majqa']Eluniu, jak dojdą Ci wpłaty z bazarku nie zapomnij, proszę, potwierdzić je na wątku bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228575-Jasnowidzenie-paleoastronautyka-i-inne-Misio-KONIEC!-ROZLICZAM! Tak jest :) Jeśli wpłaty będą wpływały bezpośrednio do mnie, to co z należnością za przesłanie ? Quote
majqa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 elik napisał(a):Tak jest :) Jeśli wpłaty będą wpływały bezpośrednio do mnie, to co z należnością za przesłanie ? Wejdzie Eluś w stan posiadania Misia. Quote
elik Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 majqa napisał(a):Wejdzie Eluś w stan posiadania Misia. Fantastyczna wiadomość :loveu: Miejmy nadzieję, że już mu to nie będzie potrzebne :) Quote
Recommended Posts