Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mira145 napisał(a):
Misiu wita swoje cioteczki:B-fly::hand:

Ooooj!Zapomniałam!Oczywiście kasiora za Misiora wpłynęła 350zł.Fakt.wystawie:lol:dziękuję!

Posted

majqa napisał(a):
Mhm... a ja myślę, co możemy zrobić dalej, by Miś miał szansę trafić do nowego domu. :-(

Sama też nie wiem co tu zrobić jeszcze dla Misia.Gdyby nie Lolka ,Miś byłby mój.Jest taki słodki, bezproblemowy i grzeczny.To dziwne,że nikt go nie chce..:(

Posted

Iljova napisał(a):
Cześć Misiaku Nieboraku :) domku ciągle nie ma ..... Jakiś dziwny ten ostatni czas bardzo niewiele psiaków znajduje domy :(

Taaak...A Misiu czeka i czeka i czeka...ale mu nie smutno w hoteliku ma swojego przyjaciela głuchego Dolara dalmatyńczyka.Ale to jest duet!Moim marzeniem jest żeby poszły razem do domku z ogrodem:)

Posted

Dziewczynki kochane wreszcie mnie odetkało!!!!!!! Laptop, tfu tfu, naprawiony, egza pozdawane, wracam do spraw ważnych:):):) Byłam w kontakcie z Izulą, wiedziałam, ze Misio zdrów, ale bez domku nadal. Lecę nadrobić zaległości informacyjne z naszego wątku, a Misio nieustająco kochany i śliczny. Ola, moja koleżanka ze studiów zadeklarowała stałą na Misia w wysokości 10zł, Elu pozwolisz, że prześlę namiary. Zaraz Olę do nas zaproszę.
Mocno Was ściskam:):):)

Posted

Tak, Izuś, przeczytałam zaległości, dziękuję Ci za podzięki dla Oli, za pakiet ogłoszeniowy i miłe Jej powitanie:) To prześlę Oli namiary na Elę, tak jak pisałam Ola chce 10 zł na Misia zadeklarować:) Izuś grzmi u Ciebie? U mnie błyskawice po niebie latają!!!! Oby u Misia i stadka było cicho:)

Posted

Izuś mam nadzieję, że u Was ok, na Retkini w coś tak przywaliło, że światło padło, ale już jest. Żal bezdomniaczków, pewnie się boją:( Jak się spotkamy to, jeśli zechcesz przyjąć, na bazerek coś przywiozę dla Misia:)

Posted

O, super, pewno, że tak. Ukręcimy drugi. :-)
Tu wciąż kołuje, kołuje i daje artystyczne występy głównie między chmurami.

Tak, też o tym myślę, biedactwa... bo moje, mimo wszystko mają gdzie się skryć i wciąż mam nad nimi nadzór ale te inne... zgroza. :-(