Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A kasiorka z Twojego bazzzaro ładna, kochana jesteś i kupujący:) Misio nie zginie!!! Chociaż jak sobie pomyślę, że atak wisi Misiowi prawie 1000 zł, ale ma wszystko w tyle to nikczemnie mi się jawi jej postać.....wrr!!!!!!!!!!!!!

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Eluś, nie kupowałaś nic Kochana. :-) Ci, co kupili wsio dostali. :-)

Acha, informiłaś mnie, że może wkrótce kaska dla Misia wpłynie. He he he a mnie włos na łebie dęba stanął na myśl, że ja już nie pamiętam, że coś, gdzieś licytowałam ha ha ha, toś mnie uspokoiła :loveu:

Posted

Eluchna ja pozwolę sobie podziękować, lookałam na pierwszą stronę, rachunki cudnie prowadzone, przejrzyste, a i sumka ładna u Misia:) ROBOTA PALUCHY LIZAĆ:):):)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Eluchna ja pozwolę sobie podziękować, lookałam na pierwszą stronę, rachunki cudnie prowadzone, przejrzyste, a i sumka ładna u Misia:) ROBOTA PALUCHY LIZAĆ:):):)

Za słowa uznania za rachonki piknie dzienkujem, a okrągła sumka to już nie moja zasługa. To kochane
Cioteczki tak o Michulca dbajom piknie :loveu:

Posted

Zdecydowanie się przyłączam:) Misiu zadbany, spokojny, szczęśliwy i co ciekawe nic już nie słyszymy o jego agresji......taaaaa....wrr!!!!!!

Dziewczynki tu mam prośbę, gdyż ja bez FB, a dziewczyna od nas, z Dogo. prosi o pomoc w dobrej sprawie, bo psiej;)

[quote name='Bonsai']Ja dziś przyszłam z prośbą... Często robię zdjęcia psom, które szukają domów. Teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia.

Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677.

Posted

Lumix napisał(a):
Witam mogę napisać jedynie, że jestem w szoku, co to pieniądze robią z ludzi.

Jedno, co jest w tym optymistyczne to, że... owszem robią ale... nie z każdym, na szczęście.

A teraz... Dzień Dobry Wszystkim! :-)

Posted

[quote name='mira145']Misiu nic nie wie,że tu gdzie jest to kolejny przystanek w jego życiu:( (...)
Coś przeciąga się ten przystanek... :-( Ta bida znów będzie cierpiała, zmuszona kiedyś opuścić swój raj.
Jesteś szczęściarzem i pechowcem zarazem psiaku.

Miruś, jak dajecie radę w ten upał?
My się rozpływamy. Moje psiaki do południa i wieczorem jakoś były na obrotach, a tak, w ciągu dnia kaput...
Normalnie widziałam w ich oczach prośbę: Plizzz, skręć temperaturę...

Posted

Psiaki zle znosza tak wysoką temperaturę.Szukają cienia,kopia doły i w nich leżą.Zmieniam czesto im wodę w miskach jak i w ich basenie :) o spacerach nie ma mowy!Wczoraj była burza-Miś siedział pod kołdrą!:evil_lol:

Posted

Witanko gorące! :)
U nas też patelniocha. W nocy była burza to żeśmy nieznacznie dychnęli, ale to kropla w morzu :(

Miśku, pomóż ciotkom w szukaniu domku...

Posted

mira145 napisał(a):
Psiaki zle znosza tak wysoką temperaturę.Szukają cienia,kopia doły i w nich leżą.Zmieniam czesto im wodę w miskach jak i w ich basenie :) o spacerach nie ma mowy!Wczoraj była burza-Miś siedział pod kołdrą!:evil_lol:

..., czyli jak i u mnie. :-)
Oj, biedulek, czyli boi się burzy. Buziaki Misieńku.

Agucha napisał(a):
(...) W nocy była burza to żeśmy nieznacznie dychnęli, ale to kropla w morzu :( (...)

My też zostaliśmy zaszczyceni i teraz uprzątamy pokłosie burzy.

Posted

[quote name='mira145']Psiaki zle znosza tak wysoką temperaturę.Szukają cienia,kopia doły i w nich leżą.Zmieniam czesto im wodę w miskach jak i w ich basenie :) o spacerach nie ma mowy!Wczoraj była burza-Miś siedział pod kołdrą!:evil_lol:

hahaaaaa! Mis przyszedl sié bac do Ciebie! A Lolka tez sié boi burzy? Bo moja zouuzunia nic, najwyzej poszczeka ;p

Posted

Dziewczynki niby Polak zawsze narzeka, ale jak do cholery nie narzekać kiedy zimą -30, psiaki zamarzają, a latem +35, psiaki ledwie żyją. Hm......
Misiuchna nie bój się burzy!!! Izuś, o tym nie pomyślałam, że Miś będzie tęsknił przecież gdy domek się pojawi. Teraz gównie cieszę się z tego, że jest wreszcie w odpowiedzialnych, dobrych, uczciwych rękach:), ale co prawda to prawda!

Posted

elik napisał(a):
Tak jest :)
Jeśli wpłaty będą wpływały bezpośrednio do mnie, to co z należnością za przesłanie ?

Wejdzie Eluś w stan posiadania Misia.

Posted

majqa napisał(a):
Wejdzie Eluś w stan posiadania Misia.

Fantastyczna wiadomość :loveu:
Miejmy nadzieję, że już mu to nie będzie potrzebne :)