majqa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Marycha35 napisał(a):(...) Ola, moja koleżanka ze studiów zadeklarowała stałą na Misia w wysokości 10zł, Elu pozwolisz, że prześlę namiary. (...) Dziękujemy za pomoc! :-) Quote
Marycha35 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Już namiary poszły, Oleńko dzięki raz jeszcze:):):) Quote
elik Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Marycha35']...Ola, moja koleżanka ze studiów zadeklarowała stałą na Misia w wysokości 10zł, Elu pozwolisz, że prześlę namiary. ... Kochane Cioteczki bardzo proszę o wyrozumiałość i wybaczenie. Ostatnio prawie wcale nie zaglądam na dogo z powodu braku czasu. Dlatego upoważniam do podawania konta Misiowego jeśli tylko będzie taka potrzeba. Dlatego Marysiu bardzo Ci dziekuję, że mnie wyręczyłaś :) Uprzejmie donoszę, że 16.bm. wpłynęła dla Misia kwota 30 zł od ewatonieja, za co serdecznie dziękuję i bardzo przepraszam, że informuje o tym z opóźnieniem. :modla: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: Zaglądnęłam na konto, dopiero po informacji Majqi, że może być nowa wpłata. Na razie innej poza tej od ewatonieja, nie stwierdziłam. Quote
aleksndra.kubiak89 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przelałam dzisiaj 10 zł ;) niebawem powinno być :) Quote
Iljova Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Cześć i Misiaku i co dalej nic tyle czasu mnie nie było i nadal cisza...żadnego domku ??? Quote
Marycha35 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Oleńko dziękóweczka i buzi:):):):) Elu serdeczne uściski dla Ciebie:) Quote
mira145 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Misiek noc spędził w koszu na tarasie:lol:W domu gorąco i psiaki uciekają tam gdzie chłodniej.Po niedzieli ma ponownie ukazać się ogłoszenie Misia w kieleckim Echu Dnia i w Wyborczej-może...trzymam kciuki:kciuki: Quote
majqa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dziękuję Miro, że również czuwasz nad ogłoszeniami. :-) Taaak, u nas też gorąco i albo dwór i cień albo szukanie chłodu kafelków. ;-) Quote
majqa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Jak minęła niedziela Misieńkowi, Dolarkowi i innym??? :-) Quote
ewatonieja Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 gorace pozdrowionka dla przyjaciól Miśka no i drapano dla niego :) Quote
elik Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 (edited) [quote name='Marycha35']Oleńko dziękóweczka i buzi:):):):) Elu serdeczne uściski dla Ciebie:) Ja także ściskam serdecznie :) i informuje grzecznie, że wpłynęła kaska - 10 zł od aleksndra.kubiak89. Jak się domyślam, to ta zapowiedziana deklaracja. Piękniście dziękuję i już zapisuję :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: :sweetCyb: Edited June 24, 2012 by elik Quote
mira145 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Misiu wita ciotunie!:lol:I jak zwykle gdzie Dolar tam i Miś i gdzie Miś tam Dolar.Niestety,mimo fajnej pogody siedzieliśmy na podwórku. Dziś byłam sama a psiaków zabieramy na spacer razem bo jeden za drugim wyje a gdy idą razem są w siódmym niebie.A jeszcze biegnie Lolka,Norka i Figa.Misiek jest wściekly ,że taki duży i na smyczy.Dolar też się boczy ale nie ma rady:shake: Quote
majqa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Pewno, że nie ma rady. Najważniejsze bezpieczeństwo. :-) Quote
majqa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Właśnie jestem w trakcie dogrywania przejęcia fantów m.in. dla Misia pod kątem bazarku. Tu liczę na pomocne serducho Smyku, bo to jej rejon. :-) Oby się udało. :-) Quote
majqa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 No jest nieźle... zaczynam pisać sama ze sobą... :roll: - Dzień dobry Majqo. :lol: - Dzień dobry Majqo. :lol: - Dzień dobry Misiu. :lol: - ......................... Quote
elik Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 majqa napisał(a):No jest nieźle... zaczynam pisać sama ze sobą... :roll: - Dzień dobry Majqo. :lol: - Dzień dobry Majqo. :lol: - Dzień dobry Misiu. :lol: - ......................... A ja nieco inaczej. Witaj Majqo, witaj Misiu, co u Was dobrego ? Quote
majqa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 elik napisał(a):A ja nieco inaczej. Witaj Majqo, witaj Misiu, co u Was dobrego ? U nas padnięcie na piiisk ale i dobry nastrój. Tnę na zabój zwierzyniec. ;-) Fryzurki aż się świecą po kąpieli. :-) Dochodzę do coraz większej wprawy w posługiwaniu się maszynką. Dumnammm z tego powodu jak paw/f. ;-) Aaaa... Eluś, skończył się bazarek, podałam dane do wpłaty i... czekamy. :-) Quote
elik Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 majqa napisał(a):U nas padnięcie na piiisk ale i dobry nastrój. Tnę na zabój zwierzyniec. ;-) Fryzurki aż się świecą po kąpieli. :-) Dochodzę do coraz większej wprawy w posługiwaniu się maszynką. Dumnammm z tego powodu jak paw/f. ;-) Aaaa... Eluś, skończył się bazarek, podałam dane do wpłaty i... czekamy. :-) Łooo jaki bazarek ? Czy to o bazarek dla Meluni idzie ? A co do paffia, to siem wcale nie dziwiem, bo powód do dumy jest znakomity. Gratuluję :) Quote
elik Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 majqa napisał(a):Eluś, dla Misia robiłam. :-) A to ja danych do wpłaty nie dostałam i soreczki, nie bij, nie pamiętam co tam wylicytowałam :oops: Quote
majqa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Eluś, nie kupowałaś nic Kochana. :-) Ci, co kupili wsio dostali. :-) Quote
Marycha35 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Dziewczynki ALLELUJA Dogo działa!!!!! Od paru dni nocami, jak mam w zwyczaju, zamiast witamy czytałam wypad na Dogo, jakieś errory, naprawy, działania. FUJ!!!!!! Ale nic to, już jest ok, Izulku lecę lookać Twój bazarek, ale widzę, że nic nie zniknęło i kasiorrrra będzie:):):) JESTEŚ WIEEEELKA:):):) Jak miło czytać, że nasz Miś kochany zdrowy, odpoczywa sobie i żyje spokojnie z Dolarem! (zazdroszczę.....by się przydał x wieeele w portfelu;)) Izulku będę miała też fanty dla Misia, tak jak rozmawiałyśmy, ale przyznam, że wierze jeszcze i kciukaczę za domek dla Misia i Dolarka najlepiej!!! Ech...... Quote
majqa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Super, że Cię dogo wpuściło. :-) Fajnie, że gromadzisz fanciki. Ja już szperam szukając następnych. :-) Z kolei fanty od emdziolek, bo to o nich wcześniej pisałam albo do mnie dotrą na żywo albo w postaci zdjęć. Jestem w trakcie ustaleń ze Smyku. Potem zobaczymy, czy i co się z tego ma szansę sprzedać, bo jeszcze rzeczy nie widziałam. Quote
Recommended Posts